<< Aikaisemmat blogimerkinnät

Blogi


10.12.2021 | 19:37
Hyvää iltaa ja oikein mukavaa joulun odotusta kaikille!

Taas kävi perinteiset, että yli vuoteen en tänne ole kuulumisia kirjoitellut :D Mutta "no news is good news", eikö niin? Kaikki on rullannut aika tasaisesti ja ongelmattomasti eteenpäin, ja täällä nämä sivutkin olla möllöttävät pystyssä vielä. Aktiivisuus on toki edelleen vähän sitä sun tätä, mutta kai se on odotettavissa jo ensi vuonna 15 vuotta (!!!) täyttäviltä sivuilta. Apua, Munchlax Mania hipoo kohta jo täysi-ikäisyyttä...

Suoraan sanottuna ei minulla nytkään ole sen kummempaa kerrottavaa, halusin vain tulla näin joulun alla kertomaan terveiset kaikille kävijöille - tai ainakin niille, jotka tänne blogin puolelle eksyvät. Jälleen kerran jäi joulukalenteri toteuttamatta, moneskohan vuosi jo, kun näin käy. Joskus taannoin vielä ajattelin, että jos ei muuta, niin _ainakin_ joulukalenteri pitää tänne joka vuosi kyhätä, mutta eipä taida sekään toteutua :D Parempi siis jatkossakin odottaa, että kalenteri loistaa poissaolollaan... ja jos se joskus ilmestyy taas, niin onpahan mukava ylläri.

Pokémon on säilynyt elämässä mukana pääosin videopelien muodossa, mulla on parhaillaankin työn alla Pokémon Shining Pearl, joka minunlaiselleni nostalgiannälkäiselle tapaukselle on ollut oikea riemu. Olen ottanut aikani sen pelaamisessa, koska tunnen Sinnohin läpikotaisin (se on lemppari-regionini, onhan tämänkin sivun maskotti Munchlax kyseiseltä sukupolvelta) ja täten myös pelissä eteneminen - erityisesti näin 1:1 remakessa - tulee kuin jostain selkärangasta. Tiimini suhteen olen koettanut kuitenkin tehdä vähän erikoisempia valintoja, ja päädyinkin melkoiseen altavastaajien joukkoon, mutta silti sellaiseen kokoonpanoon, jota olen aina halunnut kokeilla. Ihailkaa upeaa tiimiäni:


Että näin. Toki odottelen innolla myös tammikuun puolella saapuvaa Pokémon Legends: Arceus-peliä, se tuntuu vievän Pokémonia ihan johonkin uuteen suuntaan, mikä itsessään on ihan jännittävää. Saa tosin nähdä, kuinka nopeasti Shining Pearlin jälkeen jaksaa hypätä heti uuteen peliin.

Anyway, toivottavasti kaikilla on ollut mahtava vuosi ja toivottavasti joulu tulee olemaan kaikille oikein mainio! Palaillaan taas! Ja muistakaa, että meikäläiselle voi laittaa kuulumisia myös sähköpostiin munchymania(a)gmail.com.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.