Televisio


Professori Cerise


ALKUPERÄINEN NIMI
サクラギ博士 | Dr. Sakuragi
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #1090: "Pikachun aika!"
KOTIKAUPUNKI
Vermilion City, Kanto

Professori Cerise on professori Oakin rinnalla toinen arvostettu Pokémon-tutkija Kanto-alueelta. Oakin pitäessä majapaikkaansa Pallet Townissa, on Cerise asettunut suurempaan Vermilion Cityyn, missä hänellä onkin massiivinen laboratorio ja useampia työntekijöitä. Labran takaa löytyy suuri puisto, missä muun muassa Goh antaa pyydystämiensä Pokémonien elellä rauhaisasti.

Professori Cerise oli erittäin vaikuttunut Goh:n ja Ashin Pokémon-tietämyksestä ja -taidosta, ja viimeistään poikien kohtaaminen legendaarisen Lugian kanssa vakuutti Cerisen siitä, että heidät kannattaa ottaa oppipojiksi. Näin tehtyään, Cerise tarjosi pojille Rotom Phonet sekä valmiudet PokéDexiin, tarjoten myös täyden tukensa kaveruksille heidän seikkaillessa ympäri Pokémon-maailmaa.

Professori Cerise on erittäin järkevä, rauhallinen ja ystävällinen hahmo. Hän on erittäin tietäväinen kaikesta Pokémoneihin liittyvästä asiasta, ja jo lapsena hänet todettiin neroksi. Cerise innostuu herkästi, ja toisinaan jopa liikaa, tyttärensä Koharun suureksi häpeäksi.

SAAVUTUKSET
Professori Cerise on tunnettu ja arvostettu tutkija Kanto-alueella.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.