Televisio


Chrysa


ALKUPERÄINEN NIMI
キクナ | Kikuna
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #1091: "Legenda? Joo! Ystävä? Joo!"
KOTIKAUPUNKI
?, Kanto

Chrysa on yksi professori Cerisen assistenteista, ja työskentelee professorin rinnalla tämän Vermilion Cityn laboratoriossa. Chrysa on rauhallinen ja itsevarma tutkija, jolla on näkemyksiä useista Pokémon-maailmaan liittyvistä asioista. Hänellä tuntuu olevan myös runsaasti yhteyksiä eri ihmisiin, sillä Chrysa on tyypillisesti se, joka esittelee uusia tuttavuuksia Ashille, Goh:lle ja Chloelle.

Ennen ryhtymistään tutkijaksi, Chrysa kertoi olleensa erittäin epävarma työnkuvassaan. Trauma jäivät erityisesti kerrasta, jolloin hänen tuli pitää esitelmä, jota ei pystynytkään toteuttamaan kadottaessaan kaiken materiaalinsa. Tapahtuman jälkeen hän kohtasi Psyduckin, joka auttoi hänet yli masennustilastaan. Tuosta lähtien Chrysa on ollut vannoutunut Psyduck-fani, hankkien kaikenlaista oheistavaraa, jota koristaa Psyduck.

Vaikka Chrysa on rauhallinen ja työhönsä erityisen omistautunut, ei hän pelkää näyttää tunteitaan. Chrysa on paljastanut olleensa esimerkiksi kateellinen sisarukselleen ja esimerkiksi kilpailutilanteissa Chrysa tekee kyllä selväksi, ketä hän kannattaa. Hän on myös erittäin vikkelä korjaamaan virheitä tai vääryyksiä, jos kokee tietävänsä jostain asiasta enemmän.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.