<< Uutisarkisto

Uutiset


11.10.2019
The Pokémon Company paljasti tänään lisää yksityiskohtia uudesta Pokémon-animen kaudesta. Kauden yhtenä päälokaatioista on vanha tuttu Vermilion City, jossa meille ennestään tuntematon professori Sakuragi harjoittaa toimintaansa. Hänen tyttärensä Koharu on myös läsnä yhdessä Pokémon-kumppaninsa, Yamperin, kanssa. Ohessa kuvat hahmoista:----------Mainittakoon vielä, että GameStopissa on parhaillaan käynnissä kampanja, jonka aikana voi saada Pokémon Sun-, Moon-, Ultra Sun- ja/tai Ultra Moon-peleihinsä legendaaristen Solgaleon ja/tai Lunalan shiny-versiot. Kampanja on käynnissä 15.11. asti ja koodeja haetaan GameStop-liikkeistä ilmaiseksi. Shiny Solgaleo on saatavilla vain Moon- ja Ultra Moon -peleihin ja shiny Lunala vain Sun- ja Ultra Sun -peleihin.
 


9.10.2019
Aiemmin uutisoitu mystinen Pokémon on nyt paljastettu todella olevan GALARIAN PONYTA. Tämä heppa-Pokémon on Psychic-tyyppiä ja kykynään sillä on joko Run Away tai uusi Pastel Veil, joka ehkäisee myrkyttymisen (POISON) paitsi itseltä, niin myös ottelutovereilta. Galarian Ponyta on saatavilla vain Pokémon Shield-versiossa. Ohessa traileri:


 


5.10.2019
Eilen virallisella Pokémonin YouTube-kanavalla alkanut striimi Pokémon Sword- ja Shield-pelien Glimwood Tangle-metsästä on paljastanut uuden Pokémonin, jonka uskotaan olevan Galarian Ponyta. Tätä ei ole vielä virallisesti tosin vahvistettu. Ohessa kuva:Striimissä on näkynyt myös tähän mennessä muun muassa Pikachu, Morelull sekä edelleen virallisesti julkaisematon Impidimp.
 


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.