Televisio


Chloe


ALKUPERÄINEN NIMI
コハル | Koharu
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #1090: "Enter Pikachu!" | (ei esitetty Suomessa)
KOTIKAUPUNKI
Vermilion City, Kanto

Chloe on nuori tyttö Kanton Vermilion Citystä. Hän on professori Cerisen tytär ja Goh:n lapsuudenkaveri. Chloe onkin osittain syy Goh:n Pokémon-innostukseen ja mentaliteettiin pyydystää kaikki maailman Pokémonit, sekä tietysti Mew-fiksaatioon, sillä juurikin Chloe sai Goh:n osallistumaan professori Oakin järjestämälle kesäleirille, mistä kaikki sai alkunsa.

Chloe ei ole virallisesti Pokémon-kouluttaja ja käy edelleen koulua, johon Goh:kin osallistui ennen seikkailujaan. Hän ei ole aivan varma, mitä tahtoo isona tehdä - vaikka hänen olisi helppo jatkaa isänsä jalanjäljissä Pokémon-tutkijana, samaan aikaan häntä risoo ajatus siitä, että se on kaikkien yleinen olettamus hänestä. Chloe on päivittäin läheisesti tekemisissä Pokémonien kanssa, sillä hän viihtyy ison osan ajastaan isänsä laboratoriossa sekä oman Pokémoninsa, Yamperin, seurassa.

Tästä huolimatta Chloe on silti melko kokematon Pokémonien kanssa ja sitä myötä myös hänen itseluottamuksensa toisinaan kärsii. Chloe on melko varautunut ja realistinen persoona, jota toisinaan häiritsee esimerkiksi Goh:n liika itsevarmuus ja hössötys. Hän saattaa myös ulkopuolisten silmään vaikuttaa kylmältä ja välinpitämättömältä, mutta todellisuudessa hän on varsin ystävällinen ja hyväsydäminen ihminen.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Yamper
Yamper on Chloen ainoa tunnettu Pokémon. Se toimii myös ikään kuin perheen lemmikkinä, ja viihtyykin usein joko Chloen kotona tai professori Cerisen laboratoriossa sen aikaa, kun Chloe on koulussa. Yamper on yleensä hyväntuulinen ja leikkisä Pokémon, mutta suhtautuu tuntemattomiin pienoisella varauksella. Esimerkiksi Ashin kohdatessaan Yamper koki ensin parhaaksi antaa hänelle pienen tällin sähköiskullaan. Vaikka Yamper viihtyy Chloen koko perheen seurassa, on sen lemppari silti Chloe itse. Yamper kokeekin velvollisuudekseen suojella Chloeta kaikilta vaaroilta, kuten labrassa kummittelevalta Gengarilta, vaikkei sillä välttämättä siihen rahkeita riittäisikään. Yamper hyväksyy ruuaksikin vain Chloen tarjoamat annokset. Chloen tavoin Yamperinkin voi toisinaan nähdä kuljeskelemassa hieman omissa maailmoissaan, mutta pienoisesta hajamielisyydestään huolimatta se on tärkeä osa Chloen elämää ja hänen luottokumppaninsa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1091: Legend? Go! Friends? Go!
(Pokémon Journeys-kausi) | Ei esitetty Suomessa


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.