Televisio


Lusamine


ALKUPERÄINEN NIMI
ルザミーネ | Lusamine
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #987: "Kohtaaminen unessa!"
KOTIKAUPUNKI
Aether Paradise, Alola

Lusamine on Aether Foundation-järjestön presidentti, sekä Lillien ja Gladionin äiti. Hänen olemassaolostaan opittiin ensin Lillien perhevalokuvan kautta, mutta myöhemmin Lusamine itse esittäytyi Ashille ja tämän ystäville Melemele-saarella, yhdessä muiden järjestönsä jäsenten kanssa. He olivat tulleet tutkimaan Ashin juuri kohtaamaa Nebby-Cosmogia, ja paljastivat samalla tutkivansa yleisestikin Ultra Beasteja ja niiden ominaisuuksia.

Lusamine oli aiemmin ollut tutkimassa Altar of the Sunne-alttaria, etsien Ultra Beast-auraa ja samalla paljastaen suurimman haaveensa: kohdata joskus Ultra Beast, joista oli kuullut paljon isänsä tarinoiden kautta. Nebby-Cosmog antoi väylän tähän, mutta Lusaminen sijaan Faba ottikin ohjat käsiinsä, tehdäkseen vaikutukseen pomoonsa. Faba sai väylän Ultra Spaceen auki, ja Nihilegon ilmestyessä Lusamine haltioitui näystä täysin - hänen suurin haaveensa oli toteutunut. Hän kuitenkin havahtui ymmärtäessään lastensa olevan vaarassa ja uhrautui pelastaakseen Gladionin, jolloin Nihilego kaappasi Lusaminen mukanaan. Ashin, Lillien ja Gladionin avulla Lusamine pelastui, jolloin hän ymmärsi Ultra Beastien todellisen tilan ja luopui suuruudenhullusta riippuvuudestaan niitä kohtaan. Lusamine pitäytyi kuitenkin UB-tutkimuksissaan ja alkoi johtaa Ultravartijat-ryhmää (Ultra Guardians), ylläpitäen samalla Aether Paradise-toimintaa.

Lusamine on työlleen omistautunut uranainen, jonka työkiireet ja pakkomielteiset tutkimuskohteet ovat jättäneet jäljen hänen perhesuhteisiinsa. Vaikka hän rakastaa lapsiaan, hän uppoutuu usein työhönsä niin, että laiminlyö velvollisuutensa äitinä. Tästä syystä sekä Lillie että Gladion suhtautuvat äitiinsä varautuneesti. Lusamine tietää kuitenkin, että perhe on kaikki kaikessa, ja osaa tiukan paikan tullen valita oikean ratkaisun.

SAAVUTUKSET
Lusamine on Aether Foundation-järjestön presidentti. Hän myös ohjaa Ultravartijat-ryhmää.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Herdier
Herdier on ollut Lusaminen hoivissa jo kauan, ja toimii eräänlaisena perheen lemmikkinä. Se on kehittynyt jossakin vaiheessa Lillipupista, ja on kasvanut hieman yli leikkisästä, energisestä pentuvaiheestaan. Näin ollen se nähdään usein vain makoilemassa joko Lusaminen toimiston nurkissa, tai muilla makuupaikoilla. Tästä huolimatta se löytää silti aina aikaa Lillielle ja Gladionille, joiden kanssa se on leikkinyt siitä asti, kun he olivat lapsia. Herdier viihtyy tätä nykyä usein Lusaminen toimistossa Aether Paradisessa, missä se pitää seuraa paitsi emännälleen, niin myös muille puiston Pokémoneille. Sitä ei juurikaan käytetä otteluissa, joten sen todellisia vahvuuksia ei tiedetä.
--??? jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #989: Ulkonäkö pettää! (Ultraseikkailuja-kausi)


Lilligant
Lilligant on yksi Pokémoneista, jonka Lusamine lähetti ottelemaan Ashia, Lillietä, Gladionia ja näiden ystäviä vastaan ollessaan Nihilegon vallan alaisena Ultra Spacessa. Lana, Mallow ja Sophcoles ottivat vastuulleen hoidella Lilligant samalla, kun muut pyrkivät herättämään ja pelastamaan Lusaminen. Lilligant osaa useita vahvoja ruoho-tyypin hyökkäyksiä, joilla pistikin kovasti kampoihin Ultra Spacessa, ja osoitti olevansa vahvistunut roimasti Lusaminen koulutuksen alla. Lusaminen pelastuessa myös Lilligant havahtui ja rauhoittui. Lilligant on ollut Lusaminen joukossa kauan - siitä lähtien, kun Lillie ja Gladion ovat olleet lapsia. Tämän seikan paljasti Lillien omistama kuva, jossa Lilligant näkyy yhdessä lapsi-Lillien ja -Gladionin sekä Lusaminen kanssa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #996: Vastahakoinen pelastettava! (Ultraseikkailuja-kausi)


