Televisio


Max


ALKUPERÄINEN NIMI
マサト | Masato
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #279: "Oma Hoenn kullan kallis"
KOTIKAUPUNKI
Petalburg City, Hoenn

Max on Mayn pikkuveli, joka on aina ollut kiinnostunut Pokémoneista (toisin kuin May, joka seikkailunsa alkuvaiheessa vierasti Pokémoneja). Max haluaa ryhtyä kouluttajaksi, kun hänellä on tarpeeksi ikää. Vaikka Max on nuori, hän tietää yllättävän paljon Pokémoneista, ja on ystävystynyt monien Pokémonien kanssa. Max on käyttänyt älykkyyttään hyväksi monissa tilanteissa, kuten uskottelemalla kouluttajille, että hän olisi Petalburgin salijohtaja. Maxin ällistyttävällä tiedonmäärällä hänen vedätyksiään usein uskotaankin. Max liittyi Ashin joukkoon Hoenn-alueella oppiakseen lisää Pokémonien ihmeellisestä maailmasta ja saadakseen konkreettista kokemusta Pokémonien kanssa - pelkästään kirjoja lukemalla kun ei pitkälle pötkitä.

Max yllättää usein älynväläyksillään ja hän käyttäytyy Mistyn tavoin Brockin ihastuessa johonkin tyttöön - antamalla korvapuustin! Max saattaa olla joskus hieman nörttimäinen ja ylimielinen, mutta välittää kuitenkin Pokémoneista ja siskostaan Maysta - vaikka usein sisarusten napit menevätkin vastakkain.

Max ei omista yhtään Pokémonia, sillä hän ei ole vielä tarpeeksi vanha ollakseen virallisesti kouluttaja. Hän on kuitenkin ystävystynyt monien Pokémonien kanssa, kuten Deoxysin, Raltsin, Shuppetin, Poochyenan ja Jirachin kanssa.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.