<< Uutisarkisto

Uutiset


27.3.2020
Eilinen Nintendo Direct Mini paljasti meille lisätietoja Pokémon Sword- ja Shield-peleihin tulevasta ladattavasta ISLE OF ARMOR-lisäosasta. Isle of Armor tarjoaa pelaajille legendaarisen KUBFU-Pokémonin, joka kehittyy URSHIFUKSI kun pelaaja ottaa osaa saarella olevaan haasteeseen. Lisäosa tarjoaa myös upouudet Gigantamax-muodot Galarin aloitus-Pokémoneille. Ohessa muutama traileri:
 


1.3.2020
Hieman myöhäinen uutisointi näiden suhteen ylläpitäjän menojen vuoksi, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan:)

Täysin uusi myyttinen Pokémon on paljastettu: Dark- ja Grass-tyypin ZARUDE. Kykynään sillä on Leaf Guard ja se tekee debyyttinsä Japanissa kesällä ensi-iltansa saavassa uudessa Pokémon the Movie: Coco-leffassa - josta myös saimme uuden trailerin. Tsekkaa Zarude että leffatraileri alta:

-----

Pokémon Masters-mobiilipeli on myös antanut maistiaisen tulevista päivityksistään oheisen trailerin avulla. Se esittelee meille muun muassa uusia sync pair-pareja:-----

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, saimme tulokset The Pokemon Companyn ja Googlen yhdessä järjestämästä Pokémon of the Year-äänestyksestä. Tsekkaa alla olevasta videosta fanien kymmenen suosikki-Pokémonia:


 


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.