Televisio


Pierce


ALKUPERÄINEN NIMI
フリント | Flint
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #669: "Kovaa peliä ottelukerholla!"
KOTIKAUPUNKI
?, ?

Pierce on Rakettiryhmän jäsen, jonka Giovanni lähetti Unova-alueelle Jessien, Jamesin ja Meowthin avuksi. Unova-seikkailun alkuvaiheissa Pierce auttoi usein toheloivan Rakettiryhmä-trion pakoon konstaapelien valvovan silmän alta. Pierce toimi myös eräänlaisena lähettinä, ja toimitti usein salkullisia luottamuksellista tietoa Rakettiryhmän päämajalta Jessielle, Jamesille ja Meowthille.

Yksi Piercen tärkeimmistä kohteista Unovassa oli Nacrene Cityn museossakin näytillä ollut meteoriitti. Yhteistyössä Rakettiryhmän tutkijan Dr. Zagerin kanssa, sekä tietysti Jessien, Jamesin ja Meowthin kanssa, Pierce suunnitteli meteoriitin nappaamisen. Dr. Zagerin tutkimusten mukaan meteoriitti ei ollut peräisin tästä maasta, ja se sisälsi paljon Unipihalta (Dreamyard) peräisin olevaa energiaa. Meteoriitti oli vain pieni osa isompaa kivenmurikkaa - alkuperäisen meteoriitin paikannettiin olevan läheisellä aavikolla.

Pierce, Dr. Zager sekä Jessie, James ja Meowth paikansivat meteoriitin aavikolla, ja Giovannikin pyrki suuntaamaan paikalle vastaanottamaan meteoriitin henkilökohtaisesti, tarkoituksenaan hyödyntää siinä olevaa energiaa. Suunnitelmaa ei kuitenkaan koskaan viety loppuun, ja Jessietä, Jamesia ja Meowthia kehotettiin jatkamaan muiden tehtävien merkeissä.

| Todellisuudessa kyseiset jaksot poistettiin kokonaan ohjelmistosta, koska jaksot sisälsivät samoja elementtejä kuin tuolloin tapahtuneet Tohokun maanjäristys ja tsunami, sekä Fukushiman ydinvoimalaonnettomuus, ja koettiin siksi arkaluontoisiksi. Jaksot eivät koskaan nähneet päivänvaloa, ja siksi juonikuvio päättyi. |


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.