Televisio


Rotom Dex


ALKUPERÄINEN NIMI
ロトム図鑑 | Rotom (illustrated encyclopedia)
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #946: "Dex täyteen!"
KOTIKAUPUNKI
Hau'oli City, Alola

Rotom Dex on Ashin seuraan Alolassa lyöttäytynyt "elävä PokéDex", eli todellisuudessa PokéDexin haltuunsa ottama Rotom. Ash kohtasi Rotomin professori Kukuin luona, ja tuosta hetkestä lähtien Rotom Dex lyöttäytyi pysyvästi Ashin seuraan, tutustuen samalla tämän luokkatovereihin ja auttaen kaikkia oppimaan yhtä jos toista Alolasta ja alueen Pokémoneista.

Rotom Dex on omien sanojensa mukaan "itseoppiva PokéDex", joka osaa kommunikoida ihmiskielillä ja päivittää sisältönsä automaattisesti törmätessään uuteen tietoon tai dataan. Se pystyy myös ottamaan kuvia, nauhoittamaan ääntä tai lataamaan dataa muista laitteista kerryttääkseen lisää tietoa itseensä, jota jakaa muille ruutunsa välityksellä. Rotom Dex on innokas laajentamaan tietämystään, ja tuppaa usein tutkimaan Pokémoneja tai ihmisiä vähän liiankin läheltä, aiheuttaen ärtymystä tutkimuskohteissa. Yli-innokkuudestaan huolimatta Rotom Dex tulee toimeen kaikkien kanssa, niin ihmisten kuin Pokémonienkin, ja sen sisältämä tiedonmäärä etsii vertaistaan.

Rotom Dex on vannoutunut "Alolan Etsivä Laki"-ohjelman fani ja vetää professori Kukuilta saamansa, Lakin hiusten muotoisen, peruukin päähänsä esittäessään kyseistä etsivää. Tätä Rotom Dex tekee yleensä silloin, kun se kokee olevan tarpeellista selvittää jokin mysteeri tai epäselvä tilanne. Ihailemaansa TV-etsivää mukaillen Rotom Dex yleensä selvittääkin salaisuudet, vaikka aluksi hyppääkin nopeasti vääriin johtopäätöksiin.

Ashin palatessa Alolan jälkeen takaisin Kantoon, Rotom Dex jäi työskentelemään Aether Foundationiin.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.