Televisio


J


ALKUPERÄINEN NIMI
| J
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #488: "Kapina ruumassa"
KOTIKAUPUNKI
?, Sinnoh

J, joka kulkee usein myös virallisemmalla nimellä Pokémon Hunter J, on Pokémon-metsästäjä, joka yhdessä kätyreidensä kanssa kaappaa ja kidnappaa Pokémoneja, ja myy niitä eteenpäin asiakkailleen niin sanotusti "pimeillä markkinoilla", yleensä varsin tuottavasti. Lainvastaisen toimintansa vuoksi J on etsintäkuulutettu Sinnohissa ja konstaapeli Jennyn tähtäimessä.

J aiheuttaa Ashille ja tämän ystäville harmaita hiuksia useaan otteeseen Sinnoh-alueella, sillä usein metsästäjän tähtäimessä ovat Pokémonit, joiden omistajiin Ash on tutustunut seikkailullaan. Toisinaan J on ottanut tähtäimekseen myös Ashin ja/tai tämän ystävysten Pokémonit, pääasiassa hoitaakseen ne vain pois tieltä. J:llä on pitkä lista asiakkaita, joista kukin tahtoo milloin mitäkin Pokémoneja itselleen. Yksi isoimmista asiakkaista on ollut Team Galacticin Cyrus, joka palkkasi J:n nappaamaan legendaariset Uxien, Mespritin ja Azelfin. Tuo kyseinen tapaus osoittautui J:lle kohtalokkaaksi, sillä hänen koneensa putosi veteen mission aikana, eikä metsästäjästä ole nähty vilaustakaan sen jälkeen.

Hunter J on keinoja kaihtamaton, armoton ja periksiantamaton metsästäjä, joka hoitaa työnsä loppuun, vaikka joutuisi vahingoittamaan ihmisiä tai Pokémoneja. J pyrkii kuitenkin olemaan vahingoittamatta Pokémoneja, joita pyrkii nappaamaan, jotta ne olisivat parhaassa mahdollisessa kunnossa kun hän myy ne asiakkailleen. J välittää erityisen vähän Ashista, sillä suunnitelmat usein vesittyivät pojan ansiosta.

SAAVUTUKSET
Pokémon Hunter J on etsintäkuulutettu ja pahamaineinen Pokémon-metsästäjä, joka omissa piireissään on varsin arvostettu.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Salamence
Salamence on Hunter J:n käytetyin Pokémon, jota käytetään paitsi otteluissa, niin myös kulkuvälineenä, sillä J usein lentää sen päällä rivakasti paikasta toiseen, jos hänellä ei ole mahdollista lentää konetta itse. Salamence on armoton Pokémon, joka tottelee kouluttajansa jokaista käskyä, oli se kuinka brutaali tahansa. J on esimerkiksi käskenyt Salamencea tuhoamaan kokonaisen metsän, johon Pokémon ryhtyi mukisematta. Salamence on osoittanut kyvykkyytensä useissa otteluissa, ja onpa se pitänyt pintansa jopa legendaarisia Regi-Pokémoneja vastaan. Salamence lienee omistajansa J:n erityisessä suosiossa, sillä sitä nähdään niin usein. Salamence oli tärkeä osa Cyrusin antamassa Uxie, Mesprit & Azelf -tehtävässä, mutta J:n katoamisen jälkeen myös Salamencen kohtalo jäi pimentoon.
Ensiesiintyminen jaksossa: #488: Kapina ruumassa (Diamond and Pearl-kausi)


Ariados
Hunter J:n Ariadosta on nähty harvakseltaan, mutta esiintymisissään se on näyttänyt olevansa tärkeä osa J:n strategisia suunnitelmia. Ariadosin seitti-hyökkäykset ovat osoittautuneet olevan erityisen hyödyllisiä pysäyttämään mitkä tahansa häiriötekijät, niin ihmiset kuin Pokémonitkin, jolloin J on voinut rauhassa hoitaa tehtävänsä loppuun ja kaapata tähtäimessään olevat Pokémonit. Hyödyllisistä kyvyistään huolimatta Ariadosta on näkynyt suhteellisen vähän.
Ensiesiintyminen jaksossa: #488: Kapina ruumassa (Diamond and Pearl-kausi)


Drapion
Drapion on J:n Salamencen jälkeen metsästäjän vahvimpia Pokémoneja. J käytti Drapionia Ashin Pikachua vastaan nähdäkseen Pikachun kyvyt määritelläkseen sen, olisiko Pikachu kaappaamisen arvoinen Pokémon. Samaan aikaan Ash lähetti Drapionia vastaan muitakin Pokémonejaan, mutta niistä ei ollut vastusta armottomalle Drapionille, ja J pääsi Pokémoneineen karkuun. Hunter J käytti usein Drapioniaan hoitelemaan tungettelevat ihmiset, kuten Ashin, sillä Pokémonin kynsistä oli vaikea rimpuilla pois. Yrittäessään päästä irti, Ashkin joutui turvautumaan lyömään Drapionia - niitä harvoja kertoja, kun Ash tahallisesti vahingoittaa Pokémonia. Ylivoimaisen Drapionin kohtalo jäi yhtä isoksi kysymysmerkiksi kuin kouluttajansakin, Hunter J:n koneen pudotessa järveen Team Galacticin antamaa tehtävää suorittaessaan.
Ensiesiintyminen jaksossa: #488: Kapina ruumassa (Diamond and Pearl-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.