Televisio


Ren


ALKUPERÄINEN NIMI
レンジ | Renji
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #1091: "Legenda? Joo! Ystävä? Joo!"
KOTIKAUPUNKI
?, Kanto

Ren on yksi professori Cerisen assistenteista, ja työskentelee professorin rinnalla tämän Vermilion Cityn laboratoriossa. Ren on työskennellyt Cerisen rinnalla siitä lähtien, kun hän oli vielä opiskelija ja ensimmäisiä tutkimuksiaan hän teki perheen Yamperin kanssa. Ren on ahkera töissään, mutta toisinaan hieman huolimaton myöhästelyineen ja kömpelyyksineen.

Ren on erittäin tietäväinen, ja on opettanut Ashille, Goh:lle ja Chloelle yhtä jos toista muun muassa Pokémonien kehittymiseen liittyvistä asioista. Ren on nähty auttavan tovereita myös Pokémon-aiheiden ulkopuolelta, esimerkiksi koulutehtävien tai elämänohjeiden kanssa.

Ren pelkää kaikkea yliluonnollista ja selittämätöntä. Tämän on paljastettu olevan peräisin jo hänen opiskeluajoiltaan. Erityisesti Cerisen laboratoriossa kummittelut, ja myöhemmin Ashin joukkoon liittynyt, Gengar ei ollut lainkaan Renin mieleen. Ren oli ensimmäisiä, joita Gengar kiusasi ja nähdessään tämän pelokkaat reaktiot, Renistä tuli Gengarin silmätikku. Säikky luonne aiheuttaa joskus sen, että Ren unohtaa analyyttisen ajattelutapansa ja saattaa uskoa tarinoita vaikkapa kirouksista.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Magnemite (Francois)
Renin Magnemite, lempinimeltään Francois, nähtiin ensimmäisen kerran, kun Ren käytti sitä Cerisen laboratoriossa palauttaakseen rakennukseen sähköt takaisin niiden katketessa. Francois käytti sähkökykyjään sähköjen palauttamiseen. Tempun takana oli labrassa kummittelut Gengar, jonka olinpaikan sekä piiloutuneen Renin lokaation Francois auttoi myös selvittämään. Tämän jälkeen Francoisia on nähty harvemmin, mutta yleensä se viihtyy Renin seurassa ja leijailee tämän vieressä, yrittäen auttaa parhaansa mukaan milloin missäkin tutkimuksessa. Ainoana Pokémoninaan, Francois on erittäin tärkeä Renille ja luotettava kumppani hänelle.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1100: Paras ystävä ja pahin painajainen! (Matkat-sarja -kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.