Televisio


Wicke


ALKUPERÄINEN NIMI
ビッケ | Wicke
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #987: "Kohtaaminen unessa!"
KOTIKAUPUNKI
Aether Paradise, Alola

Wicke on asiantuntijanainen osana Aether Foundation-järjestöä. Wicken virallisena nimikkeensä on osastonjohtaja, mutta hän toimii pääosin pomonsa Lusaminen tai professori Burnetin assistenttina, eräänlaisena "jokapaikanhöylänä", hoitamassa milloin mitäkin asiaa. Wickeen tutustuttiin ensimmäisen kerran, kun hän oli tutkimassa Altar of the Sunne-alttaria yhdessä työyhteisönsä kanssa.

Wicke on avulias ja lempeä persoona. Hän suhtautuu työhönsä vakavuudella, mutta osaa hoitaa asioita myös rennommalla kädellä. Wicken ystävällisyys on välittynyt muun muassa sillä, että häntä on erittäin helppo lähestyä ja hän ottaa asiaksi huolehtia läheisistään. Wicke toimii Aether Paradise-tukikohdassa assistentin lisäksi myös oppaana, ja hän onkin kierrättänyt Ashia ja tämän luokkatovereita ympäri työympäristöään. Hän toimii usein myös saattajana Lusaminen vieraille. Wicke tunnistaa oikean ja väärän eron, ja pistikin merkille muun muassa kollegansa Faban merkilliset aikeet, joista informoi heti ylemmille tahoille.

Kun Lusamine perusti Ashin ja tämän luokkakavereista koostuvan Ultra Guardians-ryhmän, otti hän kylkeensä Wicken auttamaan ryhmän toiminnassa. Wicke nähdäänkin nykyisin täydessä työn touhussa sekä Lusaminen että professori Burnetin kanssa tutkimassa Ultra Beasteja, niiden ominaisuuksia ja kykyjä sekä Ultra Space -elinympäristöä.

SAAVUTUKSET
Wicke on osastonjohtaja Aether Foundation-järjestössä, mutta toimii pääsääntöisesti assistenttina Lusaminelle ja professori Burnetille.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.