Televisio


N


ALKUPERÄINEN NIMI
N | N
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #771: "Nimeni on N!"
KOTIKAUPUNKI
?, Unova

Ash ystävineen kohtasivat mysteerisen N:n, kun he jatkoivat seikkailuaan Unova-liigan jälkeen. N sattui paikalle pelastamaan Rakettiryhmän napaamat Pikachun ja Snivyn. N:llä on kyky löytää yhteys Pokémoniin kuin Pokémoniin, ja ystävystyikin nopeasti Pikachun kanssa, ja vasta sen jälkeen vierastamaansa Ashiin ja tämän ystäviin. Ensimmäisen tapaamisensa jälkeen N jatkoi matkaansa yksinään, kunnes myöhemmin liittyi väliaikaisesti Ashin joukkoon.

N ei pidä siitä, että Pokémoneja kaapataan ja pidetään sisällä Poképalloissa. Hän ei myöskään ymmärrä Pokémoneilla ottelemista, ja onkin hieman epäileväinen Ashin unelmasta tulla suureksi Pokémon-mestariksi. Eri näkökulmastaan huolimatta N arvostaa Ashia ihmisenä, ja pitää häntä ystävänään, vaikkei välttämättä hyväksykään tämän elämäntyyliä ja koulutusmenetelmiä.

N paljasti menneisyyttään hieman ystävilleen, ja kertoi omaavansa kyvyn kommunikoida Pokémonien kanssa ilman sanoja. Pienestä pitäen hän koki olevansa erityinen ja onnistui luomaan syviä, psyykkisiä yhteyksiä villeihin Pokémoneihin. Lapsuutensa hän vietti talossa yhdessä huoltajiensa Anthean ja Concordian kanssa, kunnes Team Plasman johtaja, Ghetsis, ryhtyi hyödyntämään N:n erikoisia voimia. N kertoi myös kohtaamisestaan legendaarisen Reshiramin kanssa, jolloin Ash paljasti kohdanneensa tämän vastaparin Zekromin, N:n suureksi yllätykseksi. Epävakaan menneisyytensä vuoksi N liittyi Ashin joukkoon tehdäkseen lopun Team Plasman suunnitelmista, jotta kaikki voisivat elää taas rauhallista, sopuisaa elämää.

N ei omista yhtään Pokémonia, sillä hän ei pidä siitä, että niitä kaapataan ja pidetään sisällä Poképalloissa. Kykyjensä ansiosta N pystyy kuitenkin kommunikoimaan Pokémonien kanssa, ja tätä kautta saakin useita villejä Pokémoneja apuun hätätilanteissa.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.