Televisio


Professori Sycamore


ALKUPERÄINEN NIMI
プラターヌ博士 | Dr. Platane
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #805: "Takaa-ajo Lumiose Cityssä!"
KOTIKAUPUNKI
Lumiose City, Kalos

Professori Sycamore teki ensiesiintymisensä, kun Ash, Clemont ja Bonnie toivat hänen luokseen loukkaantuneen Froakien Kalos-alueen Lumiose Cityssä. Sycamore totesi Froakien olevan peräisin laboratoriostaan, ja valaisi muutenkin kyseisen Pokémonin taustatarinaa. Froakie saatiin pian kuntoon, ja professorin onnistui esittäytyä kunnolla. Hänen erikoisalaansa on erikoiset mega-evoluutiot, joiden parissa hän viettää tovin jos toisenkin. Ashin tavatessaankin hänellä oli tutkimukset kesken Garchompinsa kanssa.

Rakettiryhmän hyökätessä laboratorioon Sycamoren Garchomp villiintyi, mutta Ash sai sen aisoihin. Kiitokseksi tästä Sycamore antoi Ashille Kalos-alueen uuden PokéDexin, sekä heltyi luopumaan Froakiesta, joka oli jo kiintynyt Ashiin kovasti. Myöhemmin Serena tapasi professorin, ja sai valita kolmesta aloitus-Pokémonista yhden itselleen. Serenan valinta oli Fennekin.

Professori Sycamore on arvostettu professori Lumiosen suurkaupungissa. Hän on erittäin uppoutunut mega-evoluutioiden saloihin, ja tehnee vielä mullistavia läpimurtoja tutkimustensa suhteen. Professori oli myös aktiivisesti osana Ashin ja tämän ystävien Kalos-matkaa, auttaen aina mahdollisuuksien mukaan.

SAAVUTUKSET
Professori Sycamore on tunnettu ja arvostettu tutkija Kalos-alueella.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Garchomp
Professori Sycamoren ainoa tunnettu Pokémon toistaiseksi on Garchomp. Se majailee professorin laboratoriossa, sillä se on tärkeä tutkimuskohde mega-evoluutiota ajatellen. Vaikka Garchomp näyttää ulkoisesti rajulta Pokémonilta, se on äärimmäisen kiltti ja rauhallinen, ja välittää Pokémon-tovereistaan. Tämän se todisti puolustaessaan Froakieta Rakettiryhmän hyökkäykseltä, joka oli alunperin ottanut tähtäimekseen Froakien kiinnittääkseen siihen laitteen, joka sekoittaisi sen pään. Laite kiinnittyikin Garchompiin, mikä sai sen villiintymään. Ash sai laitteen irti, ja lopulta Garchomp palautui omaan rauhalliseen tilaansa, ja takaisin Sycamoren tykö tutkimuksia jatkamaan. Myöhemmin paljastui, että Sycamore on omistanut Garchompin Giblestä lähtien, ja hänen tutkimukset harppasivat metrikaupalla viimeistään silloin, kun Garchomp onnistui viimein saavuttamaan mega-evoluutiomuotonsa.
--??? jaksoa-->--??? jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #805: Takaa-ajo Lumiose Cityssä! (XY-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Gabite & Gible
Professori Sycamoren Gabite kehittyi hänen tuolloisen assistenttinsa Alainin laboratorioon tuomasta Giblestä. Vaikka Gabitesta ei tiedetä juuri mitään, sillä se esiintyi vain professorin "flashbackissa", on se ollut eittämättä tärkeä osa professorin tutkimuksia, sillä se on onnistunut lopulta kehittymään Garchompiksi asti, joka edelleen onnistui saavuttamaan mega-evoluution. Giblenä ja Gabitena ollessaan tämä Pokémon on löytänyt kotinsa professori Sycamoren laboratoriosta, sekä elintärkeän ystävän professorista itsestään.
--??? jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #871: Garchompin megayhteys (Kalos-seikkailu-kausi)
Gible on nähty vain pikaisesti professori Sycamoren muistoissa, "flashbackissa", missä se liikkui villinä Lumiose Cityn kaduilla. Sycamoren tuolloinen assistentti Alain sai Giblen pysäytettyä ja toi sen professorin laboratorioon asettumaan. Lopulta Gible jäi pysyvästi majailemaan laboratorioon ja tutustui paremmin professori Sycamoreen, ja alkoi vähitellen luottamaan häneen. Tämä luottamus mahdollisti Giblen kehittymisen Gabiteksi ja edelleen nykyiseksi Garchompiksi.
Ensiesiintyminen jaksossa: #871: Garchompin megayhteys (Kalos-seikkailu-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.