<< Uutisarkisto

Uutiset


21.8.2019
Gamescomin kunniaksi saimme uutta videota Pokémon Sword- ja Shield-peleistä. Oheisella videolla esitellään meille ennestään tuntematon, uusi kaupunki sekä sen lukuisia eri nähtävyyksiä. Tsekkaa video alta:Vahvistettiin myös, että tähän asti käytössä ollut Global Link-palvelu tulee loppumaan, ja sen tarjoamat palvelut siirtyvät joko itse Sw/Sh-peleihin, tai tulevaan Pokémon HOME-applikaatioon.
 


16.8.2019
Pokémon 2019 World Championships alkoivat tänään, ja alkuseremonian aikana esiteltiin uusi Pokémon Sword- ja Shield-traileri paljastaen joitakin ottelumuutoksia. Galarian Weezingin uusi kyky, Neutralizing Gas, neutralisoi kaikki otteluareenalla olevien Pokémonien kyvyt. Corviknightilla on uusi hidden ability, Mirror Armor, joka heijastaa status-hyökkäykset takaisin niiden alkulähteeseen. Traileri esittelee myös uudet esineet, Room Servicen ja Eject Packin, sekä uuden hyökkäyksen, Breaking Swipen. Ohessa traileri:Pokémon-korttipelin, eli Pokémon Trading Card Gamen osalta saimme myös uutisia. Seuraava vaihe TCG:ssä on Pokémon V, jonka ensimmäiset kortit ovat Zacian V ja Zamazenta V. Ohessa traileri:


 


7.8.2019
Uusi traileri Pokémon Sword- ja Shield-peleistä julkaistiin tänään.

Uusien Pokémonien osalta traileri paljastaa Galarian-muotoja vanhoille, tutuille Pokémoneille.
 • Galarian Weezing on tyypiltään Poison/Fairy. Kykynään sillä on joko Levitate tai uusi, toistaiseksi tuntematon kyky.
 • Galarian Zigzagoon ja Galarian Linoone ovat tyypiltään Dark/Normal. Kykyinään niillä on joko Pick Up tai Gluttony


 • Obstagoon on täysin uusi Pokémon, ja uusi kehitysmuoto Galarian Linoonelle. Se myöskin on tyypiltään Dark/Normal, mutta kykynään sillä on joko Reckless tai Guts.
 • Morpeko on uusi Pokémon, tyypiltään Electric/Dark. Sen kykynä on Hungry Switch, joka mahdollistaa sen muuttavan muotoaan Hangry Mode-Morpekoksi. Tässä muodossa sen osaama uusi hyökkäys, Aura Wheel, muuttaa tyyppiään Electricistä Darkiksi.


 • Traileri paljastaa myös kaksi uutta kilpailevaa hahmoa: Beden ja Marnien. Pelien pahisjoukko on nimeltänsä Team Yell, ja sen jäsenet ovat Marnien suuria faneja.

  Traileri ohessa:

   


  Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

  This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

  Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.