Televisio


Todd Snap


ALKUPERÄINEN NIMI
トオル | Toru
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #55: "Antaa palaa, Todd!"
KOTIKAUPUNKI
?, Kanto

Todd on valokuvaaja Kanto-alueelta, jonka tavoitteena on napata otos maailman jokaisesta Pokémonista. Todd on matkustellut ympäriinsä ottaen valokuvia jokaisesta vastaan tulevasta Pokémonista. Todd ei kuitenkaan pidä poseeraamisesta tai siitä, että kovauskohteet tietävät niitä kuvattavan, joten hänellä on tapana pysytellä piilossa, jotta saa mahdollisimman luonnollisen kuvan Pokémoneista.

Ash ja ystävät kohtasivat Toddin matkallaan Kantossa. Toddista oli juuri tullut tunnettu valokuvaaja, kun hän oli onnistunut nappaamaan kuvan harvinaisesta Aerodactylista. Aluksi Ashin ja Toddin välille syntyi hieman riitaa, kun Todd halusi valokuvata Pikachua, mutta erimielisyydet saatiin myöhemmin sovittua. Todd matkusti uusien ystäviensä kanssa jonkin aikaa, ottaen samalla paljon valokuvia, kunnes lähti omille teilleen. Myöhemmin hän palasi etsimään Articunoa, ja onnistui lopulta nappaamaan siitäkin kuvan kokoelmaansa.

Todd ei tiedettävästi omista yhtään Pokémonia, sillä hän ei halua pyydystää niitä - pelkästään valokuvata. Vaikka Todd on nuori, hän on erittäin kuuluisa ja jopa professori Oak tunnistaa hänet.

SAAVUTUKSET
Todd on arvostettu huippuvalokuvaaja, joka on saanut napattua kuvia harvinaisista ja jopa legendaarisistakin Pokémoneista.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.