Televisio


Dr. Zager


ALKUPERÄINEN NIMI
ゼーゲル博士 | Dr. Seger
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #676: "Scraggy, kuoriutunut villiksi!"
KOTIKAUPUNKI
?, ?

Dr. Zager on osa Rakettiryhmää ja yksi ryhmän tutkijoista. Alunperin Dr. Zager pysytteli poissa parrasvaloista ja esiintyi vain pienissä määrin, mutta vähitellen hänestä tuli yksi Unova-alueen näkyvimmistä vihollisista. Dr. Zagerilla on tapana tähdätä korkealle ja hänen suunnitelmansa ovat usein erittäin kunnianhimoisia. Dr. Zager työskentelee yleensä yksin, mutta suostuu tekemään yhteistyötä myös esimerkiksi Jessien, Jamesin ja Meowthin kanssa. Hänellä on taipumusta olla erityisen innoissaan uusista löydöksistä, mutta osaa ajatella myös järkevästi ja tietää milloin on parempi karata paikalta kuin sotia vastaan.

Alunperin tohtori oli mukana Piercen suunnittelemassa meteoriitti-tehtävässä, mutta kyseistä suunnitelmaa ei ikinä viety loppuun. Tästä huolimatta Dr. Zager pysytteli Unova-alueella ja otti vähitellen ohjaajan roolin Jessien, Jamesin ja Meowthin keskuudessa. Trio raportoi tekemisiään usein Dr. Zagerille Giovannin sijaan. Unova-alueella Dr. Zager takoi rautaa kun se oli kuumaa, ja hän pyörittikin useita eri projekteja samaan aikaan. Hän muun muassa kehitteli fossiilinpalautuslaitteen Unipihalta (Dreamyard) löytyneestä energiasta, herättääkseen fossiili-Pokémoneja henkiin.

Dr. Zagerin tärkeimpiä saavutuksia Unovassa oli Tornaduksen, Thunduruksen ja Landoruksen herättäminen. Sekä yksin, että yhdessä Giovannin kanssa, Dr. Zager sai Pokémonit valtaansa ja yritti hyödyntää niiden voimia, ennen kuin Ash ystävineen tekivät aikeista lopun. Unova-alueella toimimisen jälkeen Dr. Zager on pitänyt matalampaa profiilia.

SAAVUTUKSET
Dr. Zager on arvostettu tutkija Rakettiryhmästä.


VALLASTA PAENNEET POKÉMONIT

Tornadus - Thundurus - Landorus
Dr. Zager paikansi legendaariset Tornaduksen, Thunduruksen ja Landoruksen Milos-saarelta, ja otti tavoitteekseen herättää ja pyydystää ne, hyödyntääkseen niiden voimia. Yhdessä Jessien, Jamesin ja Meowthin avulla hän rikkoi ensin Tornaduksen ja Thunduruksen alttarit, jolloin ne heräsivät unistaan. Tunnettuina kilpailijoina, ne ryhtyivät ottelemaan keskenään tuhoisin seurauksin. Paikalla olleet Ash ystävineen yrittivät herättää Landoruksen, jonka tiedettiin olevan avain Tornaduksen ja Thunduruksen rauhoittumiseen. Tässä onnistuttuaan Landorus selvitti tilanteen, mutta Dr. Zager käytti tilaisuutta hyväkseen ja pyydysti Pokémonit. Ash ja kumppanit riensivät apuun ja saivat tilanteen selvitettyä toistamiseen. Tornadus, Thundurus ja Landorus lähtivät omille teillensä, mutta nähtiin uudemman kerran Giovannin vallan alaisuudessa Abyssal Ruins-skenaariossa.
Ensiesiintymiset jaksossa: #720: Legendojen raivon taltuttaminen (osa 1)! (Kilpailevat kohtalot-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.