<< Aikaisemmat blogimerkinnät

Blogi


2.12.2020 | 21:12
MOI! Aika surullista, että viimeksi olen kirjoitellut tänne blogiin melkeinpä tasan kaksi vuotta sitten. Toki sivut ovat pörränneet enemmän tai vähemmän aktiivisesti koko tämän välin, mutta niin se aika vaan rientää ihan huomaamatta silti.

Nyt ollaan otettu ensiaskeleet joulukuuhun ja kuten saatatte huomata, minkäänlaista joulukalenteria ei tänä jouluna MM:ssä ole. Pienoiseksi perinteeksi muodostunut joulukalenteri loistaa nyt poissaolollaan, ja vaikka yleensä olen edes jotain pientä saanut aikaiseksi, niin nyt ei vaan ehtinyt. Vaikka vallitseva pandemia onkin pysäyttänyt maailman aika tehokkaasti, olen silti paiskinut täysipäiväisesti töitä ja yrittänyt saada opintoja eteenpäin siinä samalla. Vapaa-ajan tahtoo tällöin viettää pois tietokoneen ääreltä.

Toisaalta, nämä sivut eivät pitkään aikaan ole olleet mitenkään erityisen aktiiviset, ja nämä alkavat muutenkin jo olla vähän old-school-meininkiä. Tai ovat kenties olleetkin jo jonkin aikaa. Olenkin hyväksynyt sen, että nämä ovat itselleni enemmänkin hauska harrastus ja mukavaa näpertelyä. Uutiset ovat auttamatta jäljessä ja nekin luetaan ensin jo kansainvälisiltä, isommilta sivuilta. Munchlax Mania taitaakin vähitellen muuttua eräänlaiseksi muinaisjäänteeksi tietosivuksi sekä ihan vaan randomiksi, hauskaksi ajanvietteeksi. Mikä on täysin OK, koska tarvitaanhan sellaistakin. Voitte siis odottaa, että aktiivisuus pysyy jatkossakin säännöllisen epäsäännöllisenä, heh.

Ihan kaikesta päivittelystä en tosin aina ilmoita, olenkin aina vähän väliä käynyt jotain osiota päivittelemässä ajan tasalle. Tekisi tosin mieli uudistaa, tai ehkä pikemminkin vain päivittää, vaikka sun mitä, mutta sellaiseen täytyy löytää enemmän aikaa ja motivaatiota. Esimerkiksi vieraskirja on myöskin muinaisjäänne nyt sellaisessa jamassa, etten tiedä mitä siihen keksisi, koska sen tarjoaja taitaa olla kuolemassa pois. Hauskaa silti, että sinne on joitakin viestejä tullut-. Onkin ilo huomata, että hyrrää nämä sivut näinkin - on aina parasta törmätä kävijöihin, jotka ovat ihan nostalgian lumoissa, ja PokéVoteenkin satelee edelleen joitakin ääniä, mikä on aina hauskaa.

Päivittelen tässä piakkoin Kuukauden Pokémonin ynnä muut tutut asiat, mutta sitten voi olla, että vaivun taas pienen hiljaiseloon ja rauhalliseen joulun odotukseen. Vaikka 2020 on koetellut meitä monella tavalla, niin toivottavasti kaikki ovat pysyneet terveinä ja jaksetaan yrittää nauttia tästä elämästä. Onneksi joulu tulla jolkottaa ja sitten pääsee ehkä hieman rentoutumaan :)

Hauskaa joulun odotusta kaikille ja mukavaa uutta vuotta!
Muistakaa, että meikäläiselle voi laittaa kuulumisia myös sähköpostiin munchymania(a)gmail.com.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.