Televisio


Meyer


ALKUPERÄINEN NIMI
リモーネ | Limone
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #805: "Takaa-ajo Lumiose Cityssä!"
KOTIKAUPUNKI
Lumiose City, Kalos

Meyer on Clemontin ja Bonnien isä, joka pyörittää sähkötavaraliikettä Kalos-alueen Lumiose Cityssä. Tyypillisen vanhemman tapaan hän on erittäin huolehtivainen lapsistaan, ja vaikka oli aluksi hieman hämillään Clemontin ja Bonnien liittymisestä Ashin matkaseuraksi, antoi hän lopulta ajatukselle siunauksensa. Hän lupasi myös pitää silmällä Clembotia Clemontin ollessa poissa.

Meyerillä on myös supersankari-tyyppinen alter-ego, Blaziken Mask. Itseasiassa kohtaaminen Ashin kanssa tapahtuikin ensin Blaziken Mask-naamiossa, kun Meyer pelasti Ashin tämän pudotessa Prism Towerista. Supersankarin roolissaan Blaziken Mask pitää järjestystä yllä paitsi Lumiose Cityssä, niin myös muualla Kalos-alueella. Hän osallistui muun muassa Team Flaren uhmajoukkoihin puolustaakseen maataan. Samassa rytäkässä salassa pidetty Blaziken Mask-rooli paljastui hänen lapsilleen.

Meyer on erittäin tietäväinen hahmo: hän on osannut opastaa paitsi lapsiaan, niin myös Ashia Pokémon-ottelun saloihin. Hän on myös tyypillinen "hyvis", joka vastustaa kaikkea pahaa ja rikollista. Tämä juontaa juurensa paitsi oikeudenmukaiseen Blaziken Mask-rooliin, niin myös isyyteen.

SAAVUTUKSET
Meyer on varsin tunnettu Blaziken Mask-supersankarina.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Blaziken
Blaziken on Meyerin Pokémon, jota pääasiassa nähdään aisaparina Meyerin toimiessa Blaziken Mask-naamion takaa. Blaziken lieneekin toiminut inspiraationa Meyerin alter-egolle sekä supersankari-vaatetukselle. Blaziken on ketterä, taitava ja voimakas Pokémon, joka tyypillisen sankarin olemuksen mukaan taistelee hyvän puolesta ja oikaisee vääryydet. Ehdoton valttikortti Blazikenilla on sen kyky megaevoluutioon, jota se yleensä hyödyntääkin ollessaan ottelukentällä. Tämä auttaa Blazikenin saavuttamaan huippuvoimansa, ja se onkin käyttänyt kykyjään paitsi pienempiä rikollisia (kuten Rakettiryhmää), niin myös suurempia uhkia (kuten Team Flarea) vastaan. Blaziken on Blaziken Maskin luotettavin kumppani ja yhdessä tämä kaksikko tekee pahoista aikeista lopun kertaheitolla.
Ensiesiintyminen jaksossa: #804: Kalos, paikka jossa unelmat ja seikkailut alkavat! (XY-kausi)


Ampharos
Ampharos on Meyerin Pokémon, jota Blazikenista poiketen on nähty pääasiassa "arkielämässä", eli ei niinkään Blaziken Maskin aisaparina. Ampharosin ensiesiintyminen oli varsin nopea, ja yleisestikin se on näyttäytynyt melko harvakseltaan. Tämän vuoksi sen todellista persoonaa tai sen varsinaisia vahvuuksia ei juurikaan tunneta. Ampharos lienee kuitenkin tärkeä kumppani Meyerille, ja se tiedettävästi auttaa isäntäänsä kaikin mahdollisin tavoin. Sähkö-tyypityksensä vuoksi siitä on erityistä apua Meyerin sähkötarvikeliikkeessä, missä se Meyerin rinnalla hoitaa kaikenlaisia askareita.
Ensiesiintyminen jaksossa: #812: Clemontin salaisuus! (XY-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.