Televisio


Faba


ALKUPERÄINEN NIMI
ザオボー | Sauboh
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #987: "Kohtaaminen unessa!"
KOTIKAUPUNKI
Aether Paradise, Alola

Faba on osa Aether Foundation-järjestöä yhdessä presidentti Lusaminen ja Wicken kanssa. Hän oli alunperin vastuussa järjestön teknillisestä osaamisesta ja niin sanotun "likaisen työn" tekemisestä. Aether Foundation ajaa paitsi Pokémonien hyvinvointia, niin tutkii myös Ultra Beasteja ja niiden asuinoloja Ultra Spacessa. Faba oli ottanut asiakseen löytää keino avata portti Ultra Spaceen - Ultra Wormhole - paitsi tyydyttääkseen oman uteliaisuutensa, niin myös tehdäkseen vaikutuksen pomoonsa Lusamineen.

Kun Lusamine antoi Ashin huolehtia Nebby-Cosmogista, Faba ei ollut tyytyväinen, sillä hän tiesi Cosmogin olevan linkki Ultra Wormholen avaamiseen. Faban ahneus kasvoi siihen pisteeseen, että hän kidnappasi Nebbyn ja hyödynsi sen voimia avatakseen portin Ultra Spaceen. Portaalista ilmestynyt Nihilego nappasi kuitenkin hässäkän keskellä Lusaminen mukaansa Ultra Spaceen, jolloin Faba ymmärsi menneensä liian pitkälle.

Tapahtumien selvittyä Faba pahoitteli tapahtunutta ja ymmärsi aikeidensa seuraukset. Lusamine alensi Faban Wicken alaiseksi, eikä hän jatka entisessä asemassaan, vaikka pitääkin paikkansa edelleen yhtenä Aether Foundationin tärkeimmistöstä.

SAAVUTUKSET
Faba oli osastonjohtaja Aether Foundationissa. Lusamine-tapauksen jälkeen hänet alennettiin Wicken alaiseksi, silti osana Aether Foundationia.
ALOLA
x
Alola Liiga ~ Top 16


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Alakazam
Alakazam on ensimmäinen Pokémon, joka Faban omistuksessa on nähty. Faba käytti sitä ottelussa Gladionin Umbreonia ja Lycanrocia vastaan samalla, kun hän yritti toteuttaa suunnitelmaansa avata Ultra Wormhole. Tuossa kyseisessä ottelussa Alakazam osoitti olevansa vahva vastustaja, hoitaen Gladionin Pokémonit leikiten pois alta. Myöhemmin Alakazam yritti tehdä selvää paikalle saapuneista Ashista ja Lilliesta, mutta Gladionin juuri kehittynyt Silvally päihitti Alakazamin ja pelasti kouluttajat. Lusamine-tapauksen jälkeen Alakazam ymmärsi, isäntänsä tavoin, tekojensa seuraukset ja nöyrtyi uuteen asemaansa. Se nähtiin viimeksi Faban rinnalla Kukuin ja Burnetin häävieraana.
Ensiesiintyminen jaksossa: #992: Tehtävä: muistojen palautus! (Ultraseikkailuja-kausi)


Hypno
Faban Hypno teki debyyttinsä Alakazamin rinnalla, kun Faba käytti sitä taistelemaan Gladionin Umbreonia ja Lycanrocia vastaan. Tehokkaan hypnoosikykynsä ansiosta Hypnon onnistui harhauttamaan Gladionin Pokémoneja niin, että Alakazam sai tehtyä niistä selvän. Faban aikomuksena oli käyttää Hypnon hypnoosikykyjä myös tyhjentääkseen Lillien mielen, sillä hänen muistonsa lapsuudesta (ja sen ajan traumoista) olivat alkaneet palata. Tämän esti kuitenkin Ash ja Pikachu, ja myöhemmin myös Gladion ja juuri kehittynyt Silvally. Lusamine-tapauksen jälkeen Hypno hyväksyi seuraukset, ja jatkoi Faban rinnalla tämän uudessa työtehtävässä. Hypno nähtiin Alakazamin tavoin viimeksi häävieraana Kukuin ja Burnetin häissä.
Ensiesiintyminen jaksossa: #992: Tehtävä: muistojen palautus! (Ultraseikkailuja-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.