Televisio


Shauna


ALKUPERÄINEN NIMI
サナ | Sana
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #842: "Valaistumisen kesä!"
KOTIKAUPUNKI
Vaniville Town, Kalos

Shauna on Pokémon-esiintyjä Kalos-alueen Vaniville Townista. Hän tutustui Ashiin, Serenaan, Clemontiin ja Bonnieen professori Sycamoren järjestämällä kesäleirillä. Leirille osallistuivat myös Trevor ja Tierno - pojat olivat Shaunalle jo ennestään tutut, sillä he olivat kaikki vastaanottaneet Kanto-alueen aloitus-Pokémoninsa Sycamoren labrasta hieman ennen kesäleiriä.

Shauna on löytänyt suurimmaksi intohimokseen Pokémon-esittelyt ja hänen tavoitteenaan on Kalos-kuningattaren kruunu. Shauna olikin oikeastaan se väylä, jonka kautta Serena tutustui Pokémon-esittelyiden maailmaan ja otti hänkin samaisen tavoitteen. Tästä syystä Shauna leimasi Serenan paitsi hyväksi ystäväkseen, niin myös kilpailijakseen. Shauna tahtoo paitsi itsestään, niin myös vastustajistaan kaiken mahdollisen irti, jotta Pokémon-esittelyistä tulee mahdollisimman näyttäviä. Tämän vuoksi hän usein auttaa Serenaa valmistautumaan esittelyihin, joko harjoitteluotteluiden tai PokéVision-videoiden tekemisen merkeissä.

Shauna on vilkas ja innokas tyttö, jolla on energiaa vaikka muillekin jaettavaksi. Hän kokee Pokémon-esittelyt elämäntehtäväkseen, ja valmistautuu niihin parhaaksi näkemällään tavalla. Menestystä on tullut jonkin verran: Shauna pääsi osallistumaan mestaritason esittelyyn, muttei lopulta yltänyt kirkkaimmalle kruunulle.

SAAVUTUKSET
KALOS
Mestaritason esittely ~ Top 4


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Ivysaur
Shaunan Bulbasaur kehittyi Ivysauriksi ennen saapumistaan Anistar Cityyn. Kyseisessä kaupungissa Shauna esitteli uutukaista Ivysauriaan paitsi kaksoisottelussa Ashia ja Serenaa vastaan, niin myös Pokémon-esittelyareenalla. Kaksoisottelun keskeytymisen vuoksi Ivysaur ei täysin ehtinyt näyttämään kaikkia uusia puolia itsestään, mutta viimeistään Pokémon-esittelyssä se osoitti vahvistuneensa huomattavasti. Tästä huolimatta Serena vei kyseisen esittelyn voiton. Seuraavan kerran Ivysaur nähtiin mestaritason esittelyssä, missä se näyttävine liikkeineen johdatti Shaunan aina semifinaaliin asti. Voittoa ei kuitenkaan tullut, mutta Shauna oli kuitenkin erittäin ylpeä Ivysauristaan, jonka kanssa kannusti Serenaa voittoon. Myöhemmin Ivysaur oli myös apuna Team Flaren aikeiden lopettamisessa. Ivysaur on säilyttänyt määrätietoisen ja päättäväisen luonteensa, sekä lempeän ja ystävällisen persoonallisuutensa.
--Vähintään 51 jaksoa--
Ensiesiintyminen jaksossa: #893: Tag-otteluinnostus! (Kalos-seikkailu -kausi)


Flabébé
Shauna on omistanut oranssiterälehtisen Flabébénsä yhtä aikaisessa vaiheessa kuin aloitus-Pokémoninsa Bulbasaurin, mutta se nähtiin ensimmäisen kerran vain vilaukselta, kun Shauna näytti uusille ystävilleen kuvaamaansa PokéVision-videota - jolla esiintyi myös Flabébé. Varsinaisesti "fyysisesti" Flabébé nähtiin kunnolla vasta Coumarine Cityssä, missä Shauna otti osaa paikalliseen Pokémon-esittelyyn. Yhteistyössä Bulbasaurin kanssa Flabébé auttoi kouluttajansa voittoon. Tuon esiintymisen jälkeen Flabébé on näyttäytynyt aktiivisemmin, tosin pääosin Shaunan rinnalla Pokémon-esittelytilanteissa kuten Anistar Cityssä sekä mestaritason esittelysse Gloire Cityssä. Toisinaan Flabébé on osallistunut myös uusien PokéVision-videoiden tekoon. Flabébé on vakiinnuttanut roolinsa Shaunan luottovalintana Pokémon-esittelyihin. Se onkin varsin passeli valinta esittelylavoille Fairy-tyypin hyökkäyksiensä ja söpöjen maneereidensa ansiosta.
Ensiesiintyminen jaksossa: #842: Valaistumisen kesä! (XY-kausi)


Swirlix - Gothita
Shauna omistaa tiettävästi Swirlixin ja Gothitan, mutta kumpaakaan ei ole koskaan nähty fyysisesti. Swirlix ja Gothita esiintyivät nopeasti Shaunan PokéVision-videon valintaikkunassa, joka esitteli kaikki Shaunan omistamat Pokémonit.
Ensiesiintymiset jaksossa: #842: Valaistumisen kesä! (XY-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Bulbasaur
Shauna valitsi Bulbasaurin aloitus-Pokémonikseen professori Sycamoren tarjoamien Pokémonien valikoimasta. Se esiintyi ensimmäisen kerran Shaunan rinnalla Sycamoren järjestämällä kesäleirillä. Bulbasaur oli aluksi hieman kylmä kaikkia muita paitsi omaa kouluttajaansa kohtaan, mutta vähitellen se lämpeni muillekin. Nuoresta iästään huolimatta Bulbasaur oli jo saanut ensikosketuksen Pokémon-esittelyjen maailmaan osallistumalla Shaunan kanssa PokéVision-videoiden tekemiseen. Shauna otteli myös Bulbasaurilla Serenan Fennekiniä vastaan ja voitti - samalla se näytti kykynsä myös otteluareenalla. Kesäleirin jälkeen Bulbasaur nähtiin muutamaan otteeseen Shaunan rinnalla, viimeisimpänä ottamassa osaa Coumarinen Pokémon-esittelyyn. Bulbasaurin avulla Shauna ansaitsi ensimmäisen prinsessa-avaimensa kyseisestä esittelystä. Seuraavaan esiintymiseensä mennessä Bulbasaur oli onnistunut kehittymään Ivysauriksi.
Ensiesiintyminen jaksossa: #842: Valaistumisen kesä! (XY-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.