<< Uutisarkisto

Uutiset


8.11.2022
Tänään on julkaistu jälleen uusi traileri liittyen myöhemmin tässä kuussa julkaistaviin Pokémon Scarlet- ja Violet-peleihin. Tällä kertaa traileri, yhdessä muiden annettujen tietojen kanssa, antavat enemmän yleiskuvaa peleistä ja paljastavat lisäksi uudet Pokémonit, joita kutsutaan nyt alustavasti nimillä GREAT TUSK ja IRON TREADS. Eivätkö ne muistutakin kovasti erästä jo meille tuttua Pokémonia...?

Lisäksi on uutisoitu, että pelien ensimmäisiä Tera Raid-tapahtumia tähdittävät CHARIZARD Dragon Tera-tyypillä ja EEVEE lukuisilla eri Tera-tyypeillä. Myöskin, jos Switch-konsolissasi on tallennusdataa konsolille aiemmin julkaisuista Pokémon-peleistä, saat Rotom-puhelimeesi erilaisia kuoria.


 


6.11.2022
Eiliseen uutiseen viitaten, kyseinen outo olio on nyt paljastettu uudeksi Ghost-tyypin Pokémoniksi: kyseessä on GIMMIGHOUL. Gimmighoulilla on kaksi muotoa: Chest Form ja Roaming Form, joista jälkimmäinen näyttäytyy tällä hetkellä Pokémon GO-sovelluksessa. Ohessa paljastukseen liittyvät trailerit:
 


5.11.2022

Pokémon GO-sovellukseen on tänään ilmestynyt jotain uutta ja ihmeellistä, nimittäin kultaisen värisiä PokéStopeja. Näitä pyörittämällä saat haltuusi erikoisia kolikoita, ja uuden Paldea-alueen hahmo Jacq näyttäytyy ja toteaa, että asiaa on syytä tutkia enemmän. Lisäksi vieressä olevan kuvan mukainen outo otus ilmestyy pyörimään kannoillesi... kyseessä on ilmeisesti upouusi Pokémon.

Aiheeseen liittyen on myös reaaliajassa päivittyvä NETTISIVU, jossa näytettäisiin seurattavan sivulla olevan arkun tilannetta. Jäämme seuraamaan lisätietoja...
 


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.