<< Uutisarkisto

Uutiset


7.9.2021
Uusin Pokémon-leffa saapuu vihdoin länsimaihin! Japanissa alunperin vuoden 2020 kesänä, ja sittemmin saman vuoden joulukuussa ensi-iltansa saanut Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle saapuu vihdoin katsottavaksi länsimaihin Netflix-sovelluksen välityksellä. Pidetään sormet ristissä, että leffa näkyy myös Suomessa tai dubataan jossain vaiheessa suomeksi. Netflixiin elokuvan on tarkoitus saapua 8. lokakuuta. Ohessa englanninkielinen traileri leffasta:Lisäksi Dada Zarude ja Shiny Celebi jaetaan 7. lokakuuta alkaen, jos olet rekisteröitynyt Pokémon Trainer's Clubiin ja antanut palvelulle luvan lähettää sähköpostia. Pokémonien latauskoodit saapuvat uutiskirjeen yhteydessä.
 


2.9.2021
POKÉMON EVOLUTIONS on Pokémonin uusi animaatiosarja, joka jatkaa jokusia vuosia sitten julkaistun Pokémon Generations-websarjan jalanjäljissä. Sarja sisältää kahdeksan jaksoa, joista jokainen sijoittuu kahdeksalle eri Pokémon-alueelle. Ensimmäinen jakso julkaistaan 9. syyskuuta, ja uusi jakso julkaistaan aina muutaman viikon välein. Ohessa maistiainen:


 


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.