Televisio


Drew


ALKUPERÄINEN NIMI
シュウ | Shu
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #309: "Now That's Flower Power!" | (ei esitetty Suomessa)
KOTIKAUPUNKI
LaRousse City, Hoenn

Drew on aloitus-Pokémoninsa Roselian kanssa kova Pokémon-kilpailujen (Pokémon Contest) fani. Hän koki katkeran tappion ensimmäisessä kilpailussaan, ja se ajoi hänet yrittämään uudestaan, kovaa ja täysillä. Siitä lähtien hän on ollut itsevarma koordinaattori ja kriittinen muita koordinaattoreita, varsinkin aloittelevia sellaisia, kohtaan.

Ollessaan Slateport Cityssä, Drew tapasi Mayn ensimmäistä kertaa. May oli tuolloin nuori ja aloitteleva, kilpailuista kiinnostunut Pokémon-koordinaattori. Drew pyrki auttamaan Maytä kilpailuihin valmistautumisessa, mutta oli usein turhan kriittinen. Drew on onnistunut keräämään itselleen melkoisen fanijoukon kilpailutaidoillaan.

Drew jatkaa yhä taistelemista koordinaattorien huipulle. Vaikka hänen luonteensa on melko ankara ja kriittinen, hän todella välittää Pokémoneistaan ja käyttää niitä usein hyvään tarkoitukseen. Hoenn- ja Kanto-alueilla kilpailemisen jälkeen Drew jatkoi seikkailuaan Johto-alueelle.

SAAVUTUKSET
HOENN
Hoenn Suurjuhla ~ Top 2
KANTO
Kanto Suurjuhla ~ Top 8


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Roserade
Kun May vieraili Sinnoh-alueella, pitäen taukoa Johton seikkailuistaan, hän paljasti kilpailijansa Drewn matkanneen myös Johtoon yhdessä Roseliansa kanssa. Tänä aikana Roselia oli kehittynyt Roseradeksi. Roserade on säilyttänyt asemansa Drewn käytetyimpänä Pokémonina niin kilpailuissa kuin niiden ulkopuolellakin. Mayn takaumissa, "flashbackeissa", Roserade nähdään Drewn rinnalla, tekemässä kaikkensa kouluttajansa eteen ja tukemassa tätä vaikeina hetkinä. Roseraden nykyisistä vahvuuksista ei ole tietoa, sillä sitä ei ole vielä konkreettisesti kohdattu, mutta kehittyminen on varmastikin auttanut sitä vahvistumaan suuntaan jos toiseenkin.
--Vähintään 234 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #543: Kohti vesikisaa! (Battle Dimension-kausi)


Masquerain
Drewn Masquerain nähtiin ensimmäisen kerran, kun Drew koulutti sitä Rubello Townin Pokémon-kilpailua varten. Kilpailussa Masquerain päihitti useat vastustajansa ja auttoi lopulta kouluttajaansa voittamaan koko kisan ja ansaitsemaan uuden ruusukkeen kokoelmaansa. Tämän jälkeen Drew on käyttänyt Masquerainia useissa muissakin kilpailuissa, joihin on ottanut osaa. Näistä tärkeimpiä ovat ehdottomasti sekä Hoennin että Kanton Suurjuhlat (Grand Festival). Onpas Masquerainin nähty toisinaan ottelevan myös Rakettiryhmää vastaan. Masquerain osaa useita näyttäviä liikkeitä, jotka takaavat sen, että Masquerain on kilpailuareenoilla kuin kotonaan.
Ensiesiintyminen jaksossa: #353: Fanihuumaa (Advanced Challenge-kausi)


Flygon
Drew pyydysti Flygonin juuri ennen Hoennin Suurjuhlaa (Grand Festival) Mayn suureksi hämmästykseksi. Tuossa vaiheessa Flygon vielä harjoitteli yhteistyötään Drewn kanssa, mutta onnistui silti päihittämään Mayn Pokémonit melko helposti. Kanton Suurjuhlaan mennessä Flygon oli oppinut hallitsemaan hyökkäyksiään jo paremmin, sekä kommunikoimaan kouluttajansa kanssa, mutta tästä huolimatta se hävisi Mayn Pokémoneille. Flygon on tärkeä osa Drewn tiimiä, sillä se osaa monia erittäin voimakkaita hyökkäyksiä, jotka ovat hyödyksi paitsi Pokémon-kilpailuissa niin myös niiden ulkopuolellakin.
Ensiesiintyminen jaksossa: #400: Rapsodia Drew-mollissa (Advanced Battle-kausi)


Absol
Absol on yksi Drewn uusimmista lisäyksistä - pyydystetty juuri ennen Kanton Suurjuhlaa (Grand Festival). Tapahtuman alkukierroksilla Drew pettyi Absolin suoritukseen ja torui tätä, vaikka se pärjäsikin kohtuullisen hyvin ja auttoi Drewtä jatkamaan seuraavalle kierrokselle. Drew ei kokenut Absolin olevan yhtä sitoutunut kouluttajaansa kuin hänen muut Pokémoninsa. May ja Ash puuttuivat asiaan ja puhuivat Drewlle järkeä, ja lopulta Drew päätti käyttää Absolia uudestaan seuraavassa kilpailuottelussaan. Absol pärjäsikin loistavasti, mutta joutui lopulta antamaan periksi Mayn Combuskenille. Tästä huolimatta Absol on keskeinen osa Drewn tiimiä - varsinkin, kun Drew oppi, että onnistuminen vaatii lujaa (yhteis)työtä.
Ensiesiintyminen jaksossa: #456: Mayn uudet haasteet (Battle Frontier-kausi)


Butterfree
Butterfree on Absolin ohella toinen varsin uusi lisäys Drewn tiimiin. Se nähtiin ensimmäisen kerran, kun Drew käytti sitä ottelussa Mayta vastaan ennen lähtöään Johto-alueelle. Butterfree osoitti olevansa varsin voimakas Pokémon, vaikkei ollutkaan ollut Drewn omistuksessa kuin vähän aikaa. Butterfree pitää hallussaan voimakkaita, mutta myös näyttäviä liikkeitä, jotka ovat eittämättä avuksi Drewlle matkallaan huippukoordinaattoriksi. Butterfree, yhdessä Drewn Roselian kanssa, onnistui päihittämään Mayn Pokémonit ja todisti olevansa tärkeä osa Drewn Pokémon-joukkoa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #463: Näkemisen sietämätön keveys (Battle Frontier-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Roselia
Roselia oli Drewn ensimmäinen, ja eniten käytetty, Pokémon. Drewn koulutuksen alla Roseliasta kasvoi vähitellen varsinainen sisupussi, ja se olikin yksi Drewn voimakkaimmista Pokémoneista, joita hän käytti niin Pokémon-kilpailuissa kuin niiden ulkopuolellakin. Vaikka Drew pyydysti muita Pokémoneja, pystyi Roselia silti säilyttämään asemansa Drewn luotettavimpana Pokémonina. Roselia kasvoi Drewn rinnalla, ja tämän vuoksi se pysyi äärimmäisen lojaalina kouluttajalleen. Roselia haali takataskuunsa voittoja useista otteluista ja kilpailuista, joista monet olivat Drewn kilpailijaa Mayta vastaan. Pitkältä aikaväliltä kerätty ottelukokemus auttoi Roseliaa kehittymään Roseradeksi jossakin vaiheessa Drewn matkatessa Johto-alueella.
Ensiesiintyminen jaksossa: #309: Now That's Flower Power! (Advanced-kausi)
Ei esitetty Suomessa


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.