Televisio


Cassidy


ALKUPERÄINEN NIMI
ヤマト | Yamato
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #57: "Kasvatuskeskuksen salaisuus"
KOTIKAUPUNKI
?, Kanto

Cassidy oli partnerinsa Butchin kanssa osa pahamaineista Rakettiryhmää. Cassidylla ja Butchilla hommat sujuivat paremmin kuin kilpailijoillaan Jessiella ja Jamesilla, joten siksi he olivat hieman arvostetumpia Rakettiryhmän jäseniä, ja siten saivat parempia työkeikkoja. Tämä sai Jessien ja Jamesin usein näkemään punaista.

Cassidy tapasi Jessien hieman ennen Rakettiryhmään liittymistään, ja tuosta lähtien heidän välillään on ollut kiivasta kilpailua. Cassidystä löytyy samanlaisia piirteitä kuin Jessiestä - hän on äkkipikainen ja saattaa raivostua pienistäkin asioista. Cassidy osaa kuitenkin pitää itsensä tarvittaessa myös tyynenä ja rauhallisena. Cassidy on persoonaltaan ylimielinen ja koppava, ja hän tuppaa usein liioittelemaan tapojaan Jessien läheisyydessä, saaden punatukan vielä enemmän raivon valtaan.

Cassidy pitää itseään parempana kuin muut, mutta hänen suunnitelmansa ovat menneet useita kertoja pieleen - yleensä ongelmat ovat myös ihan itseaiheutettuja.

Cassidy on sittemmin jäänyt pois Rakettiryhmän toiminnasta ja ylläpitää nykyisin majataloa.

SAAVUTUKSET
Cassidy, yhdessä parinsa Butchin kanssa, olivat Rakettiryhmän huippuagentteja. Vaikka Cassidyn ja Butchin suunnitelmat usein vesittyivätkin, pidettiin heitä luotettavimpina kätyreinä kuin kollegoitaan Jessietä ja Jamesia.POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Raticate
Raticate on Cassidyn ja Butchin yhteiseen käyttöön tarkoitettu Pokémon ja toimii ikään kuin parivaljakon maskottina, kuten Meowth toimii Jessielle ja Jamesille. Raticate ei tosin osaa puhua ja on muutenkin saanut vähemmän näkyvyyttä kuin puhuva katti. Raticate ei näytä ulkoisesti kummoiselta, mutta sisäisesti se on varsinainen sisupussi, josta on ollut hyötyä useissa Cassidyn ja Butchin tehtävissä. Sisukkuudestaan huolimatta Raticate ei ole pärjännyt vastustaville tahoille - varsinkaan Ashin tai hänen ystäviensä Pokémoneille.
Ensiesiintyminen jaksossa: #057: Kasvatuskeskuksen salaisuus (Indigo League-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Houndour
Cassidyn Houndour nähtiin ensimmäisen kerran Johto-alueella. Cassidy oli asettanut Houndourin päähän professori Namban suunnitteleman laitteen, joka sai Pokémonit vihastumaan ja tätä kautta vahvistamaan voimiaan. Näin ollen myös Houndour sai laitteen avulla saavutettua maksimivoimansa, ja siitä tuli melkein pysäyttämätön. Laitteen hajottua Houndour oli taas haavoittuvainen, eikä lopulta pärjännyt sitä vastustaville Pokémoneille. Siitä lähtien Cassidy on kuitenkin pyrkinyt parhaansa mukaan kouluttamaan Houndouria vahvemmaksi.
Ensiesiintyminen jaksossa: #222: The Mystery is History (Master Quest-kausi)
Ei esitetty Suomessa


Sableye
Sableye on Cassidyn ensimmäinen Hoenn-alueen Pokémon, mutta se nähtiin ensimmäisen kerran Kanto-alueella, kun Cassidy ja Butch hyökkäsivät professori Oakin laboratorioon. Cassidy otteli Sableyella labraa puolustavan Ritchien Pokémoneja vastaan. Ketteryydestään ja taidokkaista liikkeistään huolimatta Sableye joutui myöntämään tappionsa. Sableye on nähty myös jokusen kerran tämän jälkeen, yleensä pahanteossa kouluttajansa tapaan. Sableyen yksi heikkoiuksista on se, ettei se osaa uida. Sableye on kuitenkin pohjimmiltaan viheliäinen Pokémon, joka sopii kuin nakutettu Cassidyn pahankuriseen joukkoon.
Ensiesiintyminen jaksossa: Erikoisjakso: Oaknapped (Pokémon Chronicles-spesiaalit)
Ei esitetty Suomessa


Tentacruel
Cassidylle annettiin Tentacruel sitä varten, että hän käyttäisi sitä tehtävässään pyydystää legendaarinen Moltres. Tentacruel nähtiin vain nopeasti, kun Cassidy käytti sitä Butchin Cloysterin rinnalla heikentämään Moltresia. Ei kuitenkaan kauaa, kun Moltresia puolustavan Ritchien Sparky-Pikachun sähköhyökkäykset saivat sekä Tentacruelin että Cloysterin perääntymään. Missio jäi suorittamatta, ja kyseisen episodin jälkeen Tentacruelista ei olla kuultu - tämän vuoksi sen varsinaiset taidot ovat melkoinen kysymysmerkki, ja on oikeastaan epäselvää, onko Cassidylla lonkero-Pokémonia enää edes joukossaan - oletamme, että on.
Ensiesiintyminen jaksossa: Erikoisakso: The Search for the Legend (Pokémon Chronicles-spesiaalit)
Ei esitetty Suomessa


Granbull
Granbull on Pokémon, jonka Cassidy toi mukanaan Sinnoh-alueelle avukseen suorittamaan Rakettiryhmän määräämiä tehtäviä kyseisellä alueella. Se kohdattiin ensimmäisen kerran aavikolla, kun Cassidy ja Butch koettivat napata itselleen vahvan Hippowdonin. Jessie ja James kokivat heidät uhkaksi, joten kaksikot päätyivät ottelemaan keskenään. Cassidy käytti Granbulliaan Jessien Seviperia vastaan. Granbullin purukalusto on jykevää tekoa, ja se käyttääkin sitä usein hyödykseen otteluissa. Voimistaan huolimatta Granbull (kuin myös lopulta Jessien Seviperkin) hävisi Ashin ja tämän ystävien Pokémoneille näiden tullessa keskeyttämään pahisten puuhat. Näin jäi jälleen yksi Cassidyn ja Butchin tehtävä suorittamatta ja Granbullin debyytti pikaiseksi.
Ensiesiintyminen jaksossa: #533: Pettävä hiekka! (Battle Dimension-kausi)


Drowzee
Drowzee on Cassidyn ja Butchin yhdessä nappaama Pokémon, johon törmättiin ensimmäistä kertaa Orange Islands -saaristossa. Cassidy ja Butch kuitenkin paljastivat, että he olivat varastaneet Drowzeen jo aiemmin - itseasiassa ensiesiintymisessään, jolloin he pyörittivät kyseenalaista kasvatuskeskusta Kanto-alueella. Tällä kertaa Drowzeeta ja sen psyykkisiä kykyjä käytettiin aivopesemään saaren kouluttajien Pokémonit niin, että ne tottelivat vain Cassidyn ja Butchin käskyjä. Ash ystävineen tekivät toiminnasta lopun, mutta Drowzeen kohtalo on jäänyt mysteeriksi. Se todennäköisesti palautettiin oikealle omistajalleen viranomaisten toimesta.
Ensiesiintyminen jaksossa: #088: Pikachu Re-Volts (The Adventures in the Orange Islands-kausi)
Ei esitetty Suomessa


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.