Televisio


Khoury


ALKUPERÄINEN NIMI
カズナ | Kazunari
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #611: "Seuratkaa tuota munaa"
KOTIKAUPUNKI
?, Johto

Khoury saapui Johto-alueelta hyvän ystävänsä Lyran, sekä isänsä, kanssa Sinnohiin nähdäkseen alueen Pokémoneja. Hän kohtasi Ashin, Dawnin ja Brockin Johto-festivaaleilla.

Khoury on Pokémon-kouluttaja, mutta Brockin tavoin hän keskittyy enemmän Pokémonien kasvatukseen. Siispä hän liittyi yhdessä Lyran kanssa Ashin joukkoon joksikin aikaa oppiakseen Brockilta lisää Pokémonien kasvatuksesta. Matkailtuaan Sinnohissa tarpeeksi, Khoury lähti seikkailemaan Lyran kanssa muille alueille.

Khoury on omalaatuinen henkilö ja joutuu usein paniikkiin, jos pieninkin asia alkaa mennä väärin. Toisaalta hän on myös erittäin innokas persoona, ja kohtaa mielellään uusia Pokémoneja.

SAAVUTUKSET
Khoury tähtää Pokémon-kasvattajaksi, ja saamansa Pokémon-kouluttajan kokemuksen vuoksi hän on hyvää vauhtia matkalla päämääräänsä.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Croconaw
Croconaw kehittyi Khouryn aloitus-Pokémonista, Totodilesta, kaksoisottelussa: Khoury & Lyra VS Ash & Dawn. Croconaw oppi kehittyessään voimakkaampia vesi-tyypin hyökkäyksiä ja siitä tuli hetkessä Khouryn tiimin suurin voimavara. Vaikka Croconaw sai kehittyessään paljon voimaa, joutui se lopulta antautumaan ottelussa Ashin Monfernolle, jonka Mach Punch teki krokotiilista selvää. Khouryn ja Croconawn välillä on katkeamaton side, ja he auttavat toisiaan saavuttamaan unelmansa. Takuuvarma yhteistyö jatkunee varmasti tulevaisuudessakin.
--4 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #615: Etsivä löytää! (Galactic Battles-kausi)


Gible
Gible on ilkikurinen Pokémon, joka aiheutti hämmennystä Mt. Shady -vuoristossa. Tuolloin villi Gible tuntui olevan voittamaton, sillä se päihitti jokaisen kouluttajan, joka halusi sen pyydystää. Tämä herätti sekä Khouryn että Ashin mielenkiinnon, ja molemmat innostuivat sen nappaamisesta. Ysätvykset päättivät kilpailla siitä, kumpi sen ehtisi ensimmäisenä napata. Gible tuotti kummallekin paljon harmaita hiuksia ja se hyökkäsi jopa sivusta seuranneiden Dawnin ja Lyran Pokémonien kimppuun. Lopulta Khoury sai Totodilensa avulla Giblen aisoihin ja onnistui pyydystämään sen, voittaen Ashin niukasti. Khouryn huomassa villistä Giblestä kasvanee hillitty, hallittu ja osaava Pokémon.
Ensiesiintyminen jaksossa: #613: Kisa Giblestä! (Galactic Battles-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Totodile
Totodile oli Khouryn aloitus-Pokémon, joka viihtyi yleensä oli ulkona Poképallostaan ja näin ollen siitä muodostui eräänlainen "tavaramerkki" Khourylle: missä Khoury, siellä Totodile. Ashin ja kumppaneiden kohdatessa Totodilen ensimmäistä kertaa, se vaikutti masentuneelta eikä syönyt ruokaansa. Brock loihti Totodilelle herkkuaterian, ja johan alkoi ruoka maistumaan! Samalla Khoury sai esimakua Brockin kasvattajan taidoista, ja päätti pyrkiä samaan. Totodilella oli räväkkä persoona ja sillä oli usein halu näyttää muille vahvuuksiaan. Sillä ei tosin ollut juurikaan ottelukokemusta. Tästä huolimatta Totodilen onnistui kehittyä Croconawksi ottelussa Ashia ja Dawnia vastaan.
Ensiesiintyminen jaksossa: #611: Seuratkaa tuota munaa! (Galactic Battles-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.