Televisio


Professori Juniper


ALKUPERÄINEN NIMI
アララギ博士 | Dr. Araragi
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #660: "Zekromin varjossa"
KOTIKAUPUNKI
Nuvema Town, Unova

Professori Juniper on Unova-alueen virallinen ja tunnetuin Pokémon-tutkija. Hänen vastuullaan on avustaa aloittelevia kouluttajia Unovassa ja tarjota heille tietoa Pokémoneista, ja lisäksi antaa heille ensimmäiset, ikiomat aloitus-Pokémonit. Näin hän teki muun muassa Ashin kilpailijalle, Tripille.

Professori Juniper on lempeä ja auttavainen nainen, joka auttaa hädässä olevia kouluttajia ja Pokémoneja. Esimerkiksi Ashin Pikachun joutuessa pulaan, hän ojensi heti auttavaa kättään ja lisäksi seurasi tietokoneilta, miten tilanne edistyy, saaden samalla itsekin lisätietoa ongelmista.

Professori Juniper on professori Oakin läheinen ystävä, ja siksi hänellä ja Ashilla synkkasi heti. Professori Juniper on valmis auttamaan Ashia kaikin tavoin tämän matkatessa ympäri Unovaa, muun muassa pitämässä huolta Ashin niin sanotuista "ylimääräisistä" Pokémoneista professori Oakin tavoin.

SAAVUTUKSET
Professori Juniper on tunnettu ja arvostettu tutkija Unova-alueella.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Accelgor
Accelgor kehittyi Biancan Shelmetistä, jonka hän vaihtoi professori Juniperin Karrablastiin. Näin ollen Karrablast siirtyi Biancalle (jonka omistajuuden alla kehittyi Escavalieriksi), ja Accelgoriksi kehittynyt Shelmet jäi professori Juniperille. Vaihto suoritettiin sen takia, että professori Juniper voisi tutkia kyseisten Pokémonien evoluutiota tarkemmin. Heti vaihdon jälkeen sekä Bianca että professori Juniper käyttivät Pokémonejaan ottelussa Ashia ja Cilania vastaan. Accelgor kuunteli heti uuden omistajansa ohjeita, ja todisti, että on lojaali ja luotettava Pokémon, josta on varmasti hyötyä professorin tutkimuksissa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #724: Kehitysvaihtojännitystä! (Kilpailevat kohtalot-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Karrablast
Karrablast nähtiin vain pikaisesti professori Juniperin omistuksessa, sillä melko pian sen ensiesiintymisen jälkeen professori vaihtoi sen Biancan Shelmetiin tutkiakseen kyseisten Pokémonien erikoista kehittymistapaa. Juniper sai siis itselleen alunperin Biancan Shelmetin, joka kehittyi heti vaihdon yhteydessä Accelgoriksi. Bianca puolestaan sai Karrablastin, joka kehittyi Escavalieriksi.
Ensiesiintyminen jaksossa: #723: Kriisi Chargestone-luolassa! (Kilpailevat kohtalot-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.