Televisio


Professori Burnet


ALKUPERÄINEN NIMI
バーネット博士 | Dr. Burnet
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #987: "Kohtaaminen unessa!"
KOTIKAUPUNKI
Hau'oli City, Alola

Professori Burnet on tunnettu Pokémonien ja ulottuvuuksien suhteiden tutkija, joka tekee yhteistyötä Lusaminen luotsaaman Aether Foundationin kanssa. Yhteistyönä he tutkivat erityisesti Ultra Beasteja sekä niiden kotiseutua Ultra Spacea, ja Ultra Wormhole-portaaleja. Burnet on erittäin arvostettu työssään, ja ensiesiintymisessäänkin hänelle ojennettiin "Vuoden Alola-nainen" -palkinto - tilaisuus vallan televisioitiin!

Professori Burnet suhtautuu intohimoisesti työhönsä, ja saattaa hoitaa tutkimuksiaan kentällä varsin erikoisin tavoin, esimerkiksi sukeltelemalla lammessa tutkiakseen Pokémonien elintapoja. Burnet oli ensimmäisten joukossa kertomassa Ashille ja tämän ystäville tutkimustensa tuloksista, ja esimerkiksi Nebby-Cosmogin kohdatessaan tiesi sen heti olevan Ultra Beast. Kun Lusamine kaapattiin Ultra Spaceen, Burnet ojensi mukisematta auttavan kätensä ja vempaintensa ansiosta sai muun muassa Ultra Wormholen auki pakoreitiksi.

Tapauksen jälkeen professori Burnet on jatkanut yhteistyötään Aether Foundationin kanssa, ja toimii myös mentorina Ashille ja tämän ystäville heidän hoitaessa Ultra Guardian-vastuutehtäviään. Burnet siirtyi majailemaan professori Kukuin luokse, ja heidän välinsä lämpenivät lopulta niin, että he menivät naimisiin.

SAAVUTUKSET
Professori Burnet on tunnettu ja arvostettu ulottuvuuksien tutkija.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Munchlax
Munchlax on tiettävästi ainoa professori Burnetin omistama Pokémon. Se nähdään usein ulkona Poképallostaan pällistelemässä emäntänsä lähistöllä, yrittäen ehkä joskus silloin tällöin auttaa tutkimustöissä. Ensiesiintymisensä se teki televisioidussa palkinnonjakotilaisuudessa, jossa Burnetille ojennettiin "Vuoden Alola-nainen"-plakaatti. Munchlax on tätä nykyä muuttanut professori Kukuin ja Ashin luokse, Burnetin ja Kukuin mentyä naimisiin. Se nauttii olostaan uusien ystäviensä joukossa. Munchlaxin ottelutaidoista ei ole minkäänlaista tietoa, ja pääasiassa se vain liikuskelee omistajansa Burnetin perässä, tai touhuaa omiaan taustalla.
Ensiesiintyminen jaksossa: #987: Kohtaaminen unessa! (Ultraseikkailuja-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.