Televisio


Trip


ALKUPERÄINEN NIMI
シューティー | Shooti
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #660: "Zekromin varjossa"
KOTIKAUPUNKI
Nuvema Town, Unova

Trip on nuori kouluttaja, joka aloitti oman Pokémon-seikkailunsa samaan aikaan kun Ash saapui Unovaan. He kohtasivat professori Juniperin laboratoriossa, missä professori antoi Tripille mahdollisuuden valita itselleen aloitus-Pokémonin. Trip valitsi kumppanikseen Snivyn.

Trip on hiljainen, mutta erittäin määrätietoinen poika. Hän tietää kouluttamisen ja ottelemisen päälle, ja on innokas kokemaan kaikenlaista uutta. Trip pitää ajatukset ja tunteensa usein sisällään, mutta uskaltaa sanoa sellaisia asioita ääneen, jotka hänen mielestään tulee tulla julki. Toisinaan Trip voi käydä ylimieliseksi ja liian itsevarmasti taidoistaan, jolloin hän haukkuu lyttyyn sellaiset ihmiset, joita hän pitää itseään huonompina.

Vaikka Trip on uusi kouluttaja, on hän etevä käyttämään strategioita ja erinäköisiä taktiikoita otteluissaan. Trip kantaa mukanaan kameraa, jolla hänellä on tapana ottaa kuvia Pokémoneista ja ympäristöstään nähdessään jotain uutta ja ihmeellistä, laittaakseen tärkeitä asioita muistiin. Kipinän kouluttajaksi ryhtymiseen Trip sai jo nuorena, tavattuaan mestari-Alderin, joka kannusti poikaa eteenpäin. Alder antoi myös Tripille uskomuksen, että vain vahvuus ja voimakkuus ovat tärkeintä, mutta ajan myötä Trip onnistui laajentamaan näkökenttäänsä ja huomaamaan, että muutkin asiat ovat tärkeitä.

SAAVUTUKSET
UNOVA
Unova Liiga ~ Top 128


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Serperior
Serperior kehittyi Tripin Servinesta juuri ennen Pokémon World Tournament Junior Cup -turnausta. Kehittymisen myötä kerätyt voimat purkautuivat turnauksessa, ja Serperior oli voittamaton, päihittäen vastustajan kuin vastustajan ja yltäen lopulta turnauksen voittoon asti. Tämän jälkeen Trip käytti Serperioria Unova Liigassa ottelussaan Ashia vastaan. Vaikka Serperiorin voimat eivät olleet hävinneet minnekään, joutui se lopulta nöyrtymään ja luovuttamaan voiton Ashin Pikachulle. Näin Ash sai ensimmäisen voittonsa Tripiä vastaan koko Unova-seikkailunsa aikana. Serperior jatkaa Snivysta asti periytynyttä vahvaa ja uhmakasta ottelutyyliä, joka onkin toiminut loistavasti Tripin ottelumenetelmissä. Serperior on myös tyypillinen lajilleen, ja liikkuu ylväästi, mutta salamannopeasti. Serperiorilla on tapana pitää itseään parempana kuin muut, joka lienee perua sille, että Serperior on voittanut useita vastustajia, joita vastaan sen olisi tavallisesti pitänyt olla alakynnessä. Toisinaan tällainen ajattelutapa kuitenkin kostautuu ja ajaa Serperiorin olemaan vaatimattomampi.
--Vähintään 4 jaksoa-->--Vähintään 85 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #751: Jännittävä Junior Cup! (Kilpailevat kohtalot-kausi)


