<< Uutisarkisto

Uutiset


30.9.2022
Jo joissakin päin maailmaa uutisoitu SHINY ETERNATUS-eventti saapuu Suomeen!Kun vierailet joissakin alla olevissa myymälöissä aikavälillä 1. lokakuuta - 17. marraskuuta voit käydä pyytämässä koodin tiskiltä, jolla lunastaa itsellesi shiny-Eternatuksen Sword- tai Shield-peliisi:

Konsolinet (Helsinki)
Pelaaja Shop Helsingin Kirjamessuilla
Pelimies (Oulu, Rovaniemi, Vaasa)
Pop-Peli (Rauma)
Porin Pelipiste (Pori)
Puolenkuun Pelit (Lahti)
Swamp Ideapark (Lempäälä)
Verkkokauppa.com Kioski (Helsinki)
VPD (Vantaa)

Tsekkaa lisätiedot ja ohjeet Nintendo Suomen sivuilta.
 


29.9.2022
Eilisen vihjailujen tiimoilta WIGLETT on tänään virallisesti paljastettu! Vaikka yhtäläisyys Diglettin kanssa on ilmiömäinen, on kyseessä todellisuudessa aivan oma, uutukainen Pokémoninsa. Wiglett on Water-tyyppiä ja luokitukseltaan meriankerias-Pokémon. Ohessa virallinen traileri:


 


28.9.2022
Tänään The Pokémon Company julkaisi erityisen Pokémon World Ecological Society-videopätkän, jossa joukko tutkijoita ihmettelee Paldean ympäristöä. Samalla saimme ensimmäisen vilauksen täysin uudesta Pokémonista, joka ällistyttävällä tavalla muistuttaa vanhaa kunnon Diglettiä! Tutkijat kutsuvat otusta toistaiseksi nimellä WIGLETT.Jäämme odottamaan lisätietoja...
 


7.9.2022
Olemme vastaanottaneet uuden annoksen uutisia liittyen Pokémon Scarlet- ja Pokémon Violet-peleihin.

Oheinen traileri paljastaa meille pelien sisältävän kolme eri "tarinaa", joita seurata. Nämä ovat VICTORY ROAD (perinteiset saliottelut), PATH OF LEGENDS ("aarteenmetsästystä", vastustajina massiiviset Titan-Pokémonit) sekä STARFALL STREET (uuden pahisjengin Team Star haastaminen).

Uudet Pokémonit ovat Rock-tyypin KLAWF, Fire/Ghost-tyypin CERULEDGE ja Fire/Psychic-tyypin ARMAROUGE. Uusina hahmoina on esitelty Grass-tyypin salipäällikkö BRASSIUS, Team Star-jengin yksi johtajista MELA sekä Paldean Pokémon-liigan puheenjohtaja GEETA.Samassa yhteydessä julkaistiin myös uusi Nintendo Switch OLED-konsoli, jota koristaa Pokémon Scarlet- ja Violet-teemaiset kuviot. Konsoli julkaistaan 4. marraskuuta.


 


1.9.2022
Tänään The Pokémon Company esitteli meille täysin uuden Pokémonin, nimeltänsä GRAFAIAI. Grafaiaista annettiin vinkkejä pitkin viikkoja, ja tänään se paljastettiin virallisesti. Grafaiai on Poison/Normal-tyypin Pokémon, kykyinään Unburden tai Poison Touch. Ohessa paljastustrailerit:
 


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.