Televisio


Bonnie


ALKUPERÄINEN NIMI
ユリーカ | Eureka
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #804: "Kalos, paikka jossa unelmat ja seikkailut alkavat!"
KOTIKAUPUNKI
Lumiose City, Kalos

Bonnie on Clemontin pikkusisko, joka liikkuu usein veljensä rinnalla. Näin ollen hän oli mukana, kun Clemont ja Ash tapasivat ensimmäistä kertaa Lumiose Cityssä. Bonnien ja Clemontin välit ovat läheiset, mutta kuten useimmilla sisaruksilla, myös näillä kahdella menevät usein sukset ristiin. Riidoista huolimatta Bonnie on ylpeä veljestään ja tämän keksinnöistä. Bonniella on itsenäinen missio löytää Clemontille hyvä vaimo, ja tämän vuoksi hän tuppaakin suorasukaisesti kysymään milloin keneltäkin tytöltä mahdollisuutta suostua veljensä vaimoksi.

Bonnie on iloinen nuori tyttö, joka on erittäin innokas kohtaamaan uusia Pokémoneja. Toisinaan hän on tosin liiankin innoissaan, jolloin Pokémonit voivat tuntea olonsa uhatuksi, aiheuttaen Bonnielle tukalia tilanteita. Bonnie on itse vielä liian nuori omistamaan Pokémoneja, joten siksi hän pyytää veljeään Clemontia pyydystämään Pokémoneja, joista hän voi huolehtia siihen asti, että pystyy pyydystämään omia Pokémoneja.

Bonnie ei tahdo jäädä mistään paitsi, ja tästä hyvinä esimerkkeinä ovat esimerkiksi Clemontin perässä roikkuminen sekä "omien" Pokémonien haaliminen. Lisäksi hän usein toimii myös tuomarina ottelutilanteissa. Nämä kaikki asiat paitsi antavat Bonnielle tekemistä, niin myös opettavat ja auttavat häntä taipaleellaan tulla Pokémon-kouluttajaksi.

SAAVUTUKSET
Bonnie on salipäällikkö-Clemontin pikkusisko.


POKÉMONIT HUOLEHDITTAVANA

Dedenne
Bonnie ja muu konkkaronkka törmäsi Dedenneen matkallaan kohti Santalune Cityä. Bonnie ihastui jyrsijään heti ja toivoi, että Clemont pyydystäisi sen hänelle. Clemont suostui, mutta Dedenne olikin odotettua vikkelämpi. Se varasti ystävyksiltä ruokaa ja lähti karkuun. Ashin Pikachu oli ainoa, joka onnistui pysymään Dedennen kintereillä, ja jahdin aikana Pokémoneista tuli ystäviä. Kahdestaan ne onnistuivat karkaamaan jopa Rakettiryhmältä. Kun Pokémonit saapuivat takaisin kouluttajien luokse, Clemont pyydysti Dedennen. Hän antaa sen olla ulkona pallostaan, jotta Bonnie voi kantaa sitä laukussaan. Dedenne on oikukas ja toisinaan ylivilkas Pokémon, mutta silti se on Bonnien silmäterä.
Ensiesiintyminen jaksossa: #806: Kamppailu ilmaherruudesta! (XY-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Zygarde Core (Löllö | engl. Squishy)
Tämä Zygarden Core-muoto oli alunperin osa Team Flaren tutkimuksia, mutta se onnistui karkaamaan Lysandre Labsista. Karkumatkallaan se päätyi nukkumaan Bonnien laukkuun, mistä se bongattiin heti aamutuimaan. Innokkaana uudesta lisäyksestä Bonnie ystävineen yrittivät skannata Pokémonia PokeDexillä, mutta laite ei antanut siitä mitään tietoja. Näinpä Bonnie antoi sille lempinimen Löllö. Löllö on erittäin varovainen ihmisten seurassa, mikä lienee perua sen oleskelulle Team Flaren mikroskooppien alla. Team Flare yritti napata karkulaista takaisin itselleen, mutta Ash ystävineen puolustivat uutta ystäväänsä Löllöä, mikä vahvisti sen luottoa ihmisiin. Löllö, ollessaan Zygarden muoto, pystyy aistimaan ympäristön soluja ja hyödyntämään niitä esimerkiksi itsensä parantamiseen ja vihollisten paikantamiseen. Lisäksi se käyttää voimiaan muuntautuakseen useaan eri muotoonsa, kuten 10%- tai 50%-muotoonsa. Team Flaren aikeet kulminoituivat lopulta siihen, että yhdessä toisen, sinisen Zygarde Coren kanssa, joukko aikoi tuhota koko Kalos-alueen. Löllön avustuksella tämä kuitenkin estettiin, kun se yhdessä sinisen Coren kanssa muuttui Complete Zygarde-muodoksi ja esti Team Flaren aikeet. Tämän kohtauksen jälkeen Löllö jätti Bonnien ja jäi suojelemaan Kalos-aluetta enemmältä harmilta.
Ensiesiintyminen jaksossa: Erikoisjakso: Pokémon Mega Evolution Special IV (XY-spesiaalit)
Ei esitetty Suomessa


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.