Televisio


Porter


ALKUPERÄINEN NIMI
パーカー | Parker
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #784: "Hyvästi Unova! Laivalla kohti uusia seikkailuja!"
KOTIKAUPUNKI
Decolore-saaret, Unova

Porter on yleinen nimitys kaikille Unovan Decolore-saarten välillä seilaavien risteilyalusten isännille. Samaan tapaan kuin hoitaja Joy ja/tai konstaapeli Jenny, Porter-perhe koostuu lukuisista, täsmälleen identtisistä miehistä, joista jokainen työskentelee omalla aluksellaan eri Decolore-saarten välillä. Vaikka miehet ovat samannäköisiä, saattavat he toisinaan pukeutua erivärisiin univormuihin, joista heidät on mahdollista erottaa. Joskus pelkät kaulukset ja/tai kengät ovat eriväriset.

Porter on auttavainen ja ystävällinen persoona, kuten risteilyaluksen oppaalta saattaa olettaa. Hän ottaa asiakseen auttaa matkustajiaan kaikin mahdollisin tavoin, minkä Ash, Iris ja Cilan kokevat täysin mitoin, vastaanottaen usein yksityiskohtaista tietoa Decolore-saariston eri saarista, niiden maantieteestä ja nähtävyyksistä, sekä tulevista matkakohteistaan. Toki Porter pitää matkustajansa ravittuina ja hyvinvoivina, ja hätätilanteissa hänen prioriteettinsa on pitää matkustajansa turvassa.

Porter on myös jämpti ja tarkka työssään. Hän tarkistaa tunnollisesti matkaliput, eikä hyväksy huijausyrityksiä. Hän myös ottaa ennakkoon selvää eri tapahtumista ja vaikkapa säätiloista, ja rohkenee antaa ehdotuksia ja ohjeita mietiskeleville matkustajilleen. Vedellä matkustamisen asiantuntijana Porter tuntee parhaimmat reitit eri kohteiden välillä.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.