Televisio


Rose


ALKUPERÄINEN NIMI
ローズ | Rose
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #1116: "Kumppanukset kovilla!"
KOTIKAUPUNKI
?, Galar

Rose on Macro Cosmos -yrityksen johtaja ja erityisen harjaantunut Dynamax -ilmiön saralla. Rose työskenteli aikoinaan pitkän aikaa professori Magnolian kanssa Galar-partikkelien parissa, jotka mahdollistavat Galar-alueella ilmenevät Dynamax- ja Gigantamax -ilmiöt. Yhdessä he kehittelivät Dynamax-rannekkeen, mutta sittemmin yhteistyö Rosen ja Magnolian välillä päättyi, ja Rose alkoi tehdä omia suunnitelmiaan valjastaakseen Galarin Dynamax-energian omaan käyttöönsä.

Myöhemmin, Rosen nähtyä Dynamax-energian mahtavat voimat energialaitoksessaan, hän alkoi toteuttaa suunnitelmiaan käynnistääkseen uuden Pimeimmän Päivän (Darkest Day), tuhansia vuosia sitten Galarissa jyllänneen katastrofin, herättääkseen Eternatuksen henkiin ja haaliakseen Dynamax-energian omaan käyttöönsä. Näihin aikoihin Rose tutustui myös Ashiin ja Goh:n, joita yritti houkutella mukaan suunnitelmaansa - pojat tietenkin kieltäytyivät, ja saivat vesitettyä Rosen suunnitelmat sekä pysäyttivät Eternatuksen.

Näiden tapahtumien jälkeen Rosen olinpaikka on jäänyt tuntemattomaksi. Galarin Pokémon-mestari Leon on kuitenkin yrittänyt jäljittää Rosea, sillä Rose oli juurikin se taho, joka sai Leonin siirtymään Pokémon-otteluiden maailmaan. Vaikka Leon ei ollut tajunnut, että Rose tahtoi vain koulia Leonista tarpeeksi vahvan omia tarkoituksiaa varten (rauhoittaakseen Eternatuksen), on Leonin ja Rosen välillä silti monimutkainen, heitä yhdistävä side.

SAAVUTUKSET
Rose on Galar-alueen mittavan Macro Cosmos -yrityksen perustaja sekä Dynamax-ilmiön asiantuntija.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Copperajah
Copperajah on Rosen tärkein kumppani, ja on ilmeisesti ollut osana Rosen elämää jo tämän ollessa lapsi, sillä se on jossakin välissä kehittynyt Rosen pienenä omistamasta Cufantista. Rose vaikuttaisi kuitenkin turvautuvan Pokémoneihinsa aika harvoin ja vasta, kun sille on todella tarvetta. Tästä syystä Copperajah nähtiin ensimmäistä kertaa vasta, kun Rose huomasi Ashin ja Goh:n todella yrittävän estää suunnitelmiensa toteutumisen. Copperajah vaikutti ensin ylivoimaiselta vastukselta sekä Ashin Pikachulle että Riolulle, mutta taistelu antoi Riolulle tarpeeksi voimaa kehittyäkseen Lucarioksi, ja tällöin Copperajah ei pystynyt enää nousemaan voittajaksi. Copperajah on häviöstään huolimatta Roselle tärkeä Pokémon, ja vaikka Rosen aikomukset liikkuvat laittomuuksien puolella, on Copperajah uskollinen kumppani omistajalleen.
-- ??? jaksoa -->
Ensiesiintyminen jaksossa: #1133: Miekka ja kilpi: Ikuinen Eternatus! (Matkat-sarja -kausi)


Ferrothorn
Ferrothorn on toinen Pokémon, jonka Rosen tiedetään omistavan. Rose lähetti sen otteluun Copperajahinsa rinnalle Ashin Pikachua ja Riolua vastaan. Ferrothornin taustatarinasta ei ole juurikaan tietoa, mutta otteluareenalla se osoitti olevansa varsin kykeneväinen taistelija ja pisti kampoihin viimeiseen asti. Vasta Ashin Riolun kehittyessä Lucarioksi, kohtasi Ferrothorn vertaisensa ja hävisi lopulta ottelun yhdessä ottelutoveri-Copperajahin kanssa. Ferrothornilla ei liene Rosen kanssa vastaavaa suhdetta kuin Copperajahilla, mutta on silti olennainen osa hänen Pokémon-joukkoaan.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1133: Miekka ja kilpi: Ikuinen Eternatus! (Matkat-sarja -kausi)


VALLASTA PAENNEET POKÉMONIT

Eternatus
Eternatus on voimakas Pokémon sekä Pimeimmän Päivän (Darkest Day) pelätyin hahmo. Sen koko olemus on täynnä Dynamax-partikkeleita ja -energiaa. Rose onnistui kaappaamaan Eternatuksen itselleen toteuttaakseen suunnitelmansa Dynamax-energian valjastamisesta. Rose oli sulkenut Eternatuksen energialaitokseensa, mutta erinäisten sattumien kautta se onnistui sieltä pakenemaan. Karattuaan laitoksesta, Eternatus ryhtyi keräämään itseensä Dynamax-energiaa ja lopulta muutti muotoaan Eternamax-muotoonsa. Pokémon-mestari Leon yritti pysäyttää Pokémonia tässä onnistumatta, kunnes lopulta Ash ja Goh, yhdessä apuun tulleiden Zacianin ja Zamazentan kanssa, saivat Eternatuksen kiikkiin. Goh pyydysti Eternatuksen yhteen Poképalloonsa, ja antoi pallon professori Magnolialle, jotta tämä pystyi telkeämään pahamaineisen Pokémonin pois tuhoja tekemästä - nyt ja tulevaisuudessa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1101: Titaanien säihke! (Matkat-sarja -kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Cufant
Rosen omistamasta Cufantista ei ole juuri muuta tietoa kuin se, mitä on näytetty Rosen lapsuutta avaavassa "flashbackissa". Kyseinen flashback paljasti, kuinka Rose joutui pienenä lapsena kokemaan suuren tragedian, kun hänen kaivostyöntekijänä työskentelevä isänsä menehtyi kaivoksen romahtaessa. Cufant seisoi Rosen rinnalla tänä raastavana hetkenä, ja on mitä ilmeisimmin pysynyt tuosta hetkestä lähtien omistajansa rinnalla pitkälle aikuisuuteen ja nykyhetkeen asti. Sittemmin Cufant on tosin kehittynyt Copperajahiksi, joka on yksi Rosen Pokémon-joukon merkittävimpiä jäseniä.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1133: Miekka ja kilpi: Ikuinen Eternatus! (Matkat-sarja -kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.