Televisio


Professori Magnolia


ALKUPERÄINEN NIMI
マグノリア博士 | Dr. Magnolia
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #1093: "Scorbunny-velkoja maksellessa!"
KOTIKAUPUNKI
Wedgehurst, Galar

Professori Magnolia on Galar-alueella tunnettu Pokémon-professori, joka on erikoistunut alueella ilmenevään Dynamax-ilmiöön. Ash ja Goh oppivat tuntemaan professori Magnolian olemassaolosta ensin tutustuessaan Galar-alueeseen Rotom-puhelimiensa kautta, ja myöhemmin Sonian kertomusten välityksellä. Sonia on professori Magnolian lapsenlapsi.

Sittemmin Ash ja Goh kohtasivat professori Magnolian ihan kasvotusten, kun professori Cerise suositteli pojille reissua Galariin oppiakseen lisää Dynamax-ilmiöstä. Professori Magnolia on erittäin harjaantunut Dynamax-ilmiön saralla, mutta on joutunut kyseiseen aiheeseen liittyen myös hankaluuksiin: hän esimerkiksi päätyi hyväuskoisuuttaan tekemään yhteistyötä Rosen kanssa ja kehitteli Dynamax-rannekkeen. Ranneke on toki hyödyllinen kouluttajille ja Dynamax-tiedon jakaminen tarkoitukseltaan hyväntahtoista, mutta väärissä käsissä voi aiheuttaa tuhoa, kuten Rosen tapauksessa.

Kun Rose käynnisti suunnitelmansa Eternatuksen suhteen Galar-alueella, professori Magnolia oli asiantuntijuutensa vuoksi yksi keskeisimmistä hahmoista suunnitelmien pysäyttämisessä. Kun Goh sai pyydystettyä Eternatuksen, professori Magnolia otti Poké-pallon hoidettavakseen ja telkesi sen piiloon, jotta vastaavat tapahtumat eivät enää toistuisi. Tämän jälkeen Magnolia teki myös tietoisen päätöksen ja jättäytyi Pokémon-professorin tehtävistä taka-alalle, siirtäen tittelin lapsenlapselleen Sonialle.

SAAVUTUKSET
Professori Magnolia on Galar-alueen Pokémon-professori ja Dynamax-ilmiön asiantuntija.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.