Televisio


Nini


ALKUPERÄINEN NIMI
ネネ | Nene
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #853: "Polkuja esityskumppanuuteen!"
KOTIKAUPUNKI
?, Kalos

Nini on aloitteleva Pokémon-kouluttaja Kalos-alueelta, joka on päätynyt erikoistumaan Pokémon-esittelyihin (Pokémon Showcase). Nini kohtasi Serenan, Ashin ja kumppanit harjoitellessaan seuraavaa Pokémon-esittelyä varten. Koska Serena oli tähtäämässä samaan esittelyyn, tytöt ja heidän Pokémoninsa päätyivät harjoittelemaan yhdessä. Ystävystyessään heistä tosin tuli myös kilpailijoita, sillä molemmilla on samat tavoitteet: Kalos-kuningattaren titteli.

Nini on kupliva ja iloinen persoona, joka on tosin helposti höynäytettävissä - erityisesti Rakettiryhmän toimesta. Hän on silti varsin määrätietoinen ja innokas oppimaan uutta. Ninillä onkin tapana kantaa mukanaan muistivihkoa, johon hän kirjaa vinkkejä tullakseen paremmaksi Pokémon-esiintyjäksi. Pirtsakasta luonteesta huolimatta Nini suosii dramaattisia ja painavia teemoja Pokémon-esittelyissään. Hänen kehittelemänsä, tunnusomaisin esityksensä kantaakin nimeä "Heartbreak".

Nini ylsi Serenan tavoin Mestaritason Pokémon-esittelyyn Gloire Cityssä, mutta joutui luopumaan mittelöstä ensikierroksilla. Murheen murtamana häviöstään Nini tirautti muutamat kyyneleet, mutta piristyi sitten kannustamaan ystäväänsä Serenaa. Samalla hän päätti aloittaa harjoittelunsa puhtaalta pöydältä ja tavoitella seuraavan Mestaritason korkeinta titteliä.

SAAVUTUKSET
KALOS
Mestaritason esittely ~ Top 28


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Smoochum
Smoochum on Farfetch'din rinnalla Ninin alkuperäisiä Pokémoneja. Se usein esiintyykin duona Farfetch'din kanssa, erityisesti Ninin kehittelemässä "Heartbreak"-numerossa. Söpöytensä vuoksi Smoochum on nappivalinta Pokémon-esittelyihin, joissa se onkin menestynyt hienosti ja siivittänyt Ninin useaan voittoon. Smoochumin suloisuudella on tosin myös varjopuolensa: esimerkiksi Jessie yritti napata Pokémonia itselleen ihastuessaan siihen täysin. Moni Pokémonkin on osoittanut ihastumisen merkkejä Smoochumiin, mutta harvoin tunteen ovat molemminpuolisia. Ainoastaan Serenan Panchamia kohtaan Smoochum itse on näyttänyt ihastumisensa, mutta asia ei lopulta ottanut tuulta alleen. Smoochum on faniensa karkoittamiseksi oppinut eteväksi myös otteluareenalla, vaikka sen todelliset kyvyt pääsevät oikeuksiinsa erityisesti Pokémon-esittelylavoilla.
Ensiesiintyminen jaksossa: #853: Polkuja esityskumppanuuteen! (Kalos-seikkailu -kausi)


Farfetch'd
Farfetch'd on Ninin ensimmäisiä Pokémoneja, yhdessä Smoochumin kanssa. Kahdestaan ne muodostavatkin eräänlaisen duon, jonka bravuurina on kouluttajansa keksimä "Heartbreak"-esittelyshow. Farfetch'd mahtaa kuitenkin mielestään olla hieman vähempiarvoinen kuin Smoochum, sillä kun Nini heitti Serenalle ehdotuksen Pokémon-vaihtokaupasta, Farfetch'd pelkäsi olevansa se Pokémon, josta Nini ensimmäisenä luopuisi. Mitään vaihtoa ei kuitenkaan tapahtunut, ja Farfetch'd lienee tätä nykyä vakiinnuttanut paikkansa Ninin joukossa. Vaikka Farfetch'd ei ole erityisen "näyttävä" Pokémon, se on silti erittäin osaava paitsi ottelutilanteissa, niin varsinkin Pokémon-esittelylavoilla. Se onkin auttanut kouluttajaansa saavuttamaan useita hyviä sijoja Pokémon-esittelyiden saralla.
Ensiesiintyminen jaksossa: #853: Polkuja esityskumppanuuteen! (Kalos-seikkailu -kausi)


Gothita
Gothita on uudempi lisäys Ninin joukkossa. Sen esiintymiset ovat syystä tai toisesta jääneet harvoiksi ja nopeiksi. Gothita nähtiin ensimmäisen kerran, kun Nini käytti sitä Couriway Townin Pokémon-esittelyssä yhdessä Smoochumin ja Farfetch'din kanssa. Se oli osana teemakierrosta, jossa Nini, Smoochum ja Farfetch'd - sekä Gothita - leipoivat Poké Puff-leivoksia. Tämä esitys auttoi Ninin jatkamaan seuraavalle kierrokselle, joka oli esiintymiskierros. Gothita osallistui tähänkin, ja vaikka pisti pystyyn erityisen upean esityksen, ei Nini päässyt enää jatkoon. Pikaisista esiintymisistään huolimatta Gothita on näyttänyt intohimonsa Pokémon-esittelylavoilla ja tulee varmasti olemaan tärkeä tekijä Ninin esiintyjäuralla.
Ensiesiintyminen jaksossa: #904: Tanssidebyytti! (XYZ-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.