Televisio


Raihan


ALKUPERÄINEN NIMI
キバナ | Kibana
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #1116: "Kumppanukset kovilla!"
KOTIKAUPUNKI
Hammerlocke, Galar

Raihan on Hammerlocken salipäällikkö Galar-alueelta, joka otti sittemmin osaa myös Maailman Kruunajaissarjaan mielessään vain yksi tavoite: voittaa Leon. Raihanin ja Leonin välillä on ollut jo pitkään intensiivinen kilpailuasetelma, jossa kumpikin yrittää olla toistaan parempi. Kilpailustaan huolimatta Leon ja Raihan ovat myös hyviä ystäviä.

Raihan on erittäin taitava Pokémon-kouluttaja ja kuuluukin Galar-alueen parhaimmistoon. Nykyisen Maailman Kruunajaissarjan kauden aikana hän kipusi nopeasti kärkisijoille, aina vain lähemmäs Leonia, yltäen lopulta kahdeksan parhaan joukkoon. Tässä vaiheessa hän joutui Ashin haastamaksi - Ashin yhtäläinen nopea nousu sijoituksissa oli Raihanille yllätys, ja hän aikoi laittaa kaikkensa otteluunsa Ashia vastaan. Lopulta Ash voitti ja vei Raihanin Top 8 sijoituksen, eikä Raihan päässyt osallistumaan Mestariturnaukseen. Tämän ottelun jälkeen Raihan alkoi pitää Ashia Leonin kaltaisena vastustajana.

Raihan on hyväntuulinen ja letkeä persoona, joka ottaa kaikki Pokémon-ottelunsa tosissaan. Vaikka Raihan vaikuttaa häviöidensä jälkeen olevan asian kanssa sinut, on hän sisimmässään pettyneempi kuin mitä antaa olettaa. Otteluiden ulkopuolella Raihan jatkaa letkeätä tyyliään, ja on varsin taipuvainen flirttailemaan kanssaihmisten, kuten Sonian kanssa. Raihan on myös erittäin itsetietoinen ja hänellä on tapana ottaa aktiivisesti selfieitä Rotom-puhelimensa kameralla.


SAAVUTUKSET
Raihan on Galar-alueen Hammerlocke-kaupungin salipäällikkö ja sääelementtien asiantuntija.

GALAR
Top 9


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Duraludon
Duraludon on Pokémon, josta Raihan tunnetaan, ja se on hänen valttikorttinsa ottelussa kuin ottelussa. Se nähtiin ensimmäisen kerran Raihanin otellessa Leonia vastaan, ja on sittemmin nähty lähes jokaisessa muussakin Raihanin ottelussa. Duraludon on vahva Pokémon, joka tavanomaisessa muodossaan vetää vertoja jopa Dynamax-Pokémoneille. Onpa Duraludonilla itselläänkin kyky saavuttaa vielä mahtavampi Gigantamax-muotonsa. Duraludonin todelliset voimat nähtiin Maailman Kruunajaissarjan ottelussa Ashia vastaan, jolloin Gigantamax-Duraludon aiheutti todellisia vaikeuksia Ashin tiimille. Lopulta Ash selvisi voittajana, mutta ottelu havainnollisti eittämättä sen, miten vaarallinen vastus Duraludon osaa olla.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1116: Kumppanukset kovilla! (Matkat-sarja -kausi)


Flygon
Flygon on toinen Pokémon, joka Raihanin omistuksessa on nähty Duraludonin jälkeen. Raihan käytti Flygoniaan Maailman Kruunajaissarjan ottelussa Ashia vastaan. Flygon otteli ensin Ashin Dragonitea vastaan, jonka voitti, kunnes lopulta hävisi Ashin Gigantamax-Gengarille. Flygon on täydellinen esimerkki Pokémonista, joka on linjassa Raihanin sää-asiantuntemuksen kanssa, sillä sen kyky yhdistää Sandstorm-liikkeen avulla synnytetyt hiekkamyrskyt muihin lohikäärme-tyypin hyökkäyksiinsä on ilmiömäistä seurattavaa. Flygon on heti Duraludonin jälkeen Pokémon, jonka pystyy selkeästi yhdistämään Raihaniin ja tämän harjoittamiin ottelutekniikoihin.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1198: VS Raihan! A Fight with Masters 8 on the Line! (Huikeat matkat-sarja -kausi)
Ei esitetty Suomessa


Goodra
Raihanin Goodra nähtiin Flygonin tavoin ensimmäisen kerran Maailman Kruunajaissarjan ottelussa Ashia vastaan. Goodra haastoi Flygonin päihittäneen Gigantamax-Gengarin, ja pisti huikeasti kampoihin itseään kookkaammalle vastustajalle. Lopulta Goodran ja Gengarin välinen mittelö päätyi tasapeliin. Goodran osaamiseen kuuluu erityisesti sateen säätely (Rain Dance-hyökkäys), mikä on vahvasti kytköksissä Raihanin mieltymykseen tuoda esiin sääelementtejä otteluissaan. Näin ollen Goodra sopii Raihanin tiimiin kuin nenä päähän! Goodralla on hallussaan myös vahvoja vesi-tyypin hyökkäyksiä, joihin saa lisäpontta luomastaan sateesta. Goodran yhteenotto Ashin Gengarin kanssa oli riittävästi osoittaakseen sen olevan pelottava vastus ottelukentällä.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1198: VS Raihan! A Fight with Masters 8 on the Line! (Huikeat matkat-sarja -kausi)
Ei esitetty Suomessa


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.