<< Aikaisemmat blogimerkinnät

Blogi


30.11.2018 | 11:03
Moikka!

Nyt elellään marraskuun viimeistä päivää ja huomenna alkaa joulukuu, eli sitten voi virallisesti laittaa jo tonttulakin päähän ja antautua joulufiilikseen! Tämä syksy on kyllä mennyt todella nopeasti, ja onkin aika outoa ajatella, että joulu on ihan nurkan takana...

Sellaisia terveisiä täytyy nyt kuitenkin välittää, että MM:n jo perinteeksi muodostunut joulukalenteri jää tänä vuonna harmi kyllä välistä. Meikäläisen aikataulu on ollut (ja tulee vielä olemaan) sen verran kiireinen, etten millään saa aikaseksi kyhättyä edes pienenpientä kalenteria iloksenne. Tuntuu, ettei edes sellaisen ajattelemiseen ole aikaa! Pahoittelut tästä, mutta toivottavasti se nyt ei ole kenellekään maailmanloppu :D Ehkä itseäni hieman kirpaisee, kun vuodesta 2009 olen aina pyrkinyt joulukalenterin saamaan aikaiseksi ja vain muutamana vuonna ennen tätä se on jäänyt tekemättä... 2013-2017 oli aika hyvä putki, vaikka itse sanonkin!

Koulu- ja työkuviot ovat suurin syy aikataulun kireyteen tällä hetkellä, ja vaikka välillä on vapaampaakin, tahdon sen ottaa sitten oikeastikin rennosti ja pelata vaikkapa Pokémon Let's Go Pikachua (josta pidän kovasti, mitkäs teidän mielipiteet?). Ensi viikolla ilmestyvää Super Smash Bros. Ultimateakin odottelen innolla...

Tulkaa ihmeessä kuitenkin tervehtimään vaikkapa vieraskirjan puolelle, on aina mukavaa saada viestejä kävijöiltä! Mukavaa joulun odotusta kaikille :)


19.8.2018 | 15:51
Heipparallaa! Taas on tovi vierähtänyt viimeisimmästä blogimerkinnästä (siis melkein vuosi, apua!), mutta avataanpas pitkästä aikaa vähän kuulumisia:)

Ihan ensiksi tahdon mainita, että olen saanut jostain ihmeellisen piristysruiskeen tai jotain, sillä olen saanut sivun päivitettyä about sellaiseksi, millaisen olen halunnut sen olevan jo pitkään. Tsekkaa ainakin seuraavat:

 • Televisio-osio päivitetty ajan tasalle (pääasiassa Alola-kausi) + lisätty tärkeimpiä hahmosivuja.
 • Elokuvat-osio päivitetty ajan tasalle (Everyone's Story lisätään, jahka se rantautuu meille länteen).
 • Pelit-osio päivitetty ajan tasalle + lisätty uusia kategorioita (mobiilipelit, Suomen ulkopuoliset pelit sekä Pokémon mini).
 • Ylläpitäjä-osion Munchyn kokoelma päivitetty: käy tsekkaamassa mm. kuvia Munchyn Japanin matkasta!
 • Munchlax-osiota päivitetty gallerian osalta (pelit + anime).
 • Muuta-osion Entiset Kuukauden Pokémonit vihdoin lisätty ja ne yleisestikin päivitetty.
 • Muuta-osiosta myös Trading Card Game-osio päivitetty ajan tasalle.

 • Ja nyt voin vähän taputtaa itseäni olkapäälle ja tokaista, että jes, sain jotain aikaiseksi :D Mulla on vielä muutamia osioita mielessä, joita haluaisin tänne sivuilleni lisätä, mutta tähänkin suoritukseen olen tässä vaiheessa tyytyväinen. Toki Uutiset- ja PokéVote-osiot päivittyvät säännöllisesti edelleen.

  ----------

  Mitäs sitten henkilökohtaiseen elämään kuuluu? Noh, tässä joitakin vuosia työelämässä (ja työttömänäkin) olleena, päätinkin hakea jälleen kouluun ja yllätys yllätys, tulevana syksynä palataankin takaisin koulunpenkille! Samalla vaihdetaan vähän maisemaa eli edessä on muutto kaupungista toiseen. Uusia tuulia siis, mikä on aina piristävää, vaikka onhan siinä omat varjopuolensakin (stressaa!!). Toivottavasti sopeudun opiskelijaelämään näiden työvuosien jälkeen, ja löydän sieltä sen oman jutun, josta lähteä rakentamaan vähän perusteita tulevaisuuteen.

  Kesä on mennyt supernopeasti, mutta myös superkivasti! Hullut helteet eivät juuri vaivanneet, ja yritinkin nauttia niistä täysin rinnoin. Välillä toki ärräpäitäkin lensi, mutta nyt syksyä kohden huomaa jo vähän kaipaavansa menneitä hellepäiviä. Toisaalta, syksyllä odottaa taas kaikenlaista uutta ja jännittävää, että ehkä tämän kesän voi jo pikkuhiljaa jättää taakseen ja muistella niitä kivoja, ihania hetkiä sitten jälkeenpäin. Seuraavat viikot menevät vielä vähän reissatessa, ennen kuin pitää alkaakin miettiä jo muuttojuttuja. Ähh sitä pakkaamista ja roudaamista! Mutta sitähän se on. Siinä ohessa onkin jo koulun ensimmäiset päivät, jolloin syksy alkaakin varmaan melko rutiininomaisissa merkeissä.

  Onkos kukaan innoissaan Let's Go Pikachu- ja Let's Go Eevee-peleistä? Olen huomannut niiden saaneen kohtalaisen negatiivisenkin vastaanoton (riippuen keneltä kysytään, varmastikin), mutta itse olen kyllä suhteellisen innoissani! Pikachu-versio taitaa olla valintani, ihan vain nostalgisuuden vuoksi. Syksy tuo mukanaan paljon kaikkea kivaa fanittamani Nintendon osalta, ja Switch ei kyllä varmasti jää pölyttymään - ainakaan Let's Go Pikachun, niin myös Super Smash Bros. Ultimaten tulon myötä.

  Mitenkäs teidän kesä on sujunut? Onko syksyllä tiedossa mitään kivaa? Tulkaa moikkaamaan vieraskirjaan, siellä alkaa olla melko hiljaista (ja yksinäistä)! Seuraavaan kertaan!:)


  Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

  This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

  Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.