Televisio


Professori Kukui


ALKUPERÄINEN NIMI Dr. Kukui
ENSIESIINTYMINEN Jakso #944: "Alola uudelle seikkailulle!"
KOTIKAUPUNKI Hau'oli City, Alola

Professori Kukui on Alola-alueen tunnettu professori, joka toimii myös Melemele-saaren Pokémon-koulussa opettajana. Hän otti Ashin luokseen asumaan Alola-seikkailunsa ajaksi, ja toimiikin eräänlaisena isäntänä ja/tai ohjaajana Ashille. Kukui auttoi Ashia pääsemään alkuun Alola-seikkailussaan, ja on opettanut hänelle kaikenlaista paikallisista nähtävyyksistä, tavoista ja käytännöistä. Hän on ohjeistanut Ashia myös Pokémon-otteluiden ja -kasvattamisen parissa, esimerkiksi antamalla pojan rinnalle Rotom Dexin, sekä kannustamalla Ashia pyydystämään kotonaan majailleen Rockruffin.

Professori Kukui on rauhallinen ja asiallinen persoona, joka jakaa mielellään osaamistaan myös muille. Tämän vuoksi hän on hakeutunut opettajaksi Pokémon-kouluun - siellä hän pääsee opettamaan oppilailleen paitsi teoriaa niin myös käytäntöä. Usein oppitunnit vietetäänkin luokkahuoneen ulkopuolella, kun Kukui on valvomassa milloin urheilusuorituksia, milloin kalastustuokiota. Alola-alueen historia on myös Kukuille tuttu, ja hän onkin jakanut tarinoita esimerkiksi saarten suojelijoista Ashille ja tämän luokkatovereille.

Auktoriteetistaan huolimatta professori Kukuilla on myös rento ja huumorintajuinen puoli. Hän on eittämättä mukana kaikissa yhteisöllisissä tapahtumissa, joihin vaan kykenee osallistumaan. Hän tekee ilomielin uusia tuttavuuksia ja kannustaa ihmisiä kokemaan seikkailuja kotiseudullaan Alolassa.

SAAVUTUKSET
Professori Kukui on tunnettu ja arvostettu tutkija Alola-alueella. Lisäksi hän toimii opettajana Melemele-saaren Pokémon-koulussa.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.