Televisio


Harley


ALKUPERÄINEN NIMI
ハーリー | Harley
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #380: "Kurja Cacturne"
KOTIKAUPUNKI
Slateport City, Hoenn

Harley on itsepäinen Pokémon-koordinaattori, jonka Ash, May ja Brock tapasivat Hoenn-alueella. Harleysta tuli hetkessä Mayn kilpailija Pokémon-kilpailuissa (Contest) ja tätä vahvisti vielä se, että Harleyta ärsytti Mayssa monet monituiset asiat aina sananvalinnoista ruumiinkieleen asti. Harleyn tavoitteena oli päihittää May keinolla millä hyvänsä, mutta onnistui voittamaan vastustajansa vain yhden ainoan kerran.

Harley tunnetaan erikoisesta Cacturne-aiheisesta pukeutumisestaan ja naisellisista eleistään. Harleylla on tapana myös pukeutua milloin miksikin - kerran jopa Mayksi tämän suureksi häpeäksi. Harley on oikukas koordinaattori, ja haluaa päihittää vastustajansa keinoja kaihtamatta, usein jopa nolaamalla paitsi kilpailijansa niin myös itsensä. Harley kantaa kaunaa pienimmistäkin asioista, ja joskus jopa nauttii ihmisten nöyryyttämisestä.

Harley kilpaili Mayta vastaan niin Hoenn- kuin Kanto-alueellakin, ja lopulta siirtyi Mayn perässä myös Johto-alueelle.

SAAVUTUKSET
HOENN
Hoenn Suurjuhla ~ Top 32
KANTO
Kanto Suurjuhla ~ Top 16


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Cacturne
Cacturne on Harleyn tunnus-Pokémon ja Harley onkin varsin kiintynyt siihen - tämän voi nähdä Harleyn pukeutumisessa asti. Cacturne on Harleyn käytetyin Pokémon niin tavallisissa otteluissa kuin Pokémon-kilpailuissakin. Cacturne on osaava ja voimakas Pokémon, jota ei kannata aliarvioida. Se on auttanut Harleyta keräämään lukuisia ruusukkeita erinäisistä kilpailuista. Vahvuuksistaan huolimatta Cacturne on hieman kömpelö Pokémon, eikä ole voittanut Mayn Pokémoneja vielä kertaakaan, ja menestys Suurjuhlissa (Grand Festival) on jäänyt heikoksi.
Ensiesiintyminen jaksossa: #380: Kurja Cacturne (Advanced Battle-kausi)


Banette
Harley pyydysti Banetten juuri ennen Hoennin Suurjuhlaa (Grand Festival). Esikarsintakierroksella Banette näytti karmivat kykynsä suorittamalla vetoavan, mutta pelottavan esityksen. Pienoisesta kokemattomuudestaan huolimatta Banette pärjäsi loistavasti kilpailussa, vaikka Harley putosikin jo heti tapahtuman alkuvaiheissa. Banette nähtiin seuraavan kerran muutamissa kilpailuissa, ja lopulta uudestaan Kanton Suurjuhlan ensimmäisellä kierroksella. Banette on lahjakas Pokémon, joka antaa itsestään varsin pelottavan kuvan, yleensä ihan tarkoituksella.
Ensiesiintyminen jaksossa: #399: Petos ja avustus (Advanced Battle-kausi)


Ariados
Harley käytti Ariadostaan ensimmäistä kertaa Kanto-alueella, Saffron Cityssä, kun Harley käytti sitä ottelussa Rakettiryhmää vastaan. Myöhemmin Ariados nähtiin sikäläisessä Pokémon-kilpailussa. Ariados osoitti olevansa vahva vastustaja, mutta tästä huolimatta Mayn Squirtle onnistui päihittää sen Saffronin kilpailussa. Harley on lainannut Ariadostaan Rakettiryhmälle useamman kerran estääkseen Mayn etenemisen kilpailuissa, mutta aina suunnitelmat ovat vesittyneet. Vaikka Ariados on hieman vieraampi näky Harleyn joukossa, ei sitä silti parane aliarvioida.
Ensiesiintyminen jaksossa: #420: Saffronin kilpailu (Battle Frontier-kausi)


Octillery
Harley on käyttänyt Octilleryaan vain muutaman kerran harvoissa Pokémon-kilpailuissa, joten sen varsinainen persoonallisuus tai otteluvahvuudet ovat edelleen hieman pimennossa. Ensimmäisen kerran Octillery näyttäytyi Wisteria Townin kilpailussa, jossa se teki kelpo suorituksen, päihittäen Mayn Munchlaxin finaalikierroksella, voittaen lopulta kouluttajalleen ruusukkeen. Myöhemmin Harley käytti Octillerya Kanton Suurjuhlan (Grand Festival) alkupuoliskon esityskierroksilla.
Ensiesiintyminen jaksossa: #437: Harley ratsastaa jälleen (Battle Frontier-kausi)


Wigglytuff
Wigglytuff lienee uusin lisäys Harleyn tiimiin, mutta tästä huolimatta se on omaksunut jo kouluttajansa eleet ja pahamaineiset ajatukset. Harley käytti Wigglytuffia ensimmäisen kerran Kanton Suurjuhlassa (Grand Festival) Mayta vastaan, ja vaikka Wigglytuff osoitti olevansa melkoinen vastus kumimaisen olemuksensa vuoksi, hävisi se lopulta Mayn Munchlaxille. Harleyn Wigglytuff on tavanomaista äkäisempi Pokémon, ja tätä vahvistaa sen silmien ympärille kertynyt tumma varjo, joka tuo esiin sen ilkeämmän puolen. Se tekee totisesti kaikkensa menestyksen eteen.
Ensiesiintyminen jaksossa: #457: Voimat vastakkain (Battle Frontier-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.