<< Uutisarkisto

Uutiset


21.1.2020
The Pokémon Company ja suoratoistopalvelu Netflix ovat sopineet yksinoikeuden uusimman Pokémon-leffan, Pokémon: Mewtwo Strikes Back - Evolution, julkaisusta ensimmäistä kertaa Japanin ja Etelä-Korean ulkopuolella. Netflix saa kyseisen elokuvan valikoimaansa 27. helmikuuta. Ohessa elokuvan englanninkielinen traileri:


 


15.1.2020
YouTube-alustalle julkaistava, alkuperäisestä animesta poikkeava Pokémon Twilight Wings-animaatiosarja on julkaissut ensimmäisen jaksonsa. Kyseisen animaatiosarjan tapahtuvat sijoittuvat Galar-alueelle, ja jaksoja lisätään säännöllisesti tämän ensimmäisen jälkeen. Ohessa jakso:


 


11.1.2020
Muutama päivä sitten esitetty Pokémon Direct paljasti meille tulevia uutuuksia Pokémon Sword- ja Shield-peleihin. ISLE OF ARMOR ja THE CROWN TUNDRA ovat kaksi uutta kampanjaa, jotka voi ostaa ja ladata peleihin expansion passin muodossa. Molemmat julkaistaan vielä tänä vuonna, ja ne sisältävät paitsi uusia alueita, niin myös uusia Pokémoneja. Muun muassa Galarian Slowpoke on yksi näistä, sekä uudet legendaariset Pokémonit: KUBFU, sen kehitysmuoto URSHIFU sekä CALYREX. Myös muita uusia Galarian-muotoja sekä Gigantamax-muotoja on luvassa. Ohessa traileri:Kyseisessä Directissä paljastettiin myös Nintendo Switch-konsolille tulevaksi uusi Pokémon Mystery Dungeon-peli: POKÉMON MYSTERY DUNGEON: RESCUE TEAM DX. Tämä peli on uusi versio alkuperäisistä Blue & Red Rescue Team-peleistä DS- ja GBA-konsoleille. Peli julkaistaan maailmanlaajuisesti 6. maaliskuuta.Lisäksi paljastettiin, että POKÉMON HOME-applikaatio julkaistaan helmikuussa 2020.

--------------------

Peliuutisten lisäksi saimme maistiaisen tänä vuonna Japanissa ensi-iltansa saavasta uudesta Pokémon-leffasta. Oheinen traileri ei paljoa paljasta, mutta oletettavasti elokuvan nimi on alustavasti POKÉMON THE MOVIE: COCO.


 


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.