Televisio


Tracey Sketchit


ALKUPERÄINEN NIMI
ケンジ | Kenji
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #86: "The Lost Lapras" | (ei esitetty Suomessa)
KOTIKAUPUNKI
?, Orange Islands

Tracey on rauhallinen ja järkevä poika, joka pitää Pokémonien tarkkailemisesta ja katselemisesta. Hän on aina innostunut uusista Pokémoneista, ja ottaa usein muistivihkonsa esiin ja kirjoittaa asioita ylös tai - kuten hän yleensä tekee - piirtää Pokémoneja muistiin. Hän ymmärtää selkeästi Pokémonien päälle.

Tracey ihailee professori Oakia - onhan hän kiinnostunut melkeinpä samasta alasta kuin mitä professori Oak itse harjoittaa. Kun Tracey kohtasi Ashin ja Mistyn Orange Islandseilla, hän liittyi heidän joukkoonsa kuullessaan heidän tuntevan idolinsa professori Oakin.

Kun porukka lopulta palasi saaristosta takaisin Kantoon Pallet Towniin, Tracey päätti jäädä professori Oakin oppipojaksi ja auttelee siellä olevien Pokémonien ja muiden töiden kanssa. Hän käyttää paljon aikaa myös Mistyn auttamiseen.

SAAVUTUKSET
Tracey on lahjakas piirtäjä ja hän tuntee Pokémonin kuin Pokémonin, mikä jo itsessään on melkoinen kyky.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Marill
Tracey omisti Marillin jo tavatessaan Ashin ja Mistyn, mutta se nähtiin livenä vasta Traceyn omaa ensiesiintymistä myöhemmin. Tracey ei mielellään ottele Pokémoneillaan, joten Marillia nähdään yleensä vain arkisissa puuhissa tai sitten välttämättömänä lisänä otteluihin Rakettiryhmää, tai muuta vastustajaa, vastaan. Marill omistaa yliluonnollisen kuuloaistin, ja se hyödyntää sitä usein löytääkseen jonkin ihmisen tai Pokémonin piilopaikan. Marill on myös erittäin huolehtivainen ja hoitavainen Pokémon. Kun Tracey saapui Pallet Towniin, Marill tapasi todennäköisesti toisen Marillin ja paritteli sen kanssa, sillä sen jälkeläinen, Azurill, annettiin Mistylle.
Ensiesiintyminen jaksossa: #089: The Crystal Onix (The Adventures in the Orange Islands-kausi)
Ei esitetty Suomessa


Venonat
Venonat on toinen Pokémon, jonka Tracey omisti jo ennen kuin kohtasi Ashin ja Mistyn. Tracey ottelee harvoin Pokémoneillaan, joten Venonatia hyödynnetään usein vain joidenkin asioiden etsimiseen, sillä Venonatilla on huima näköaisti - hyödyllinen kontrasti Marillin kuuloaistille. Näköaisti on ollut kätevä niin otteluissa kuin niiden ulkopuolellakin. Venonat käyttää kykyään innokkaasti, ja ilahtuu, jos onnistuu paikantamaan jotain kouluttajalleen tärkeää. Arkitilanteissa Venonat saattaa paikantaa jonkin Pokémonin, jonka Tracey haluaa piirtää tai josta hän tahtoo enemmän tietoa. Taidoistaan huolimatta Venonat on jäänyt vähemmälle huomiolle kuin Traceyn muut Pokémonit.
Ensiesiintyminen jaksossa: #086: The Lost Lapras (The Adventures in the Orange Islands-kausi)
Ei esitetty Suomessa


Scyther
Tracey törmäsi Scytheriin Orange Islands-saaristossa. Scyther oli pahoin haavoittunut, kun se oli potkittu ulos Scyther-laumasta uuden johtajan käskystä. Alunperin Scytherin kunnia ei antanut Traceyn auttaa sitä, mutta lopulta Tracey paransi haavoittuneen Scytherin, ja auttoi sitä keräämään voimiaan päihittääkseen uuden lauman johtajan. Rakettiryhmä ilmestyi kuitenkin kuvioihin ja sekoitti Scyther-lauman elämää, jolloin Scyther yritti tehdä asiasta lopun. Uusi johtaja kuitenkin teki viimeisen silauksen ja lauma pelastui. Vaikka Scyther ja uusi lauman johtaja tekivät sovinnon, Scyther päätti silti liittyä mieluummin Traceyn joukkoon. Scyther on Pokémon, jota Tracey käyttää enimmäkseen ottelemiseen, mutta koska se on jo melko vanha, se väsyy nopeasti. Vanhuus näkyy myös Scytherin ulkomuodossa: sen siivissä on muutamia lovia, siltä puuttuu kulmahampaita ja se omistaa pienoiset poskihaituvat. Näin ollen Tracey välttää Scytherilla ottelemista yhä enemmän ja enemmän, ja tarjoaa sille mieluummin hyvät oltavat eläkeikää varten.
Ensiesiintyminen jaksossa: #099: Tracey Gets Bugged (The Adventures in the Orange Islands-kausi)
Ei esitetty Suomessa


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.