Televisio


Professori Kukui


ALKUPERÄINEN NIMI
ククイ博士 | Dr. Kukui
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #944: "Alola uudelle seikkailulle!"
KOTIKAUPUNKI
Hau'oli City, Alola

Professori Kukui on Alola-alueen tunnettu professori, joka toimii myös Melemele-saaren Pokémon-koulussa opettajana. Hän otti Ashin luokseen asumaan Alola-seikkailunsa ajaksi, ja toimiikin eräänlaisena isäntänä ja/tai ohjaajana Ashille. Kukui auttoi Ashia pääsemään alkuun Alola-seikkailussaan, ja on opettanut hänelle kaikenlaista paikallisista nähtävyyksistä, tavoista ja käytännöistä. Hän on ohjeistanut Ashia myös Pokémon-otteluiden ja -kasvattamisen parissa, esimerkiksi antamalla pojan rinnalle Rotom Dexin, sekä kannustamalla Ashia pyydystämään kotonaan majailleen Rockruffin.

Professori Kukui on rauhallinen ja asiallinen persoona, joka jakaa mielellään osaamistaan myös muille. Tämän vuoksi hän on hakeutunut opettajaksi Pokémon-kouluun - siellä hän pääsee opettamaan oppilailleen paitsi teoriaa niin myös käytäntöä. Usein oppitunnit vietetäänkin luokkahuoneen ulkopuolella, kun Kukui on valvomassa milloin urheilusuorituksia, milloin kalastustuokiota. Alola-alueen historia on myös Kukuille tuttu, ja hän onkin jakanut tarinoita esimerkiksi saarten suojelijoista Ashille ja tämän luokkatovereille.

Auktoriteetistaan huolimatta professori Kukuilla on myös rento ja huumorintajuinen puoli. Hän on eittämättä mukana kaikissa yhteisöllisissä tapahtumissa, joihin vaan kykenee osallistumaan. Hän tekee ilomielin uusia tuttavuuksia ja kannustaa ihmisiä kokemaan seikkailuja kotiseudullaan Alolassa. Kukuilla on alter-ego, Masked Royal, jonka naamion alla hän osallistuu Battle Royal-otteluihin.

Tavatessaan Aether Foundationin jäsenet, Kukui tutustui myös professori Burnetiin, jonka kanssa päätyi lopulta naimisiin.

SAAVUTUKSET
Professori Kukui on tunnettu ja arvostettu tutkija Alola-alueella. Lisäksi hän toimii opettajana Melemele-saaren Pokémon-koulussa. Masked Royal-roolissa hän niitää menestystä Battle Royal-otteluissa.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Braviary
Professori Kukuin Braviary nähtiin ensimmäisen kerran kun joukko suunnisti Vast Poni Canyonin läpi alttarille, josta oli aikomus siirtyä Ultra Spaceen pelastamaan Lillien äiti Lusamine. Kukui käytti Braviarya auttaakseen professori Burnettin pakoon villeiltä Jangmo-oilta ja Hakamo-oilta. Tuon koettelemuksen jälkeen Braviarya on nähty useamminkin, myös otteluiden ulkopuolella esimerkiksi Kukuin ja Burnettin häävieraana. Braviary on osoittanut olevansa erittäin sulavaliikkeinen ja voimakas, tehden selvää villeistä lohikäärme-Pokémoneista alta aikayksikön. Lisäksi lentokykynsä ansiosta se on varsin varteenotettava vastus kenelle tahansa kouluttajalle tai Pokémonille.
Ensiesiintyminen jaksossa: #995: Legendan aineksia paljastamassa! (Ultraseikkailuja-kausi)


Incineroar
Incineroar on Pokémon, jota professori Kukui käytti ensin alter-egonsa, Masked Royalin, roolissa. Masked Royal näkyi televisiossa voittaneen 20. peräkkäisen Battle Royal -ottelunsa Incineroarin kanssa. Incineroar otti myöhemmin osaa Battle Royal -otteluun Ashia, Kiawea ja Sophoclesia vastaan, ja voitti kaikkien Pokémonit leikiten, osoittaen olevansa vaarallinen vastustaja, erityisesti Darkest Lariat-hyökkäyksensä vuoksi. Se osaa myös voimakkaan Z-hyökkäyksen, Malicious Moonsaultin. Pian Battle Royalin jälkeen Masked Royal haastoi Ashin erilliseen otteluun, jolloin Incineroar otteli Litteniä vastaan. Litten kehittyi Torracatiksi ja pisti Incineroarille kovasti kampoihin, mutta hävisi silti. Incineroar huomasi kohdanneensa mahdollisen voittajansa, ja leimasi Ashin Torracatin kilpailijakseen.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1006: Tulikuumaa päättäväisyyttä! (Ultraseikkailuja-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.