Televisio


Samson Oak


ALKUPERÄINEN NIMI
ナリヤ・オーキド | Nariya Okido
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #944: "Alola uudelle seikkailulle!"
KOTIKAUPUNKI
?, Alola

Samson Oak on professori Oakin serkku, joka majailee Alola-alueella. Hän toimii Melemele-saaren Pokémon-koulun rehtorina ja täten pyörittää kyseistä opetustoimintaa. Vaikka Samson onkin sukua Kanton tunnetulle professorille, ei hän suoranaisesti tutki Pokémoneja, vaikka onkin niiden kanssa tekemisissä päivittäin.

Ash tutustui Samsoniin heti ensimmäisenä päivänään Alolassa, ja Samson olikin alkuperäinen syy matkustaa uudelle alueelle. Professori Oak oli nimittäin pyytänyt Ashia ja tämän äitiä Deliaa toimittamaan Pokémon-muna Samsonille. Tämän tehtyään Ashin äiti palasi takaisin Kantoon, mutta Ash jäi oppilaaksi Pokémon-kouluun. Toimitetusta munasta kuoriutui myöhemmässä vaiheessa Vulpix, jota Samson hyödyntää luennoidessaan tavallisten ja Alola-muotoisten Pokémonien eroavaisuuksista.

Samson on pätevä, mutta toisinaan hieman hajamielinen hahmo. Vitsikkyyttä häneltä ei tosin puutu, sillä hänellä on puhuessaan tapana tehdä sanaleikkejä eri Pokémonien nimistä - usein hän jopa imitoi kyseisiä Pokémoneja sanaleikkiensä ohessa.

SAAVUTUKSET
Samson Oak on Kanto-alueen tunnetun professori Oakin serkku. Lisäksi hän on Melemele-saaren Pokémon-koulun rehtori.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Komala
Samson Oak omistaa vetelän ja uneliaan Komalan, joka majailee yleensä Melemele-saaren Pokémon-koulun ympäristössä olevissa palmupuissa. Sen mielipuuhaa on nukkuminen, mutta sen säännöllinen työtehtävä on myös soittaa koulun Bronzong-teemaista kelloa sylissä pitämällään puupölkyllä. Onpa se päässyt osallistumaan myös Samsonin kanssa Melemelessä järjestettyyn pannukakkujuoksuun, jossa se yllättäen päihitti kaikki muut osanottajat ja voitti koko kilpailun. Komalaa on yritetty useaan otteeseen herättää, mutta tuloksetta: se pystyy hoitamaan kaikki tehtävänsä täydessä unessa. Missään muissa merkeissä Komalaa ei ole juurikaan nähty, mutta se lienee silti erittäin läheinen ja tärkeä omistajalleen Samsonille.
Ensiesiintyminen jaksossa: #945: Suojelijan haaste! (Sun & Moon-kausi)


Vulpix
Ash ja tämän äiti saapuivat Alolaan alunperin tarkoituksenaan toimittaa professori Oakilta saatu Pokémon-muna Samsonille, ja tämän tehtyään Ashin äiti palasi Kantoon, kun Ash jäi opiskelemaan Alolaan. Muna jäi Samsonille, ja siitä myöhemmin kuoriutui Vulpix, samaan aikaan kun Samsonin oppilaille lahjoittamasta toisesta munasta kuoriutui Alola-muodon Vulpix. Alola-Vulpix jäi Lillielle, kun Samson jatkoi oman Vulpixinsa hoivaamista. Vulpix viihtyy Pokémon-koulussa, mutta se ottelee harvoin ja pitääkin enemmän seuraa koulun vierailijoille. Samson käyttää sitä usein opetustuokioissaan, erityisesti luennoidessaan Alola-muodoista ja niiden eroavaisuuksista.
Ensiesiintyminen jaksossa: #957: Tutustutaan! (Sun & Moon-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.