Televisio


Korrina


ALKUPERÄINEN NIMI
コルニ | Corni
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #833: "Megapaljastuksia!"
KOTIKAUPUNKI
Shalour City, Kalos

Korrina on Kalos-alueella sijaitsevan Shalour Cityn salipäällikkö. Ashin saliottelu Korrinaa vastaa oli samalla hänen ensiesiintymisensä, ja siitä lähtien Korrina on ollut säännöllinen kasvo Ashin seikkailuissa, ollen mukana muun muassa Ashin ensiaskeleissa megaevoluution saloihin, kuin myös ottaen osaa maailmanlaajuiseen Maailman Kruunajaissarjaan yhtenä Ashin kilpailijoista.

Korrina on osa megaevoluutioon erikoistunuttua sukua - hänen on kerrottu olevan jälkeläinen niille, jotka ovat ensimmäisen kerran saavuttaneet Lucarion megaevoluutiomuodon. Korrina on itsekin varsin tietäväinen aiheesta, vaikkakin ensiesiintymisessään häneltä puuttuikin vielä oma avainkivi Lucariolleen. Yhdessä Ashin ja muiden ystävien avulla Korrina ansaitsi itselleen Lucarioniten, ja on sittemmin perehtynyt entistä enemmän megaevoluution kulmakiviin, jakaen oppejaan myös Ashille varsinkin silloin, kun Ashillä itsellään oli edessä oman Lucarionsa megaevoluution saavuttaminen.

Saliottelunsa jälkeen Ash sai Korrinasta pitkäikäisen ystävän, joka oli apuna myös Kalos-alueen pelastamisessa. Kilpailuasetelma ei ole kuitenkaan mihinkään hävinnyt, sillä Korrina on sittemmin ottanut osaa Maailman Kruunajaissarjaan, jonka myötä otellut uudestaan Ashia vastaan ja paljastanut myös Galar-alueen salipäällikön Bean olevan hänen hyvä ystävänsä.

Korrina oli aluksi hajamielinen ja hyperaktiivinen persoona, jolla oli hankaluuksia täyttää häneltä vaadittuja odotuksia erityisesti megaevoluution suhteen. Sittemmin Korrinasta on kasvanut määrätietonen ja varma Pokémon-kouluttaja ja salipäällikkö - tätä on edesauttanut hänen Lucarionsa kanssa koetut yhteiset ylä- ja alamäet.

SAAVUTUKSET
Korrina on Kalos-alueen Shalour Cityn salipäällikkö ja megaevoluution ammattilainen.

GALAR
Top 1000


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Lucario
Lucario on Korrinan tunnusomaisin Pokémon, ja ollut Korrinan mukana jo Riolusta asti. Korrina onkin todennut, että kokee erityistä sielunkumppanuutta Lucarionsa kanssa. Lucario nähtiin ensimmäisen kerran saliottelussa Ashia vastaan, jonka Lucario voitti ylivoimaisesti. Sittemmin Korrina syvensi yhteyttään Lucarioon saavuttamalla kyvyn kehittää se megaevoluutiomuotoonsa. Uusintaottelussa Ashia vastaan Lucario kuitenkin hävisi, koska ei vielä täysin hallinnut uusia kykyjään megaevoluution myötä. Sittemmin Korrina ja Lucario ovat löytäneet kultaisen keskitien megaevoluution saralla ja kyseiset voimat hallinnassa kaksikko onkin vastus vailla vertaistaan. Lucario on Korrinan luotettavin Pokémon, joka nähdään usein ulkona Poképallostaan. Se on kokenut yhtä jos toista kouluttajansa rinnalla ja on erittäin määrätietoinen otteluareenalla. Lucario tekisi mitä tahansa kouluttajansa eteen, ja on myös erityisen ystävällinen muita ihmisiä ja Pokémoneja kohtaan.
--??? jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #833: Megapaljastuksia! (XY-kausi)


Mienshao
Mienshao on kehittynyt Korrinan Mienfoosta jossain vaiheessa Kalos-seikkailujen jälkeen, ja se nähtiin uudessa kehittyneessä muodossaan ensimmäisen kerran Korrinan käyttäessä sitä Maailman Kruunajaissarjan ottelussa Ashia vastaan. Mienshao osoitti kehittymisen myötä keränneensä runsaasti lisää uutta voimaa ja ketteryyttä, ja saikin Ashin Gengarin laitettua melko ahtaalle. Lopulta Mienshaon päihitti Ashin Dragonite. Mienshaolla on takataskussaan lukuisia vikkeliä hyökkäyksiä, joilla saa vastustajan kuin vastustajan sekaisin.
--Korkeintaan 266 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #1114: Tapaaminen festivaaleilla! (Matkat-sarja -kausi)


Machoke
Machoke on kolmas Pokémon, joka nähtiin Korrinan saliottelussa Ashia vastaan (Lucarion ja tuolloisen Mienfoon jälkeen). Machoke jatkaa Korrinan taistelu-tyypin Pokémonien linjaa, ja on aivan yhtä etevä kuin Korrinan muutkin Pokémonit. Machoke otteli Ashin Fletchinderia vastaan ja rotevasta ulkomuodostaan poiketen osoitti olevansa erityisen nopea liikkeissään. Siihen kun yhdistää voimakkaat iskut, on Machoke pelottava vastustaja. Tästä huolimatta Machoke hävisi lopulta Ashin Fletchinderille jännittävän taistelun päätteeksi. Sittemmin Machokea ei ole juurikaan nähty.
Ensiesiintyminen jaksossa: #847: Yhteenotto Shalourin salilla! (XY-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Mienfoo
Mienfoo oli toinen Pokémon, jonka Korrina lähetti areenalle saliottelussaan Ashia vastaan. Se haastoi Ashin Hawluchan taistelutantereella ja saikin aluksi aikaan melkoista vahinkoa, kun Ash ei meinannut saada jutun juonesta kiinni. Hawlucha oli melkoisessa ahdingossa, mutta lopulta tilanne kääntyi päälaelleen, ja Mienfoon oli antauduttava Hawluchan vahvalle Flying Press -hyökkäykselle. Häviöstään huolimatta Mienfoo osoitti palavan taistelutahtonsa ja se oli eittämättä yksi tärkeimpiä jäseniä Korrinan Pokémon-tiimissä. Tämä määrätietoisuus, yhdessä ahkeran harjoittelun kanssa, kulminoitui lopulta Mienfoon kehittymiseen Mienshaoksi.
Ensiesiintyminen jaksossa: #847: Yhteenotto Shalourin salilla! (XY-kausi)


Riolu
Korrinan tärkeimmän Pokémon-kumppanin, Lucarion, tiedetään olleen aikoinaan Riolu, sillä Korrina on näin itse kertonut. Fyysisesti Riolua ei ole animessa nähty muuta kuin pikaisessa takaumassa/flashbackissa, sillä ensiesiintymisessään Lucario on ollut jo kehittyneessä muodossaan. Korrinan ja Lucarion vahva ja katkematon yhteys on kuitenkin perua pitkälle yhteiselle taipaleelle, joka on alkanut jo Korrinan ollessa lapsi ja Lucarion ollessa Riolu. Yhteiset kokemukset, ahkera harjoittelu ja päättäväinen koulutus ovat auttaneet Riolua kehittymään kaikille tutuksi tulleeksi Korrinan Lucarioksi.
Ensiesiintyminen jaksossa: Ei näytetty animessa


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.