Tranquill
Trip käytti Tranquilliaan ensimmäistä kertaa Ottelukerhon (Battle Club) ottelussa Ashia vastaan. Tranquill osoitti heti olevansa erinomainen ottelija, ja lentokykynsä ansiosta sulavaliikkeinen ja nopea. Ashin Pokémoneilla oli todellisia vaikeuksia otella Tranquillia vastaan, ja lisäksi tämän Super Luck-kyky vahvistaa lintua entisestään. Ashin Oshawott ja Tepig olivat heti mennyttä kalua, kunnes Pikachu onnistui laittamaan linnun aisoihin. Tranquill on vahva ja lojaali Pokémon - tärkeä osa Tripin joukkoa. Otteluiden ulkopuolella Tranquill on nähty muun muassa puolustamassa Castelia Cityä Venipede-joukon hyökkäykseltä.
Ensiesiintyminen jaksossa: #669: Kovaa peliä ottelukerholla! (Black & White-kausi)


Frillish
Frillish oli toinen Tripin Pokémoneista, joka nähtiin ensimmäistä kertaa Ottelukerhon ottelussa Ashia vastaan. Frillish oli tuolloin uusi lisäys Tripin tiimiin, mutta se on nopeasti omaksunut Tripin strategiset ottelutavat, joita se osaakin hyödyntää loistavasti otteluissa. Frillish oli vaikea vastus Ashin Pokémoneille; erityisesti petollisten hyökkäystensä ja Cursed Body-kykynsä ansiosta. Frillish sopii loistavasti Tripin kokoonpanoon, vaikka lähiaikoina se ei olekaan parrasvaloissa juuri ollutkaan.
Ensiesiintyminen jaksossa: #669: Kovaa peliä ottelukerholla! (Black & White-kausi)


Lampent
Lampent nähtiin ensimmäistä kertaa, kun Trip käytti sitä hätistääkseen Castelia Cityn vallanneet villit Venipedet. Jo tällöin oli mahdollista nähdä, että Lampent on varsin vahva Pokémon, joka on omaksunut Tripin harjoittaman ottelutyylin. Se osaa useita voimakkaita hyökkäyksiä, jotka tulevat varmasti olemaan hyödyksi tulevaisuuden tärkeissä otteluissa. Lampent on ehdoton lisäys Tripin Pokémon-joukkoon - sitä ei tosin ole näkynyt vähään aikaan otteluareenoilla ja sen ainoaksi esiintymiseksi onkin jäänyt juuri Venipede-rynnäkön selvittely.
Ensiesiintyminen jaksossa: #681: Venipederynnäkkö! (Black & White-kausi)


Vanillite
Tripin Vanillite kohdattiin ensimmäisen kerran, kun hän käytti sitä maastossa Pokémon-ottelussa tarkoituksenaan pyydystää villi Palpitoad, kunnes Ash tuli vahingossa keskeyttämään. Pian tämän jälkeen Trip käytti uutukaista Vanilliteaan ottelussa Ashin Tepigiä vastaan, ja se pärjäsikin pienestä koostaan huolimatta loistavasti, käyttäen useita hyödyllisiä ja voimakkaita jää-tyypin liikkeitä. Lopulta Vanilliten ja Tepigin välille tuli tasapeli, mutta jo se pelkästään osoitti Vanilliten olevan sisukas taistelija, joka tekee parhaansa ottelussa kuin ottelussa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #693: Ashin ja Tripin kolmas ottelu! (Black & White-kausi)


