Televisio


Mairin


ALKUPERÄINEN NIMI
マノン | Manon
ENSIESIINTYMINEN
Erikoisjakso: "Mega Evolution Special I" | (ei esitetty Suomessa)
KOTIKAUPUNKI
?, Kalos

Mairin on Pokémon-kouluttaja Kalos-alueelta, joka omia polkia kuljettuaan törmäsi ikään kuin vahingossa Alainiin. Todistaessaan Alainin Charizardin megaevoluutiota, Mairin haltioitui näystä ja tahtoi liittyä Alainin seuraan. Alain kehotti Mairinia useaan otteeseen olemaan seuraamatta häntä, mutta tyttö roikkui kannoilla joka tapauksessa, ja nimitti itsensä Alainin seikkailukumppaniksi.

Mairin oli aktiivisesti mukana Alainin megaevoluutioon keskittyvässä seikkailussa, ja tutustui paitsi sellaisiin isoihin nimiin kuin Elite 4:n Siebold ja Steven Stone, niin myös Team Flaren Lysandreen, jonka kanssa Alain teki yhteistyötä. Tietämättöminä Team Flaren todellisista aikeista, Mairin oli hyvää pataa Lysandren kanssa - jopa silloinkin, kun Mairinin Chespin nimeltä Chespie vaipui vakavaan koomaan Team Flaren kokeiden seurauksena. Tämä sai Mairinin jättämään seikkailut ja pysyttelemään Chespien rinnalla.

Chespien tervehdyttyä Mairin palasi Alainin rinnalle, ja tässä vaiheessa myös Ash ystävineen olivat kuvioissa mukana. Mairin sai joukon uusia kavereita, mitä arvosti kovasti - ystävyys vahvistui viimeistään, kun koko joukko uhmasi Team Flarea ja teki lopun pahisjengin suunnitelmista. Päästyään eroon Team Flaresta, Mairin jatkoi Alainin rinnalla, kun Alain lähti omalle megakivien metsästysseikkailulleen.

Mairin on hieman hajamielinen ja kömpelö, mutta erittäin rakastava ja määrätietoinen persoona. Hän välittää erittäin paljon läheisistään, erityisesti Alainista ja Chespiestä, ja menee huolesta sekaisin, jos heille sattuu jotain. Vahva välittäminen ilmenee sillä, että Mairin saattaa purskahtaa itkuun, vaikka tilanne ei olisikaan äärimmäisen vakava.

POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Chespin (Chespie)
Chespin, lempinimeltänsä Chespie, on Mairinin tunnusomaisin Pokémon. Se on Mairinin luotettavin kumppani, ja seuraa kouluttajaansa minne ikinä tämä sattuukaan suuntaamaan. Vaikka Mairin, ja yhtä lailla Chespie, ovat vielä melko kokemattomia Pokémon-kouluttajuuden saralla, on yhteistyö alkanut tuottamaan tulosta paitsi Pokémonien pyydystämisen, niin myös otteluiden saralla. Ottipa Chespie osaa esimerkiksi Team Flaren maailmanvalloituksen estämiseen. Kesken seikkailujaan, Chespie vaipui syvään koomaan yrittäessään pelastaa Zygarde Coreja (mm. Löllö/Squishy) Team Flaren labrasta. Tämä sai Mairinin keskeyttämään matkansa ja pysyttelemään Pokémoninsa rinnalla tämän heräämiseen asti. Tämä kertoo erittäin syvästä luottamuksesta Mairinin ja Chespien välillä. Chespie on yleisestikin varsin välittävä ja ystävällinen Pokémon, joka ei tahdo kenellekään pahaa. Se on myös yleensä melko järkevä ja on pelastamassa kömpelöä kouluttajaansa milloin mistäkin vaaratilanteesta.
Ensiesiintyminen jaksossa: Erikoisjakso: Pokémon Mega Evolution Special I (XY-spesiaalit)
Ei esitetty Suomessa


Flabébé (Bébé)
Tutustuttuaan Alainiin ja liityttyään hänen seuraansa, Mairin alkoi ottaa kouluttamisen tosissaan ja tahtoi vahvistaa paitsi itseään, niin myös Chespietä. Matkallaan hän kohtasi villin, keltaterälehtisen Flabébén, ja lähetti Chespien ottelemaan sitä vastaan. Kokemattomana Mairin ei oikein tiennyt mitä tehdä, ja Chespie ei tuntunut saavan yhtäkään hyökkäystä osumaan Flabébéen. Alain antoi Mairinille muutamia vinkkejä otteluun, ja niiden avulla Mairin pyydysti keiju-Pokémonin. Hän antoi sille lempinimeksi Bébé. Tuo kyseinen esiintyminen on toistaiseksi Bébén ainoita, ja siksi sen todellisesta persoonasta ja/tai vahvuuksista ei ole juurikaan tietoa.
Ensiesiintyminen jaksossa: Erikoisjakso: Pokémon Mega Evolution Special I (XY-spesiaalit)
Ei esitetty Suomessa


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.