Televisio


Trevor


ALKUPERÄINEN NIMI
トロバ | Trova
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #842: "Valaistumisen kesä!"
KOTIKAUPUNKI
Lumiose City, Kalos

Trevor on Pokémon-kouluttaja Kalos-alueen Lumiose Citystä. Hän esittäytyi Ashille ja tämän ystäville yhdessä Tiernon ja Shaunan kanssa professori Sycamoren järjestämällä kesäleirillä. Trevorin omistama Charmander oli tärkeä osa kesäleiriä, sillä Shaunan Bulbasaurin ja Tiernon Squirtlen kanssa koko Kanto-alueen startterikolmikko oli läsnä ja ihmetyksen aihe niille, keille kyseiset Pokémonit olivat ennestään tuntemattomia.

Jo kesäleirillä Trevor teki kaikille selväksi, että hän pyrkii olemaan Pokémon-kouluttajien parhaimmistoa - erityisesti PokéDexin täyttämisen ja mahdollisimman monen eri Pokémonin näkemisen suhteen. PokéDexin täyttäminen onkin Pokémon-mestaruuden ohella Trevorin tärkeimpiä tavoitteita. Trevorilla on tapana valokuvata vastaan tulevia, erilaisia Pokémoneja ja saattaa kuvata jopa useita saman lajin Pokémoneja, jos niissä vaan esiintyy pieniäkin eroja. Periksiantamattomuus tällä saralla on poikinut Trevorille harvinaislaatuisia tilaisuuksia kohdata harvinaisia Pokémoneja, kuten legendaariset Articuno, Zapdos ja Moltres.

Trevor ylitti itsensä osallistumalla Kalos Liigaan - ja vaikka hävisikin alkumetreillä, osoitti hän silti olevansa varteenotettava vastustaja. Samalla hän näytti Charizardinsa pystyvän megaevoluutioon, joka itsessään on melkoinen saavutus. Pettymyksestään huolimatta Trevor jäi kannustamaan tovereitaan, ja otteli myös ystäviensä rinnalla Team Flarea vastaan.

SAAVUTUKSET
KALOS
Kalos Liiga ~ Top 64


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Charizard
Charizard kehittyi Trevorin Charmeleonista juuri ennen hänen osallistumistaan Kalos Liigaan. Trevor lähetti uudenkarhean Charizardinsa otteluun ensikierrosten vastustajaansa, Alainia ja tämän Charizardia, vastaan. Taistelu Charizardien välillä oli erittäin tasaväkinen, kunnes Trevor paljasti ässän hihastaan: Megakiven. Charizard kehittyi Mega Charizard Y -megamuotoonsa, ja alkoi dominoida ottelua. Alain sinnitteli viimeiseen asti, kunnes kehitti oman Charizardinsa megamuotoonsa, jolloin vain yksi hyökkäys riitti kukistamaan Trevorin Charizardin. Vaikka Charizard hävisi, sen palo ottelemiseen vain kasvoi, ja se osoittikin kyntensä heti uudestaan taistelussa Team Flarea vastaan. Charizard on Trevorin tiimin vahvimpia Pokémoneja, ja siksi myös erittäin tärkeä osa hänen joukkoaan.
--Vähintään 47 jaksoa----Vähintään 39 jaksoa--
Ensiesiintyminen jaksossa: #928: Omassa luokassaan! (XYZ-kausi)


Aerodactyl
Trevorin Aerodactyl nähtiin ensimmäisen kerran Kalosin Lumiose Conference-liigassa. Oteltuaan aikansa ykkösvalintansa Charizardin kanssa, Trevor lähetti areenalle Aerodactylin tulilohikäärmeen hävittyä. Alainin Mega Charizard X osoitti olevansa melko ylivoimainen, sillä se päihitti Aerodactylin alta aikayksikön, eikä lentolisko ehtinyt juurikaan näyttämään todellisia kykyjään. Tämän vuoksi Aerodactylista ei tiedetä paljoa, mutta se lienee varsin luotettava Pokémon, kun Trevor turvautui siihen yhdessä tärkeimmistä otteluistaan.
Ensiesiintyminen jaksossa: #928: Omassa luokassaan! (XYZ-kausi)


Florges
Trevorin Aerodactylin tavoin, myös Florges (valkoisella kukalla) nähtiin ensimmäisen kerran Kalos Liigassa. Kun Alainin voittamaton Mega Charizard X oli päihittänyt sekä Trevorin Charizardin että Aerodactylin, turvautui Trevor viimeiseen oljenkorteensa: Florgesiin. Valitettavasti Florges koki nopeasti saman kohtalon kuin kaksi edeltävää Trevorin Pokémonia: Alainin Mega Charizard X päihitti Florgesin heti. Näin ollen Florgesin todellinen persoona ja varsinaiset vahvuudet ovat jääneet kysymysmerkiksi. Se lienee kuitenkin oleellinen ja hyödyllinen osa Trevorin tiimiä saadessaan ottaa osaa näinkin tärkeään otteluun.
Ensiesiintyminen jaksossa: #928: Omassa luokassaan! (XYZ-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Charmeleon & Charmander
Kalos-seikkailunsa aikana Ash ystävineen saapuivat Mt. Molteau-vuorelle, missä kohtasivat Trevorin ja tämän kehittyneen Charmeleonin. Trevor tahtoi heti kokeilla uuden kumppaninsa kykyjä, ja haastoi Ashin otteluun. Charmeleon otteli Ashin Fletchinderiä vastaan, mutta hävisi. Pian Charmeleon sai uuden tilaisuuden näyttää kykynsä Rakettiryhmää vastaan, ja onnistui karkottamaan pahikset tiehensä. Mellakka herätti vuoressa uinuvan Moltresin, joka haastoi ystävykset. Trevorin Charmeleon yritti rauhoittaa tulilintua, mutta epäonnistui. Vasta Ash Pokémoneineen saivat Moltresin poistumaan, ja Trevor ehti juuri napata linnusta kuvan kokoelmaansa. Juuri kehittyneenä Pokémonina Charmeleon oli epävarma voimistaan, ja oli toisinaan myös agressiivinen, hyökäten kouluttajaansa kohti. Trevorin koulutuksen alla Charmeleon kuitenkin oppi etevämmäksi ottelijaksi, ja se onnistuikin kehittymään Charizardiksi juuri ennen Kalos Liigaa.
--Vähintään 47 jaksoa--
Ensiesiintyminen jaksossa: #889: Legendaarinen kuvauskohde! (Kalos-seikkailu -kausi)
Charmander oli Trevorin aloitus-Pokémon, jonka hän vastaanotti professori Sycamorelta tämän laboratoriosta. Se nähtiin ensimmäisen kerran Trevorin rinnalla Sycamoren järjestämällä kesäleirillä, missä se otti pian myös osaa otteluun Clemontin Chespiniä vastaan. Charmander näytti ottelussa intohimonsa Pokémon-otteluihin, ja voittikin Chespinin leikiten. Trevor käytti myöhemmin Charmanderia myös ryhmäottelussa sekä esimerkiksi PokéVision-videossa. Charmander oli energinen, ehkä jopa hieman ylivilkas Pokémon, joka rakasti otteluita. Otteluiden ulkopuolella se usein juoksenteli ympäriinsä innoissaan. Ollessaan Trevorin aloitus-Pokémon, Charmander on ollut Trevorin rinnalla pisimpään ja kerännyt täten runsaasti kokemusta. Tämä auttoi sitä kehittymään Charmeleoniksi.
Ensiesiintyminen jaksossa: #842: Valaistumisen kesä! (XY-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.