Televisio


Clembot


ALKUPERÄINEN NIMI
シトロイド | Citroid
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #812: "Clemontin salaisuus!"
KOTIKAUPUNKI
Lumiose City, Kalos

Clembot on Clemontin rakentama robotti, jonka hän asetti Lumiose Cityn Pokémon-saliin tuuraamaan salipäällikön virkaa pystyäkseen itse seikkailemaan ja keskittymään enemmän keksintöihinsä. Clemont sääti Clembotin asetukset niin, että ne vastaisivat hänelle ideaalia salipäällikköä: sellainen, joka olisi ansainnut nelisen salimerkkiä, mutta joka olisi tarpeeksi ankara opettaakseen haastajilleen opetuksen.

Asennusvaiheessa kaikki ei kuitenkaan mennyt aivan putkeen, ja piuhojen seottua Clembot asentui väärin, ja potkikin Clemontin ja tämän siskon Bonnien ulos salista. Clembot alkoi pyörittää salia itsenäisesti, mutta sai huonoa palautetta ollessaan aivan liian ankara ja kiittämätön haastajia kohtaan. Clemont ja Bonnie eivät tienneet mitä tehdä, ennen kuin he kohtasivat Ashin ja Serenan ja saivat tilanteen myöhemmässä vaiheessa selvitettyä.

Tuosta lähtien Clembot on enemmän tai vähemmän onnistunut tehtävässään Lumiose Cityn salipäällikkönä, kun Clemont on seikkaillut Ashin rinnalla. Clembot tukee rakentajaansa kaikin tavoin, ja on muutenkin erittäin kannustava kaikkia ystäviään kohtaan. Clembot uhrasi itsensä Team Flaren kliimaksissa Lumiose Cityn salilla, Clemontin suureksi suruksi, mutta kaikkien onneksi Clemont sai sen uudelleenrakennettua, vaikka kaikki sen muistot katosivatkin bittiavaruuteen.

SAAVUTUKSET
Clembot toimii Lumiose Cityn salipäällikkönä, kun Clemont on poissa.


POKÉMONIT LUMIOSE CITYN SALILLA

Magnemite
Magnemite oli yksi Pokémoneista, joka jäi Clemontin rakentaman robotin, Clembotin, omistukseen Lumiose Cityn salille kun Clemont itse oli potkittu sieltä ulos. Tuolloin Magnemiten tehtävänä oli pitää tunkeutujat pois salilta. Clemontin nähdessään Magnemite ensin ilahtui, mutta muisti sitten Clembotilta annetut käskyt ja pyrki tällöin hankkiutumaan Clemontista ja muista tunkeilijoista eroon. Kun Clemont sai vihdoin hullaantuneen Clembotin aisoihin, tuli Magnemitekin järkiinsä ja alkoi jälleen arvostamaan oikeaa omistajaansa. Clemontin seikkaillessa Kalos-alueella, Magnemite viihtyy Lumiose Cityn Pokémon-salilla, missä uudelleenohjelmoitu Clembot käyttää sitä saliotteluissa tuuratessaan Clemontia salipäällikön tehtävissä.
Ensiesiintyminen jaksossa: #812: Clemontin salaisuus! (XY-kausi)


Magneton
Magneton oli yksi Pokémoneista, joka jäi Clemontin rakentaman robotin, Clembotin, omistukseen Lumiose Cityn salille kun Clemont itse oli potkittu sieltä ulos. Magneton toimi robotin ylivallan aikana salin vartiomiehenä, tarkoituksenaan pitää ylimääräiset tunkeilijat kaukana. Tästä syystä se myös hyökkäsi oikeaa omistajaansa, Clemontia vastaan, tämän yrittäessä saada salia takaisin itselleen Clembotilta. Magneton ei saanut Clemontia pysäytettyä, mutta hyvä näin, sillä Clemont sai Clembotista kontrollin ja näin ollen myös Magneton palasi tavalliseen arkirytmiinsä. Clemont itse ei ole juurikaan Magnetonia käyttänyt, mutta Clembot puolestaan on käyttänyt sitä otellessaan kouluttajia vastaan Lumiose Cityn salilla, pitäessään ohjia käsissään Clemontin seikkaillessa Ashin kanssa. Kerran tosin Clemont itse otteli Magnetoniaan vastaan valmistautuessaan omaan saliotteluunsa Ashia vastaan.
Ensiesiintyminen jaksossa: #812: Clemontin salaisuus! (XY-kausi)


Heliolisk
Heliolisk on Clemontin ylläpitämän Lumiose Cityn Pokémon-salin tärkeimpiä Pokémoneja, ja omien sanojensa mukaan se kehittyi aikoinaan Helioptilesta. Se oli pitkään Clemontin käytössä, kunnes jäi Clemontin rakentaman tuuraaja-robotin, Clembotin, käyttöön salille. Clembot otti salin valtaansa, jolloin Clemontin täytyi otella sitä vastaan saadakseen salin takaisin haltuunsa. Clembot käytti tuossa ottelussa juurikin Helioliskia, jonka Clemont päihitti Bunnelbyllaan. Ottelun jälkeen Clemont varmisti, ettei salinsa luotto-Pokémonille käynyt ottelussa kuinkaan. Sekä Clemont että Clembot ovat molemmat hyödyntäneet Helioliskin vahvuuksia otteluissaan: Clembot on pitänyt sillä salimerkkiä havittelevat kouluttajat aisoissa, ja Clemont on käyttänyt sitä tärkeissä saliotteluissaan muun muassa Ashia itseään vastaan. Heliolisk on Clemontin vahvimpia Pokémoneja, mutta tästä huolimatta se ei ole juurikaan osallistunut Clemontin seikkailuihin, vaan ennemminkin pitänyt rotia yllä Lumiose Cityn salilla.
Ensiesiintyminen jaksossa: #812: Clemontin salaisuus! (XY-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.