Televisio


Cyrus


ALKUPERÄINEN NIMI
アカギ | Akagi
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #564: "Lustrous-kuulan ryöstö"
KOTIKAUPUNKI
Sunyshore City, Sinnoh

Cyrus on Team Galactic-järjestön johtaja, jonka alaisuudessa ovat komentajat Mars, Jupiter, Saturn ja Charon sekä lukuisat muut jäsenet. Hän on myös rikas liikemies, joka on auttanut rakentamaan Sinnoh-aluetta muun muassa rakennuttamalla kirjastoja ja muita rakennuksia. Liikemies-imagon varjolla hän on voinut toteuttaa todellisia tarkoitusperiään Galactic-joukossa, ja hyödyntää tätä esimerkiksi vieraillessaan Celestic Townin historiallisessa keskuksessa "liikeasioilla", samalla kun hänen kätyrinsä saavat haltuunsa Lustrous ja Adamant Orbit.

Cyrusin pääasiallisena tavoitteena on ottaa selvää Spear Pillarista, sekä siellä olevista legendaaristen Dialgan ja Palkian energioista. Näitä energioita hyödyntämällä Cyrus onnistuu luomaan täysin uuden maailman/ulottuvuuden. Tämän saavuttaakseen hän tekee lukuisia kokeita ja toimii pääasiassa tarkkailijan roolissa, kun varsinaiset työt tekevät hänen komentajansa tai muut yhteistyökumppanit, kuten metsästäjä J. Cyrus on erittäin utelias kuulemaan yksityiskohtia Ashin ja Dawnin kohtaamisista Mespritin ja Azelfin kanssa, ja tietää tarvitsevansa kyseisiä Pokémoneja toteuttaakseen suunnitelmansa.

Kun on aika toteuttaa todellinen suunnitelma, Cyrus paljastaa Ashille ja tämän ystäville olevansa Team Galacticin johtaja. Hän on saanut haltuunsa Uxien, Mespritin ja Azelfin, ja niiden avulla saa herätettyä ja otettua valtaansa Dialgan ja Palkian. Pokémonit luovat portaalin uuteen ulottuvuuteen, ja Cyrus astuu sisään. Ash, Dawn ja Brock saavat portaalin tuhottua ja suunnitelman vesitettyä, mutta Cyruksen lopullisesta kohtalosta ei ole selvyyttä - hän joko jäi luomaansa ulottuvuuteen, tai tuhoutui portaalin mukana.

SAAVUTUKSET
Cyrus on tunnettu maailmankaikkeuden/ulottuvuuksien erityisjärjestön Team Galacticin johtajana.


VALLASTA PAENNEET POKÉMONIT

Mesprit
Mespritin kohtasi ensimmäisenä Dawn, joka todisti kyseisen Pokémonin sielun seikkailunsa alkumetreillä Lake Verity-järvellä. Vasta seikkailunsa myöhemmässä vaiheessa, kun Team Galacticin juonet alkoivat toteutua, Dawn näki Mespritin fyysisessä muodossaan: unessa, jossa Mesprit varoitti tulevasta vaarasta. Cyrusin käskystä Hunter J:n oli määrä pyydystää Mesprit, Uxie ja Azelf - niiden voimia oli tarkoitus hyödyntää Dialgan ja Palkian herättämiseen. Tässä onnistuessaan Mesprit, Uxie ja Azelf vietiin Team Galacticin tukikohtaan Cyrusin luokse, joka otti niistä vallan Red Chaninsa avulla. Mesprit teleporttasi Dawnin tapahtumien keskelle, jolloin hän onnistui pelastamaan Mespritin Cyruksen vallan alta, ja samalla lopettamaan miehen suunnitelmat. Tapahtumien jälkeen Mesprit palasi kotiinsa Lake Verity-järvelle. Mesprit valitsi yhteyden Dawniin, koska aisti hänen ymmärtävän Pokémonien tunteiden päälle.
Ensiesiintyminen jaksossa: #469: Neitsytmatkalla (Diamond and Pearl-kausi)


Azelf
Azelfin kohtasi ensimmäisenä Ash, joka todisti kyseisen Pokémonin sielun unettomana yönä Lake Valorilla. Myöhemmässä vaiheessa seikkailuaan, siinä vaiheessa, kun Team Galacticin juonet alkoivat toteutua, Ash näki Azelfin fyysisessä muodossaan: unessa, jossa Azelf varoitti tulevasta vaarasta. Cyrusin käskystä Hunter J:n oli määrä pyydystää Azelf, Mesprit ja Uxie - niiden voimia oli tarkoitus hyödyntää Dialgan ja Palkian herättämiseen. Tässä onnistuessaan Azelf, Mesprit ja Uxie vietiin Team Galacticin tukikohtaan Cyrusin luokse, joka otti niistä vallan Red Chaninsa avulla. Azelf teleporttasi Ashin tapahtumien keskelle, jolloin hän onnistui pelastamaan Azelfin Cyruksen vallan alta, ja samalla lopettamaan miehen suunnitelmat. Tapahtumien jälkeen Azelf palasi kotiinsa Lake Valor-järvelle. Azelf valitsi yhteyden Ashiin, koska aisti hänessä vahvaa sisua Pokémonien suojelemiseen.
Ensiesiintyminen jaksossa: #546: Kaverusten kahnaus! (Battle Dimension-kausi)


Uxie
Uxien kohtasi ensimmäisenä Brock, joka todisti kyseisen Pokémonin sielun kerätessään marjoja Lake Acuitylla. Siinä vaiheessa, kun Team Galacticin juonet alkoivat pikkuhiljaa toteutua, Brock näki Uxien fyysisessä muodossaan: unessa, jossa Uxie varoitti tulevasta vaarasta. Cyrusin käskystä Hunter J:n oli määrä pyydystää Uxie, Mesprit ja Azelf - niiden voimia oli tarkoitus hyödyntää Dialgan ja Palkian herättämiseen. Tässä onnistuessaan Uxie, Mesprit ja Azelf vietiin Team Galacticin tukikohtaan Cyrusin luokse, joka otti niistä vallan Red Chaninsa avulla. Uxie teleporttasi Brockin tapahtumien keskelle, jolloin hän onnistui pelastamaan Uxien Cyruksen vallan alta, ja samalla lopettamaan miehen suunnitelmat. Tapahtumien jälkeen Uxie palasi kotiinsa Lake Acuity-järvelle. Uxie valitsi yhteyden Brockiin, koska aisti hänen kyltymättömän tiedonjanonsa Pokémoneja kohtaan.
Ensiesiintyminen jaksossa: #601: Tappiostakin toivutaan! (Galactic Battles-kausi)


Dialga - Palkia
Cyrus herätti Dialgan ja Palkian Spear Pillarilla käyttäen Red Chainilla sitomansa Uxien, Mespritin ja Azelfin voimia. Samaisella ketjulla Cyrus otti vallan Dialgasta ja Palkiasta ja käski niitä luomaan portaalin uuteen ulottuvuuteen, haluten kokonaan uuden maailman vain itselleen. Cyrus astui sisään uuteen maailmaansa, samalla kun Ash ystävineen tuhosivat Red Chainin. Tämän jälkeen Dialga ja Palkia riehaantuivat vallattomina, aiheuttaen tuhoa paitsi Spear Pillarissa niin myös koko Sinnohin maastossa. Uxien, Mespritin ja Azelfin avulla Pokémonit rauhoittuivat ja lopulta palasivat takaisin omiin ulottuvuuksiinsa.
Ensiesiintymiset jaksossa: #620: Legendaarinen lopputaisto! (Galactic Battles-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.