Televisio


Miette


ALKUPERÄINEN NIMI
ミルフィ | Millefeui
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #829: "Ei nimi ottelua pahenna!"
KOTIKAUPUNKI
?, Kalos

Miette on Pokémon-esiintyjä (Pokémon Performer) Kalos-alueelta, josta vähitellen muodostui kilpailija Serenalle. Ensiesiintymisessään Miette tutustui Serenaan Pokéleivoskilpailun (Poké Puff Contest) merkeissä, jossa tytöt kilpailivat siitä, kumpi oli parempi leipomaan Pokéleivoksia. Molemmat hävisivät kisassa, ja alkoivat vastakkainasettelusta huolimatta myös ystävystyä keskenään.

Miette tuntui aluksi olevan pröystäilevä ja liiallisen itsevarma itsestään, mutta ottaessaan nokkiinsa Pokémon-esittelyissä ja muissa kilpailuissa, hän alkoi nöyrtymään ja arvostamaan muidenkin saavutuksia. Ilkikurisesta persoonastaan Miette ei kuitenkaan luovu, ja hänellä onkin tapana tehdä pientä kiusaa erityisesti Serenalle. Huomatessaan Serenan olevan hieman ihastunut Ashiin, Miette käytti tätä tietoa hyödykseen ja sai Serenan toisinaan päätymään noloihin tilanteisiin. Miette vitsaili itsekin ihastuneensa Ashiin, saattaen Serenan yhä enemmän epämukaviin tilanteisiin.

Vaikka Miette on pääasiassa Pokémon-esiintyjä, hänen todellinen intohimonsa on leipominen. Onneksi Pokéleivosten tekeminen sekä Pokémon-esittelyt kulkevat käsi kädessä. Miette ylsi aina Mestaritason esittelyyn saakka, muttei lopulta pärjännyt Serenalle (kuten ei tähän asti muutenkaan). Kiusanteostaan huolimatta Miette kannusti Serenaa voittoon, ja tuntui aidosti olevan ylpeä uudesta kilpailijaystävästään.

SAAVUTUKSET
KALOS
Mestaritason esittely ~ Top 28


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Slurpuff
Slurpuff on Mietten luotettavin kumppani, ja eniten käyttämä Pokémon sekä Pokémon-esittelyissä, että niiden ulkopuolella. Erityistä apua siitä on myös Mietten leivontaharrastuksissa, kuten olettaa saattaa. Slurpuff on Pokémon, joka eniten yhdistetään Mietteen, sillä se on aina kouluttajansa rinnalla ja usein ulkona Poképallostaan. Slurpuff esiintyi ensimmäisen kerran, kun se yllättäen hotkaisi Serenan leipomat Pokéleivokset. Mietten mukaan Slurpuff piti niitä vain keskinkertaisina - ja Slurpuffilla on erityinen makuaisti todetakseen tämän. Tuon jälkeen Slurpuffia on nähty Mietten kumppanina Pokémon-esittelyiden lavoilla, mutta myös arkisemmissa otteluissa sekä esimerkiksi tanssiaisissa. Vaikka menestys esittelyrintamalla on ollut vaihtelevaa, Slurpuff on silti Mietten tärkeimpiä Pokémoneja.
Ensiesiintyminen jaksossa: #829: Ei nimi ottelua pahenna! (XY-kausi)


Meowstic
Meowstic on Mietten toinen tiedetty Pokémon, joka nähtiin ensimmäisen kerran Mietten käyttäessä sitä Dendemille Townin Pokémon-esittelyssä. Teemakierroksella Meowstic käytti psyykkisiä kykyjään hämmentääkseen Pokéleivosten taikinaa, ja näytöskierroksella se esiintyi yhdessä Mietten Slurpuffin kanssa. Vaikka Meowsticia on nähty vähemmän ja yleensä melko nopeasti, on se osoittanut olevansa erityisesti psyykkisten kykyjen taitava osaaja. Vaikka esiintymiset ovat jääneet harvemmalle, Meowstic on eittämättä tärkeä osa Mietten tiimiä, heti Slurpuffin ohella.
Ensiesiintyminen jaksossa: #883: Tulisen taitavaa esiintymistä! (Kalos-seikkailu -kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.