Televisio


Lysandre


ALKUPERÄINEN NIMI
フラダリ | Fuladari
ENSIESIINTYMINEN
Erikoisjakso: "Mega Evolution Special I" | (ei esitetty Suomessa)
KOTIKAUPUNKI
?, Kalos

Lysandre on Team Flare-joukon johtaja ja Megaevoluution asiantuntija. Hän on ottanut asiakseen kerätä itselleen Megakiviä, sekä jakaa tietoaan niistä muille. Hän on palkannut ja ottanut hoiviinsa useita potentiaalisia Megaevoluutioon kykeneviä kouluttajia, ja muun muassa Ashin kilpailija Alain on tehnyt töitä Lysandrelle. Lysandre on erittäin intohimoinen Megaevoluutiota kohtaan, mutta on valmis myös väärinkäyttämään kyseistä voimaa. Megaevoluution lomassa Lysandre on ehtinyt tutkia myös Zygarden potentiaalia, ja sen eri muotoja.

Team Flaren johtajana Lysandrella on paljon vaikutusvaltaa, ja esimerkiksi Kalosin Elite 4:n jäsen Malva on hänen hyvä ystävänsä. Hänen alaisiaan ovat komentaja Xerosic sekä tutkijaneidot Celosia, Bryony, Aliana ja Mable. Team Flare antaa ulospäin virallisen kuvan, ja siksi Lysandrea kohdellaan kunnioittavasti - hänelle tarjotaan jopa erityispaikkaa Kalos Liigan katsomosta.

Myöhemmässä vaiheessa Lysandre paljastaa suuren suunnitelmansa: luoda uusi, kaunis maailma Team Flarelle. Hän on huomannut ihmisten käyvän ahneiksi, eikä pidä näkemästään. Toteuttaakseen suunnitelmansa, Lysandren aikomuksena on hyödyntää paitsi Zygarden voimia, niin myös Ashin ja hänen Ash-Greninjansa välistä yhteyttä. Kahden vallitsevan puolen välillä alkaa mittava taistelu, jolloin Lysandre päästää Megaevoluutiokykynsä valloilleen. Hyvikset lopulta voittavat kun Lysandre mennettää hallintansa Zygardesta, ja lopulta Lysandren kohtalo jää epäselväksi.

SAAVUTUKSET
Lysandre on tunnettu kaunista maailmaa ajavan Team Flare-ryhmän johtajana. Hän on myös erikoistunut Megaevoluutioon.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Pyroar
Pyroar on Lysandren tunnusomaisin ja käytetyin Pokémon. Se toimii ikäänkuin paitsi Lysandren, niin myös koko Team Flaren tunnuksena, ja on aina ulkona Poképallostaan. Pyroar on ottanut osaa useisiin otteluihin, ja on otellut paitsi Ashia ja tämän ystäviä vastaan, niin myös vahvoja Megaevoluutioon kykeneviä kouluttajia vastaan. Pyroar on siis eittämättä Lysandrelle tärkeä ja hyödyllinen Pokémon. Pyroar on erittäin lojaali Lysandrelle, ja puolustaa isäntäänsä viimeiseen asti. Se ottaa ottelut vakavasti, eikä ikinä anna periksi, ja on myös kovin ylpeä paitsi itsestään niin myös Lysandresta. Pyroarilla on temperamenttinen luonne, jonka se osoittaa kaikille muille paitsi kouluttajalleen Lysandrelle - sillä on tapana ärähtää tielleen asettuville ihmisille ja Pokémoneille.
Ensiesiintyminen jaksossa: Erikoisjakso: Pokémon Mega Evolution Special II (XY-spesiaalit)
Ei esitetty Suomessa


Gyarados
Lysandren harvinainen shiny-Gyarados nähtiin ensimmäisen kerran, kun hän lähetti sen otteluun Ashia ja Alainia vastaan suuressa Team Flaren kliimaksissa. Shiny-värityksen lisäksi Gyarados on kykeneväinen Megaevoluutioon, ja se pyrkiikin hyödyntämään tätä voimaansa täydellä mitalla. Se on osoittanut olevansa erittäin vahva ja osaava Pokémon, otellen kerralla jopa seitsemää Pokémonia vastaan, joista osa on ollut Megaevoluutioita. Loppuhuipennus käytiin lopulta Gyaradosin ja Ashin Pikachun ja Greninjan välillä. Ashin Pokémonit joutuivat heti alakynteen, jolloin Gyarados näytti ottavan ylivallan, kunnes Alainin Charizard auttoi päättämään ottelun. Megaevoluution asiantuntijana Lysandre on siirtänyt oppinsa Gyaradosiinsa, joka on pelottavan varma, määrätietoinen ja voimakas taistelija.
Ensiesiintyminen jaksossa: #936: Haaveet kaatuvat! (XYZ-kausi)


VALLASTA PAENNEET POKÉMONIT

Zygarde (Z2)
Zygarde, koodinimeltään Z2, oli Team Flaren nappaama Zygarde, joka luovutettiin Lysandrelle. Se oli alunperin Ashin joukkoon lyöttäytyneen Löllön lajitoveri, mutta oli kaveriaan varautuneempi ihmisistä. Löllön tapaan Z2 onnistui muuttamaan muotoaan vapaasti. Z2 pakeni Team Flaren kaappausyrityksiä lopulta Rakettiryhmän hoiviin, mutta hekään eivät saaneet Pokémonia pelastettua, ja lopulta Z2 joutui Team Flaren haaviin. Team Flare teki lukuisia tutkimuksia Z2:a hyödyntäen, ja lopulta sitä päätettiin hyödyntää Team Flaren suunnitelmassa. Z2 asetettiin laitteeseen, joka siirsi siihen Megaevoluutioenergiaa siihen pisteeseen asti, että se vaipui Team Flaren vallan alle ja alkoi tuhota Kalos-aluetta, aloittaen Lumiose Citystä. Löllön yrittäessä auttaa toveriaan, joutui sekin Team Flaren vallan alle. Ashin ja ystävien pelastaessa Pokémonit, tehtiin Team Flarenkin suunnitelmista loppu. Z2 alkoi luottaa enemmän ihmisiin, ja koki niiden olevan tärkeä elementti ympäristön tasapainossa. Yhdessä Löllön ja Ashin Greninjan kanssa, Z2 lähti omille teilleen lupauksenaan pitää Kalos turvallisena.
Ensiesiintyminen jaksossa: #897: Operaatio Z! (XYZ-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.