<< Uutisarkisto

Uutiset


11.11.2019
Pokémonin japanilainen YouTube-kanava on julkaissut julkaistrailerin Pokémon Sword- ja Shield-peleille. Traileri paljastaa muutaman uuden, toistaiseksi vielä nimettömän Pokémonin. Tsekkaa traileri alta:Vain muutama hassu päivä enää pelien julkaisuun!
 


7.11.2019
Pokémon GO on saanut uuden päivityksen, joka lisää enemmän syvyyttä Rakettiryhmän kuviohin esittelemällä uudet hahmot ARLON, CLIFFIN ja SIERRAN, sekä vanhan tutun pahisjohtajan, GIOVANNIN. Ohessa traileri:


 


6.11.2019
Pokémon Sword- ja Shield-pelien julkaisupäivä lähenee, ja saimme pari uutta traileria niihin liittyen.

Ensimmäinen video keskittyy uusiin esineisiin (item). MINTS ovat esineitä, joiden avulla Pokémonin luonnetta (nature) voi muuttaa. EXP CANDYEN avulla Pokémonin tasoa (level) voi nostaa. Esineitä on nyt myös mahdollista antaa useamman yhdellä kertaa, ja lisäksi Pokémon BOXiin pääsee käsiksi mistä ja milloin tahansa. Ohessa video:Ylläolevan lisäksi saimme pienen "mainosvideon", joka esittelee meille tähän mennessä jo tutuksi tulleita Pokémoneja ja muita pelien ominaisuuksia:


 


1.11.2019
Tänään julkaisiin uusi traileri liittyen Pokémon-animen uuteen kauteen, joka alkaa muutaman viikon päästä 17. marraskuuta. Traileri antaa esimakua Ashin ja Goun ensiaskeleista uudessa seikkailussaan. Lisäksi näemme katsauksen Pikachun historiaan - siihen aikaan, kun se oli vielä Pichu. Uuden kauden ensimmäinen jakso kantaa nimeä "Pikachu is Born". Ohessa traileri:


 


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.