Televisio


Ghetsis


ALKUPERÄINEN NIMI
ゲーチス | Gechisu
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #773: "Plasmaryhmän Pokémon-juoni!"
KOTIKAUPUNKI
?, Unova

Ghetsis on Team Plasma-joukon johtaja Unova-alueelta, joka yhdessä Colressin kanssa kehittelee laitetta, jonka avulla voi kontrolloida Pokémoneja. Ghetsisin tavoitteena on herättää ja ottaa valta legendaarisesta Reshiram-Pokémonista. Vaikka Ghetsis on Team Plasman korkeimmalla pallilla, hän itse esiintyy suhteellisen vähän, ja antaakin Colressin sekä muut kätyrinsä hoitaa likaiset työt. Ghetsis suosii yhteydenpitoa hologrammilähettimillä, jonka avulla pitää itsensä ajan tasalla suunnitelmansa tilasta.

Reshiramin herättämisen lisäksi Ghetsisillä on muitakin suunnitelmia, joihin kuuluvat muun muassa Valkoisten Raunioiden (White Ruins) kaivuu ja tutkiminen, N:n löytäminen sekä "Project G", joka pitää sisällään Genesect-armeijan luomisen (kts. Genesect ja legenda herää-elokuva). Ghetsis esiintyy useaan otteeseen N:n muistoissa, "flashbackeissa", joissa Ghetsis nähdään kasvattavan N:ää yhdessä villi-Pokémonien kanssa. Eräässä muistelossa Ghetsis pitää seremonian, jonka Reshiram keskeyttää, raivostuttaen Ghetsisin ja antaen mahdollisesti motiivin Reshiramin (uudelleen)herättämiselle.

Suunnitelmansa loppuvaiheessa Ghetsis saa haltuunsa Valon Kiven (Light Stone), joka oli N:n hallussa. Sen avulla hän herättää Reshiramin. Colressin laitteen avulla Ghetsis saa Reshiramin valtaansa ja alkaa aiheuttaa tuhoa. Ashin ja tämän ystävien avulla Colressin laite tuhotaan ja Ghetsisin aikeista tehdään loppu. Ghetsis päätyy telkien taakse, kun Reshiram lentää vapauteen.

SAAVUTUKSET
Ghetsis on tunnettu Pokémonien oikeuksia ajavan Team Plasman johtajana.


VALLASTA PAENNEET POKÉMONIT

Reshiram
Ghetsis alunperin herätti Reshiramin osaksi järjestämäänsä seremoniaa joitakin vuosia ennen tapahtumia Unovassa, yrittäen jo tuolloin hallita Pokémonia. Epäonnistuessaan tässä Reshiram tuhosi silloisen Team Plasman päämajan - tapahtumat vain motivoivat Ghetsistä entisestään haalimaan Reshiramin uudelleen itselleen. Nykyhetkessä, Ghetsisin onnistui saada itselleen N:n hallussa pitämä Valon Kivi (Light Stone), jonka avulla herätti Reshiramin jälleen eloon. Colressin luoman laitteen avulla Ghetsisin onnistui kontrolloida Reshiramia, ja käskyttikin sitä kylvämään tuhoa ympärilleen. Ashin Pikachun onnistui takoa Reshiramin päähän järkeä, ja yhdessä ne saivat Colressin laitteen tuhottua ja Reshiramin tajuihinsa. Ghetsis ei suostunut myöntämään tappiota, ja pyrki edelleen hallita Reshiramia. N:n avulla Ghetsis saatiin telkien taakse ja Reshiram rauhoituttua, jonka jälkeen se liiteli pois vapauteen.
Ensiesiintyminen jaksossa: #779: Salaisuuksia sumusta! (Seikkailut Unovassa ja kauempana-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.