Conkeldurr
Conkeldurr kehittyi Tripin Gurdurrista juuri ennen Ottelupamaus (Clubsplosion)-turnausta. Jo ennestään vahva Gurdurr kasvoi vielä voimakkaammaksi Conkeldurriksi, joka esiintyessään sai useammankin kouluttajat puntit tutisemaan. Conkeldurr osoitti massiiviset voimansa ja taktiset ottelukykynsä kyseisessä turnauksessa Biancaa vastaan, jonka Emboarista teki melkein selvää. Lopulta Conkeldurr kuitenkin hävisi, mutta juurikin raa'an voimansa ansiosta Conkeldurr on tärkeä voimavara Tripin tiimissä - sen avulla se pärjää ottelussa kuin ottelussa. Suitsutuksesta huolimatta Conkeldurrin täydelliset ottelutaidot eivät ole tulleet vielä täysin esille.
--Vähintään 9 jaksoa-->--Vähintään 30 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #731: Ottelupamaus alkaa! (Kilpailevat kohtalot-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Gurdurr & Timburr
Gurdurr kehittyi Tripin Timburristä jossakin vaiheessa ennen suuren Kerho-ottelu (Club Battle)-turnauksen alkamista. Trip käytti sitä ottelussa Cilanin Dwebbleä vastaan. Timburr oli jo varsin voimakas, ja kehityttyään Gurdurriksi sen voimat vain kasvoivat entisestä, ja Dwebble olikin pitkän aikaa alakynnessä. Cilan, Tripiä hieman kokeneempana kouluttajana, onnistui kuitenkin lopulta kääntämään tilanteen voitoksi ja päihittämään Tripin. Gurdurr oli tästä huolimatta ehdottomasti yksi Tripin voimakkaimmista Pokémoneista, ja onnistui kehittymään myöhemmin vieläkin voimakkaammaksi Conkeldurriksi.
--Vähintään 9 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #701: Cilan vastaan Trip, Ash vastaan Georgia! (Black & White-kausi)
Timburr oli ensiesiintymisessään varsin uusi lisäys Tripin tiimiin, ja se nähtiin ensimmäistä kertaa ottelussa Ashia vastaan. Timburr otteli itsevarmoin ottein Ashin Oshawottia vastaan, ja hyödynsi kantamaansa puupölkkyä useissa hyökkäyksissään - ja vieläpä varsin onnistuneesti. Lopulta se kuitenkin hävisi Oshawottille, mutta antoi silti vinkkiä siitä, että tulee varmasti vahvistumaan ajan edetessä. Tämän se todistikin melko pian kehittymällä Gurdurriksi juuri sopivasti ennen seuraavaa Ottelukerhon turnausta.
Ensiesiintyminen jaksossa: #693: Ashin ja Tripin kolmas ottelu! (Black & White-kausi)


Servine & Snivy
Servine kehittyi erittäin nopeasti Tripin aloitus-Pokémonista, Snivysta, juuri Tripin ja Ashin välistä ottelua varten. Kehittymisen myötä jo ennestään vahva Snivy kasvoi vieläkin vahvemmaksi Servineksi, joka sai samalla uutta voimaa ja oppi uusia liikkeitä ja taktiikoita. Se pärjäsi loistavasti otteluissa, ja ajan kanssa sen ja Ashin Snivyn välille syntyi pienoinen kilpailuasetelma, jossa molemmat tahtoivat päihittää toisensa. Voimakkaiden hyökkäysten osaajana Servine oli ehdottomasti yksi Tripin tiimin vahvuuksia ja todellinen uhka Ashin tai kenen muun tahansa kouluttajan Pokémoneille. Servine viihtyi pitkään omassa kehossaan, kunnes kehittyi Serperioriksi juuri ennen Pokémon World Tournament Junior Cup -turnauksen alkamista.
--Vähintään 4 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #664: Kolme johtajaa, iso vastus (Black & White-kausi)
Snivy oli Tripin professori Juniperilta valitsema aloitus-Pokémon, joka sopi kouluttajalleen kuin nenä päähän. Jo heti alusta alkaen Snivy oli tavanomaista voimakkaampi, johtuen varmaan Tripin ammattitaitoisesta käsittelystä. Trip uskalsi käyttää Snivya ottelussa Ashia vastaan heti sen saatuaan, ja se pärjäsi loistavasti päihittäen Ashin heikentyneen Pikachun, osoittaen olevansa nopea ja voimakas. Snivy kehittyi Tripin tehokkaan koulutuksen alla harvinaisen nopeasti Servineksi, ja se esiintyikin jo heti seuraavassa ottelussa Ashia vastaan uudessa, kehittyneessä muodossaan.
Ensiesiintyminen jaksossa: #660: Zekromin varjossa (Black & White-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.