Televisio


Lance


ALKUPERÄINEN NIMI
ワタル | Wataru
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #237: "Talkin' 'Bout an Evolution" | (ei esitetty Suomessa)
KOTIKAUPUNKI
?, Kanto/Johto

Lance on sekä Kanto-alueen Indigo Liigan kuin myös Johto-alueen oman liigan Pokémon-mestari. Kaksinkertainen mestaruus tekee Lancesta yhden ihailluimmista ja vahvimmista Pokémon-kouluttajista. Lance on lohikäärme-Pokémonien asiantuntija ja on aikoinaan kouluttautunut niiden saloihin Blackthorn Cityn Pokémon-salilla.

Lance on tutustunut Ashiin ja tämän ystäviin ensimmäisen kerran Johto-alueen Lake of Ragella, jossa Lance oli tutkimassa Rakettiryhmän tekemiä tihutöitä. Lancella olikin lopulta tärkeä rooli Rakettiryhmän karkottamisessa Johto-alueelta. Myöhemmin Lance on ottanut osaa myös Hoenn-alueella tapahtuviin Team Aquan ja Team Magman välisiin kahnauksiin. Lance on vastustaa vahvasti Pokémoneihin kohdistuvaa väärinkäytöstä, ja on paljastanut olevansa osa Pokémon G-Men -organisaatiota, jonka tehtävänä on ottaa selvää mahdollisista Pokémoneihin kohdistuvista rikoksista ja raportoida näitä eteenpäin konstaapeli Jennylle.

Lance on luonteeltaan melko itsenäinen, mutta laittaa usein itsensä likoon muiden ihmisten ja Pokémonien puolesta. Itsenäisyydestään huolimatta Lance kykenee myös yhteistyöhön tarvittaessa. Lance on melko viisas ja hänellä on runsaasti tietoa erityisesti Pokémonin mytologiasta. Lance on myös erittäin vahva Pokémon-kouluttaja: hän on tuplamestaruutensa lisäksi voittanut myös Pokémon World Tournamentin Driftveil Cityssä, ja ylsi näillä avuilla kärkisijoituksiin Maailman Kruunajaissarjassa.

SAAVUTUKSET
Lance on Kanto- ja Johto-alueiden Pokémon-liigojen mestari.

GALAR
Kruunajaissarja ~ Top 8


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Dragonite
Dragonite on Lancen kuuluisin Pokémon, ja yksi hänen vanhimmista ja vahvimmista kumppaneistaan. Dragoniten ensiesiintyminen oli TV-elokuva The Legend of Thunderissa esiintyneen Marinan takaumassa, ja fyysisesti Dragonite esiintyi ensimmäisen kerran Lake of Ragella, jossa se päihitti pahuuksiaan tehneen Rakettiryhmän, sekä otteli järven harvinaista Red Gyaradosia vastaan, jonka Lance lopulta pyydysti itselleen. Sittemmin Dragonite on ottanut osaa otteluihin Team Aquaa ja Team Magmaa vastaan, sekä ollut tärkeä osa Lancen Maailman Kruunajaissarjan ottelusaagaa, haastaen loppuvaiheessa Dianthan Pokémoneineen. Dragonite on erittäin vahva Pokémon ja tärkeä osa Lancen matkaa yhdeksi kärkikouluttajista. Lance käyttää Dragonitea usein myös kulkuvälineenä tämän lentokyvyn ansiosta.
Ensiesiintyminen jaksossa: Erikoisjakso/-elokuva: The Legend of Thunder!
Ei esitetty Suomessa


Gyarados (Shiny)
Lancen shiny-Gyarados, tunnettu usein myös nimellä Red Gyarados, oli aluksi Johton Lake of Ragella Rakettiryhmän toiminnan vuoksi villiintynyt Gyarados, jonka Lance sai rauhoitettua Dragonitensa avulla ja lopulta pyydystettyä itselleen. Tuon hetken jälkeen Lance on tehnyt valtavasti töitä kesyttääkseen villin Gyaradosin, ja työ on tuottanut selkeästi tuloksia, sillä Gyaradosista on kehkeytynyt tunnollinen ja kouluttajaansa kuunteleva Pokémon. Sen voimat ovat säilyneet edelleen huipputasolla, ja on hyödyntänyt osaamistaan mm. taistelussa Team Aquaa ja Team Magmaa vastaan. Viimeisimpänä Gyarados on ollut tärkeä osa Lancen Maailman Kruunajaissarjan otteluita, häviten viimeisimmän kauden finaalissa Leonin Charizardille saavuttamastaan Dynamax-ilmiöstä huolimatta, ja ottamalla osaa nykyisen kauden loppuottelussa Dianthaa vastaan. Gyarados on Dragoniten lisäksi yksi Lancen tunnusomaisimpia Pokémoneja, ja sen punainen shiny-väritys tekee siitä erityisen tunnetun.
Ensiesiintyminen jaksossa: #237: Talkin' 'Bout an Evolution (Master Quest -kausi)
Ei esitetty Suomessa


Hydreigon
Hydreigon on Lancen Pokémon-tiimin uusin lisäys, joka nähtiin ensimmäistä kertaa Maailman Kruunajaissarjan loppuottelussa Dianthaa vastaan. Hydreigon haastoi otteluun Dianthan Gourgeistin, jonka päihitti vaativassa ottelussa, mutta hävisi lopulta Dianthan Gardevoirille. Hydreigon osoitti melko pikaisesta esiintymisestään huolimatta olevan pelottava vastustaja, jolla on hallussaan mm. voimakkaat Dark Pulse- ja Flash Cannon-hyökkäykset. Hydreigon on lohikäärme-tyyppinsä ansiosta luonteva jatkumo Lancen vähitellen kasvavaan Pokémon-tiimiin.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1205: Champions' Pride! Lance VS Diantha!! (Huikeat matkat-sarja -kausi)
Ei esitetty Suomessa


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.