Salazzle
Salazzle on yksi Pokémoneista, jonka Lusamine lähetti ottelemaan Ashia, Lillietä, Gladionia ja näiden ystäviä vastaan ollessaan Nihilegon vallan alaisena Ultra Spacessa. Kiawe otti vastuukseen päihittää Salazzale samalla, kun muut pyrkivät herättämään ja pelastamaan Lusaminen. Nopea- ja sulavaliikkeinen Salazzle aiheutti alkuun harmaita hiuksia Kiawelle, mutta lopulta yhdessä Turtonatorinsa ja Marowakinsa kanssa, sekä ylivoimaisen Z-hyökkäyksensä avulla, Kiawen onnistui päihittää Salazzle, siirtyen samalla askeleen lähemmäs Lusaminen pelastamista. Salazzlen ottelu jäi lyhyeksi, joten sen todelliset vahvuudet jäivät pimentoon, mutta on eittämättä oleellinen osa Lusaminen joukkoa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #996: Vastahakoinen pelastettava! (Ultraseikkailuja-kausi)


Milotic
Milotic on yksi Pokémoneista, jonka Lusamine lähetti ottelemaan Ashia, Lillietä, Gladionia ja näiden ystäviä vastaan ollessaan Nihilegon vallan alaisena Ultra Spacessa. Lana, Mallow ja Sophcoles ottivat vastuulleen hoidella Milotic samalla, kun muut pyrkivät herättämään ja pelastamaan Lusaminen. Milotic taisteli yhdessä Lilligantin kanssa, ja osoitti olevansa harvinaisen vahva Pokémon, hyödyntäen vesi-tyypin liikkeitään ongelmitta. Lana, Mallow ja Sophcoles onnistuivat kuitenkin mielestään sen päihittämään, kunnes Milotic havahtuikin uusintaotteluun. Lusaminen tarkka koulutus näkyy Miloticin ottelutaidoissa, eikä se tuntunut millään antavan periksi. Lusaminen pelastuessa myös Milotic havahtui todellisuuteen ja lopetti hyökkäämisaikeensa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #996: Vastahakoinen pelastettava! (Ultraseikkailuja-kausi)


Mismagius
Mismagius on yksi Pokémoneista, jonka Lusamine lähetti ottelemaan Ashia, Lillietä, Gladionia ja näiden ystäviä vastaan ollessaan Nihilegon vallan alaisena Ultra Spacessa. Lana, Mallow ja Sophcoles ottivat vastuulleen hoidella Mismagiuksen pois tieltä samalla, kun muut pyrkivät herättämään ja pelastamaan Lusaminen. Mismagius aiheutti joukolle tukalia tilanteita, kun se yhdessä Miloticin ja Lilligantin kanssa vastusti hyvisten hyökkäysyrityksiä. Erityisesti Mismagiuksen Thunderbolt-hyökkäys aiheutti päänvaivaa. Kun ystävykset luulivat jo päihittäneen sen, Nihilegon voimilla se nousikin takaisin vastarintaan. Kun Lusamine pelastui, Mismagiuskin ymmärsi tilanteen oikean laidan ja jättäytyi taistelusta.
Ensiesiintyminen jaksossa: #996: Vastahakoinen pelastettava! (Ultraseikkailuja-kausi)


Absol
Absol on yksi Pokémoneista, jonka Lusamine lähetti ottelemaan Ashia, Lillietä, Gladionia ja näiden ystäviä vastaan ollessaan Nihilegon vallan alaisena Ultra Spacessa. Absol päätyi ottamaan mittaa Gladionista ja tämän Pokémoneista, kun Ash ja Lillie jatkoivat eteenpäin Lusaminen luokse. Gladionin Umbreon, Lycanroc sekä Silvally pyrkivät yhdessä päihittämään Absolin, mutta sen moninaiset, viiltävät hyökkäykset sekä uskomaton nopeus vaikeuttivat asiaa. Gladionin jo luullessa voittaneensa Absolin, Lusaminen valtaansa ottama Nihilego varmisti, että Absol pysyy tolpillaan estääkseen tunkeilijat. Kun Lusamine lopulta pelastui, Absol havahtui vallan alta ja tunnisti jälleen Gladionin. Absol on yksi Lusaminen pitkäaikaisempia Pokémoneja, ja Gladionille erityisen tuttu: hän on aikoinaan harjoitellut sitä vastaan Umbreon-partnerinsa kanssa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #996: Vastahakoinen pelastettava! (Ultraseikkailuja-kausi)


