Televisio


Chloe


ALKUPERÄINEN NIMI
コハル | Koharu
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #1090: "Pikachun aika!"
KOTIKAUPUNKI
Vermilion City, Kanto

Chloe on nuori tyttö Kanton Vermilion Citystä. Hän on professori Cerisen tytär ja Goh:n lapsuudenkaveri. Chloe onkin osittain syy Goh:n Pokémon-innostukseen ja mentaliteettiin pyydystää kaikki maailman Pokémonit, sekä tietysti Mew-fiksaatioon, sillä juurikin Chloe sai Goh:n osallistumaan professori Oakin järjestämälle kesäleirille, mistä kaikki sai alkunsa.

Chloe ei ole virallisesti Pokémon-kouluttaja ja käy edelleen koulua, johon Goh:kin osallistui ennen seikkailujaan. Hän ei ole aivan varma, mitä tahtoo isona tehdä - vaikka hänen olisi helppo jatkaa isänsä jalanjäljissä Pokémon-tutkijana, samaan aikaan häntä risoo ajatus siitä, että se on kaikkien yleinen olettamus hänestä. Chloe on päivittäin läheisesti tekemisissä Pokémonien kanssa, sillä hän viihtyy ison osan ajastaan isänsä laboratoriossa sekä oman Pokémoninsa, Yamperin, seurassa.

Tästä huolimatta Chloe on silti melko kokematon Pokémonien kanssa ja sitä myötä myös hänen itseluottamuksensa toisinaan kärsii. Chloe on melko varautunut ja realistinen persoona, jota toisinaan häiritsee esimerkiksi Goh:n liika itsevarmuus ja hössötys. Hän saattaa myös ulkopuolisten silmään vaikuttaa kylmältä ja välinpitämättömältä, mutta todellisuudessa hän on varsin ystävällinen ja hyväsydäminen ihminen.

Saatuaan enemmän kokemusta ja itseluottamusta seikkailtuaan Ashin ja Goh:n kanssa, on Chloe jatkanut aktiivisesti opintojaan ja toimii myös apulaisena isänsä laboratoriossa.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Eevee
Eevee on Chloen ensimmäinen oma Pokémon-pyydystys, ja sen myötä hänen virallinen aloitus-Pokémoninsa. Eevee oli alunperin tutkijoiden suurennuslasin alla Eeveen kehitysmuotoihin erikoistuneessa laboratoriossa. Syynä Eeveen tutkimiseen on sen omalaatuinen piirre: se ei näyttäisi pystyvän kehittymään miksikään kehitysmuotoonsa. Eevee oli karannut labrasta ja Chloe erehtyi luulemaan sitä etsiviä tutkijoita pahiksiksi, ja yrittikin suojella Eeveetä kaikin voimin. Chloe jopa osallistui otteluun Rakettiryhmää vastaan Eeveen tukena. Yhdessä vietetty aika lähensi Chloea ja Eeveetä, ja lopulta kaksikko päättikin lyödä hynttyyt yhteen ja Eevee liittyi Chloen joukkoon. Erikoisuuksistaan tunnettu Eevee löytänee parhaiten paikkansa maailmassa Chloen hellän huolenpidon kautta, ja on tuleva tärkeäksi osaksi Chloen Pokémon-seikkailua.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1138: Kouluttaako vai eikö kouluttaa? (Mestarimatkat-sarja -kausi)


POKÉMONIT HUOLEHDITTAVANA

Yamper
Yamper ei virallisesti ole Chloen oma Pokémon, vaan hänen isänsä. Se toimii ikään kuin perheen lemmikkinä, ja viihtyykin usein joko Chloen kotona tai professori Cerisen laboratoriossa sen aikaa, kun Chloe on koulussa. Yamper on yleensä hyväntuulinen ja leikkisä Pokémon, mutta suhtautuu tuntemattomiin pienoisella varauksella. Esimerkiksi Ashin kohdatessaan Yamper koki ensin parhaaksi antaa hänelle pienen tällin sähköiskullaan. Vaikka Yamper viihtyy Chloen koko perheen seurassa, on sen lemppari silti Chloe itse. Yamper kokeekin velvollisuudekseen suojella Chloeta kaikilta vaaroilta, kuten labrassa kummittelevalta Gengarilta, vaikkei sillä välttämättä siihen rahkeita riittäisikään. Yamper hyväksyy ruuaksikin vain Chloen tarjoamat annokset. Chloen tavoin Yamperinkin voi toisinaan nähdä kuljeskelemassa hieman omissa maailmoissaan, mutta pienoisesta hajamielisyydestään huolimatta se on tärkeä osa Chloen elämää ja hänen luottokumppaninsa. Chloe onkin ottanut Yamperin siipensä alle huolehtiakseen siitä parhaansa mukaan.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1091: Legenda? Vauhtia, ystävät! (Matkat-sarja -kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.