<< Uutisarkisto

Uutiset


8.3.2018


Pokémon Bank-applikaation omistajille tiedoksi: kun nyt yhdistät pelisi kyseiseen toimintoon, Brigitte palkitsee sinut Pokémon-yllätyksillä: Decidueye, Incineroar ja Primarina ovat sinun! Kaikilla on kykyinään aiemmin ei saatavilla olevat Hidden Abilitynsä: Decidueyella Long Reach, Incineroarilla Intimidate ja Primarinalla Liquid Voice. Mitään tarkkaa aikaa ei tämän voimassaololle ole annettu, mutta käy noutamassa Pokémonit pikimmiten, ettet jää ilman :)


2.3.2018


Legendaarisen Pokémonien evetti jatkuu maaliskuun osalta HEATRAN- ja REGIGIGAS-Pokémoneilla! Regigigas on tarjolla Sun- ja Ultra Sun-peleissä, kun Heatranin saa puolestaan Moon- ja Ultra Moon-peleissä. Euroopan sisällä Pokémonit saa yksinkertaisesti Internetin välityksellä, eli pelien alkuvalikosta ensin siirrytään Mystery Gift-toimintoon ja sieltä valitaan "Get via Internet". Pokémonit on saatavilla 24. maaliskuuta asti.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.