POKÉMONIT ULTRAVARTIJAT-TUKIKOHDASSA

Clefable
Clefable on Lusaminen tunnusomaisin, pitkäikäisin, eniten käytetty ja luotettavin Pokémon. Hän on omistanut sen kauan, aina siitä lähten kun se oli Cleffa. Kun se oli yltänyt Clefairyksi asti, Lusamine päätti kehittää sen Clefableksi, vasten Lillien tahtoa - Lillie kun piti enemmän söpöstä, pienemmästä Clefairysta. Tätä nykyä Clefablesta on tullut erittäin tärkeä Pokémon Lusaminelle, ja side kaksikon välillä on katkeamaton. Lusamine turvautuu Clefableen aina suuren hädän keskellä, kuten esimerkiksi ottelussa Nihilegoa vastaan Faban avatessa Ultra Wormholen. Monien muiden Lusaminen Pokémonien tavoin myös Clefable joutui Nihilegon vallan alle Ultra Spacessa, mutta oli ainoa, joka onnistui kamppailemaan valtaa vastaan: erityisesti kohdatessaan Lillien, joka antoi sille muistojensa kautta voimaa. Clefable on Lusaminelle kaikki kaikessa, ja se ottaa ilomielin vastaan milloin mitäkin pyyntöjä kouluttajaltaan. Yksi näistä oli Ultra Guardians-joukon tukikohdan ylläpitäminen, jota Clefable nykyään pyörittääkin Melemelen Pokémon-koulun kellarissa.
--??? jaksoa-->--??? jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #987: Kohtaaminen unessa! (Ultraseikkailuja-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Clefairy & Cleffa
Clefairy kehittyi Lusaminen Cleffasta Lillien ja Gladionin lapsuusvuosien aikana. Clefairy jatkoi lapsukaisten viihdyttämistä ja leikki niiden kanssa aktiivisesti. Erityisesti Lillie tykästyi Clefairyyn ja teki siitä ylimmän ystävänsä. Clefairy on nähty vain Lusaminen muistoissa, eli flashbackeissa, joten siitä ei tiedetä varsinaisesti mitään. Kun Lusamine päätti käyttää Kuukiveä (Moon Stone) Clefairyn kehittämiseen, Lillie vastusti ajatusta, sillä oli ehtinyt tykästymään pienempään, suloiseen Clefairyyn. Tästä huolimatta Lusamine kehitti Clefairyn Clefableksi.
--??? jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #992: Tehtävä: muistojen palautus! (Ultraseikkailuja-kausi)
Lusamine omisti aikoinaan Cleffan, jonka kanssa Lillie ja Gladion leikkivät ollessaan pieniä. Cleffa näkyy myös Lillien kartanossaan esillä pitämästä perhepotretissa - siitä sen olemassaolosta ensimmäisen kerran opittiinkin. Cleffasta ei tiedetä paljoa, sillä se oli kehittynyt jo Clefableksi asti, kun se ensimmäisen kerran kohdattiin "livenä". Kuitenkin jossain vaiheessa, kun Lillie ja Gladion olivat vielä kotona ja lapsia, se kehittyi Clefairyksi.
Ensiesiintyminen jaksossa: #951: Lillien munahaaste! (Sun & Moon-kausi)


Lillipup
Lusamine on jossain vaiheessa omistanut Lillipupin, jonka hankki lapsiensa iloksi perheen lemmikiksi. Se näkyy Lillien kotonaan esillä pitämässä perhepotretissa yhdessä Lusaminen, Gladionin ja Lillien sekä Lilligantin ja Cleffan kanssa. Tuo valokuva on ainoa todiste siitä, että Lusamine on joskus omistanut Lillipupin, sillä tätä nykyä se on yltänyt kehittymään Herdieriksi asti. Näin ollen konkreettiset tiedot Lillipupista ovat jääneet olemattomiksi.
Ensiesiintyminen jaksossa: #951: Lillien munahaaste! (Sun & Moon-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.