Televisio


Sonia


ALKUPERÄINEN NIMI
ソニア | Sonia
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #1116: "Kumppanukset kovilla!"
KOTIKAUPUNKI
Wedgehurst, Galar

Sonia on Pokémon-tutkija Galar-alueelta, johon Ash ja Goh tutustuivat matkatessaan Wyndoniin. Sonia esitteli itsensä professori Magnolian assistenttina ja esitteli pojille tutkimuksiaan liittyen Galar-alueeseen, Dynamax-ilmiöön ja aikoinaan tapahtuneeseen Pimein Päivä -tapahtumaan (Darkest Day). Sonia kertoi myös olevansa Galarin Pokémon-mestari Leonin lapsuudenystävä.

Sonia oli avaintekijä Rosen aiheuttaman Dynamax-kaaokseen ja Eternatuksen herättämisen pysäyttämisessä, sillä hänen tutkimuksensa Pimeimmästä Päivästä auttoivat löytämään ratkaisut tapahtumien lopettamiseen. Sonia teki yhteistyötä erityisesti Goh:n kanssa ja yhdessä koko konkkaronkka sai tehtyä Rosen aikeista lopun. Tapahtumien päätteeksi professori Magnolia ylensi Sonian Pokémon-professoriksi, paljastaen Sonian olevan myös hänen lapsenlapsensa.

Sonia on erittäin älykäs ja päättäväinen henkilö - jos hän jostain haluaa ottaa selvää, niin sen hän myös tekee. Toisinaan Sonian keskittymiskyky kuitenkin herpaantuu, ja hän saattaa päätyä tekemään aivan jotain muuta kuin oli alunperin tarkoitus. Sonia on melko villi kuski, minkä Goh sai tuntea nahoissaan istuessaan useaan otteeseen pelkääjän paikalla. Luonteeltaan Sonia on lempeä ja huolehtivainen, jonka osoittaa pitkä ystävyyssuhde Leonin kanssa sekä orastava ystävyys Ashin ja Goh:n kanssa. Sonia kannustaa läheisiään eteenpäin elämässä ja auttaa heitä saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

SAAVUTUKSET
Sonia on Galar-alueen nykyinen Pokémon-professori ja Galar-alueen historian asiantuntija.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.