<< Uutisarkisto

Uutiset


21.9.2018
Tänään koimme pienen yllätyksen, kun yllättäen Pokémon GO-sovelluksen servereille lisättiin uusi Pokémon. Monet arvuuttelevat, että onkohan kyseessä todella uusi Pokémon (jollaisen on luvattu esiintyvän Let's Go Pikachu!- ja Let's Go Eevee!-peleissä), vai onkohan se vielä tällä erää vain "placeholder", eri eräänlainen korvike todelliselle uudelle Pokémonille. Pokémonin paljastuminen lienee täysi vahinko, joten täytyy odotella tovi, ennen kuin se julkaistaan virallisesti.

Oli asian laita miten tahansa, oheisen spoilerinapin alta pääset halutessasi tsekkaamaan, miltä kyseinen otus näyttää:

    Spoiler:- Uusi Pokémon?


20.9.2018


Kaksi uutta Pokémon-aiheista Nintendo 3DS-teemaa rantautuvat Euroopan eShop-palveluun huomenna. Teemat ovat Lapras Ride sekä Boss Outfit Pikachu. Teemat maksavat 1,99 euroa kappale.


19.9.2018
Lisää Pokémon Let's Go Pikachu! ja -Let's Go Eevee! maistiaisia. Oheisissa videoissa demonstroidaan muun muassa Pokémonien siirtämistä Pokémon GO-sovelluksesta Switch-peliin, sekä legendaaristen Pokémonien kohtaamista:


10.9.2018
Tänään saimme hieman uutta tietoa tulevista Pokémon Let's Go Pikachu!- ja Let's Go Eevee!-peleistä. Oheisessa videopätkässä näemme muun muassa ennennäkemättömiä, eksklusiivisia hyökkäyksiä sekä Pikachulle että Eeveelle, sekä muun muassa HM:t korvaavat kenttäliikkeet. Lisäksi näemme vilauksen Celadon Citystä ja sen salipäälliköstä, Erikasta. Tsekkaa video alta:Lisäksi meille paljastettiin uusi ja ulvas Nintendo Switch-bundle, johon kuuluu Eeveellä ja Pikachulle koristettu konsoli, jompi kumpi Let's Go-peleistä sekä PokéBall Plus-lisälaite. Ohessa demonstrointivideo:


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.