Televisio


Dr. Namba


ALKUPERÄINEN NIMI
ナンバ博士 | Dr. Namba
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #222: "The Mystery is History" | (ei esitetty Suomessa)
KOTIKAUPUNKI
?, Johto

Dr. Namba on osa Rakettiryhmää, ja yksi ryhmän arvostetuimmista tutkijoista. Hän esiintyy ensimmäisen kerran Johto-alueen Whirl Islands-saaristossa, missä hänen suunnitelmanaan on pyydystää ja tutkia legendaarista Lugia-Pokémonia - joka majailee kyseisellä alueella. Dr. Namba tekee tiivistä yhteistyötä Rakettiryhmän Butchin ja Cassidyn kanssa, ja yhdessä he saavatkin pyydystettyä Lugian: vauva-Pokémonin nimeltä Silver.

Silver-Lugian lisäksi Dr. Namban onnistuu napata vauva-Lugian emo, ja yhdessä kehittelemänsä "Rage Crownin" (jonka avulla saa Pokémonit vahvistumaan ja vihastumaan huimasti) avulla, hän kertoo tavoitteekseen ihmisten ja Pokémonien manipuloinnin. Ash, yhdessä ystävänsä Ritchien kanssa, saa pahamaineisen tohtorin suunnitelmat vesitettyä, ja Silver-Lugian yhdessä emonsa kanssa vapaaksi.

Takaiskusta huolimatta Dr. Namba on jatkanut lainvastaisia toimiaan Johto-alueen lisäksi myös Hoenn- ja Sinnoh-alueella, usein Butch ja Cassidy seuranaan.

SAAVUTUKSET
Dr. Namba on arvostettu tutkija Rakettiryhmästä.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Electabuzz
Electabuzz on tiedettävästi Dr. Namban ainoa Pokémon. Se nähtiin ensimmäisen kerran, kun Ash ja Ritchie paikansivat Silver-Lugian sijainnin, ja Dr. Namba lähetti Electabuzzinsa estääkseen poikien pelastusyritykset. Electabuzz piti päässään tohtorin kehittämää "Rage Crown"-laitetta, joka paitsi vahvisti Electabuzzia, niin teki siitä myös agressiivisemman. Ashin ja Ritchien Pokémoneista ei tuntunut olevan Electabuzzille vastusta, ja siitä tuli aina vain vahvempi, mitä enemmän Dr. Namba hypisteli ohjaintaan. Lopulta Ritchien Sparky-Pikachu rikkoi laitteen, ja Electabuzz palautui normaaliksi, jolloin se oli helpompi päihittää. Yhteistuumin Ashin Pikachu sekä Ritchien Sparky saivat Electabuzzin alakynteen ja päihittivät sen leikiten.
Ensiesiintyminen jaksossa: #224: A Promise is a Promise (Master Quest-kausi)
Ei esitetty Suomessa


VALLASTA PAENNEET POKÉMONIT

Lugia (Silver)
Vauva-Lugia, lempinimeltään Silver oli eksynyt vanhemmastaan Johto-alueella. Poika nimeltä Oliver otti Silverin hoiviinsa, ja kaksikko ystävystyi hetimmiten. Ystävyys auttoi Silveriä luottamaan Oliveriin sataprosenttisesti, ja muita ihmisiä kohtaan se käyttäytyi erittäin varautuneesti. Silver oli samaan aikaan Rakettiryhmän Dr. Namban tähtäimessä, joka lähetti Butchin ja Cassidyn nappaamaan pienokaisen. Dr. Namban tavoitteena oli houkutella Silverin emo paikalle, jotta voisi ottaa siitä vallan kehittelemänsä laitteen avulla. Ash ja Ritchie saapuivat paikalle estämään pahat aikeet, ja Silver vapautui. Emo saapui paikalle, ja Silver löysi takaisin perheensä luokse. Aluksi Oliver harmistui menettäessään juuri saamansa uuden ystävän, mutta ymmärsi lopulta asioiden menneen aivan kuten tarkoituskin.
Ensiesiintyminen jaksossa: #224: A Promise is a Promise (Master Quest-kausi)
Ei esitetty Suomessa


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.