Televisio


Solidad


ALKUPERÄINEN NIMI
サオリ | Saori
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #456: "Mayn uudet haasteet"
KOTIKAUPUNKI
Pewter City, Kanto

Solidad on kypsä ja kokenut Pokémon-koordinaattori Kanton Pewter Citystä. May tutustui häneen Kanton Suurjuhlan aikana. Solidad oli jo ennestään tuttu Brockille, Drewlle ja Harleylle, mikä johtunee siitä, että Solidad on harrastanut Pokémon-kilpailuja jo erittäin kauan. Drew oli hävinnyt ihkaensimmäisen kilpailunsa Solidadille, mutta alun pettymyksen jälkeen heistä on tullut läheiset ystävät. Koska Solidad on tuntenut Drewn pitkään, hän huomaa, kuinka May on pistänyt pojan koville Pokémon-kilpailuissa, ja onkin päätynyt arvostamaan Mayta ja hänen kovaa työtä.

Solidad on ystävällinen ja lempeä hahmo, usein auttamassa ystäviään tai kehumassa hyvistä suorituksista. Pitkän aikaa Pokémon-kilpailuihin uppoutuneena Solidad omaa suuren määrän tietoa niistä, ja osaa hyödyntää tätä massiivista tietoa rakentamalla toimivia strategioita kilpailuihin. Näillä avuilla Solidad onkin pärjännyt loistavasti matkallaan suurimmaksi Pokémon-koordinaattoriksi.

Solidad osallistui Kanton Suurjuhlaan, jonka voitti, ja sen jälkeen hän jatkoi matkaansa Johtoon.

SAAVUTUKSET
KANTO
Kanto Suurjuhla ~ Voittaja


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Slowbro
Solidadin Slowbro kohdattiin ensimmäisen kerran, kun se käytti psyykkisiä kykyjään estääkseen Aipomin karkaamista Ashin kynsistä. Slowbro on ehdottomasti Solidadin eniten käyttämä Pokémon niin Pokémon-kilpailuissa kuin niiden ulkopuolellakin. Slowbro osaa hyödyntää sekä vesi- että psyykkisiä kykyjään luodakseen näyttäviä kilpailuesityksiä. Taiteellisten esitysten lisäksi Slowbro osaa hommansa myös otteluareenalla yhdistellen useita voimakkaita hyökkäyksiä, jolloin voitto on yleensä taattu! Näiden avujen ansiosta Slowbrow onnistui päihittämään myös Mayn Pokémonit Kanton Suurjuhlassa ja siivittikin kouluttajansa Solidadin festivaalin voittoon.
Ensiesiintyminen jaksossa: #456: Mayn uudet haasteet (Battle Frontier-kausi)


Lapras
Lapras on heti Slowbron jälkeen yksi Solidadin tiimin vahvuuksista. Joko yksin tai yhdessä jonkin muun Solidadin Pokémonin kanssa, Lapras on osoittanut olevansa tähtiainesta ja pärjäävänsä tilanteessa kuin tilanteessa. Jää-tyypin hyökkäykset loistavat Lapraksen upeissa esityksissä, ja Lapras osaa näyttää vahvuutensa vielä tavallisella otteluareenallakin. Lapras pärjäsi loistavasti Kanton Suurjuhlassa, auttaen Solidadia jatkamaan ensimmäiseltä kierrokselta seuraavalle, kipuamaan aina ylemmäs ja ylemmäs ja lopulta voittoon asti.
Ensiesiintyminen jaksossa: #456: Mayn uudet haasteet (Battle Frontier-kausi)


Pidgeot
Solidadin Pidgeot nähtiin ensimmäistä kertaa Kanton Suurjuhlassa kaksoisottelussa Mayn Combuskenia ja Munchlaxia vastaan. Pidgeot taisteli rinnallaan Solidadin Slowbro. Pidgeot taisteli voitontahtoisesti Slowbro rinnallaan, ja vaikka Combuskenin tuli-hyökkäykset saivatkin Pidgeotin aluksi vähän hämilleen, onnistui se useiden voimakkaiden ilmahyökkäysten ansiosta päihittämään Mayn Pokémonit - Slowbron avustuksella tietysti. Pidgeot näytti kuitenkin olevansa luotettava Pokémon, ja varmasti tärkeä Solidadille paitsi lentokykynsä, niin myös sinnikyytensä ansiosta.
Ensiesiintyminen jaksossa: #458: Ei väellä vaan viisaudella (Battle Frontier-kausi)


Butterfree
Solidad omistaa myös Butterfreen, mutta siitä ei tiedetä paljoa, sillä sitä on nähty vain pikaisesti. Butterfree auttoi Solidadin yltämään Kanton Suurjuhlan finaaliin päihittämällä vastustajan Hitmonleen ja Hitmonchanin kaksoisottelussa yhdessä Solidadin Lapraksen kanssa. Tämä oli ainoa kerta, kun Butterfree on nähty, joten sen persoonallisuudesta ja ottelutaidoista ei ole varmaa tietoa. Voimaa perhoselta kuitenkin löytyy, kun se onnistui päihittämään edellämainitut vastukset ilman suurempia ongelmia, ja auttoi täten kouluttajaansa etenemään festivaalissa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #458: Ei väellä vaan viisaudella (Battle Frontier-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.