Televisio


Hop


ALKUPERÄINEN NIMI
ホップ | Hop
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #1204: "Verhot auki! Ottelu alkaa!"
KOTIKAUPUNKI
Postwick, Galar

Hop on Galar-alueen Pokémon-mestari Leonin veli ja hänen suurin faninsa. Hop itsekin toivoo joskus yltävänsä yhtä kunnioitettavaksi Pokémon-kouluttajaksi, mutta vaikuttaisi tässä kohtaa olevan vielä seikkailunsa alussa. Hop tulee Ashin tietoisuuteen ensimmäisen kerran, kun Sonia mainitsee hänestä, mutta näyttäytyy varsinaisesti vasta Maailman Kruunajaissarjan loppuotteluiden aikaan, kun hän on saapunut kannustamaan veljeään voittoon.

Heti ensiesiintymisestään lähtien Hop on osoittanut olevansa varsin vilkas tapaus ja aina innokas ottelemaan. Hän päätyi ottelemaan esimerkiksi melko pian Ashia vastaan, vaikka hävisikin saman tien. Hopin pääasiallinen rooli oli kuitenkin seurata Maailman Kruunajaissarjan otteluita yleisöstä käsin, pääasiassa uuden ystävänsä Goh:n seurassa. Siinä missä Goh kannusti Ashia, Hop kannusti veljeään, tosin molemmat nauttivat myös yleisestikin otteluiden huumasta.

Hop on vielä oman Pokémon-seikkailunsa alkutaipaleella, mutta veljensä ohjauksen alla hän saattaa nousta ajan myötä arvostetuksikin Pokémon-kouluttajaksi.

POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Wooloo
Wooloo on tiedettävästi Hopin ainoa Pokémon, ja lienee hänen ensimmäinen Pokémon-kumppaninsa. Wooloo nähdään usein ulkona Poké-pallostaan, ja esimerkiksi Maailman Kruunajaissarjan loppuotteluiden yleisössäkin Wooloo vietti runsaasti aikaa kouluttajansa sylissä tai rinnalla. Wooloo vaikuttaisi olevan Pokémon-otteluiden saralla vielä aloittelija, kuten kouluttajansakin, sillä ottelussa Ashin Pikachua vastaan siitä ei ollut juurikaan sähkörotalle vastusta. Hop on kuitenkin määrätietoisesti tahtonut kouluttaa Wooloosta vahvemman, ja myöhemmin Wooloo onkin nähty harjoittelemssa muun muassa salipäällikkö-Bean Pokémoneja vastaan. Lyhyestä esiintymisestä huolimatta Wooloosta on havaittavissa paljon potentiaalia, ja sen luotto kouluttajaansa etsii vertaistaan.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1204: Verhot auki! Ottelu alkaa! (Huikeat matkat-sarja -kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.