Televisio


Bea


ALKUPERÄINEN NIMI
サイトウ | Saitou
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #1123: "Yksinäinen uhka!"
KOTIKAUPUNKI
Stow-on-Side, Galar

Bea on Galar-alueen Stow-on-Side -kaupungin yksi salipäälliköistä sekä aktiivinen osallistuja Maailman Kruunajaissarja -turnauksessa. Bean ja Ashin välille syntyi pitkäikäinen ja kiivas, mutta myös ystävällinen kilpailuasetelma, kun he molemmat tavoittelivat Maailman Kruunajaissarjan kärkisijoja. Kaksikko otti monta kertaa yhteen eri otteluiden muodossa, päätyen milloin Bean voittoon, milloin tasapeliin... ja lopulta Ashin voittoon niin, että Bea tippui lopulta sijoituksessaan kärkipaikoista.

Bea on vahva ja itsevarma persoona, joka on harjoitellut ahkerasti taistelulajeja, kuten karatea, aina lapsesta asti isänsä opastuksessa. Bea noudattaa itselleen tärkeätä etikettiä otteluissaan ja häneltä löytyy runsaasti itsekuria, eikä täten sorru keskittymään epäolennaiseen. Bean taistelulajitausta on auttanut häntä yltämään taistelu-Pokémonien ammattilaiseksi, ja hän on päihittänyt mm. salipäällikkö-Korrinan sekä esimerkiksi Kanto-alueen Fighting Dojon mestarin. Bean tähtäimessä siintää Galar-alueen ykköskouluttajan titteli ja hän tahtoo edustaa Pokémon-kouluttajaa, joka on tasavertainen Pokémoniensa kanssa.

Tiukasta kurista ja armottomasta harjoittelusta huolimatta Bea osaa nykyisin ottaa rennommin otteluiden ulkopuolella. Hän on sittemmin ystävystynyt päihittämiensä kouluttajien, kuten Korrinan, kanssa, sekä tietysti Ashin kanssa. Bea on perso makealle ja antaa itselleen toisinaan anteeksi sen, jos napsii muutamia namusia kurkustaan alas.

SAAVUTUKSET
Bea on Galar-alueen Stow-on-Side -kaupungin salipäällikkö ja taistelulajien ammattilainen.

GALAR
Top 30


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Grapploct
Grapploct lienee Bean tunnusomaisin Pokémon, joka nähtiin ensimmäisen kerran Bean itsensäkin ensiesiintymisen ohessa. Melko pian tämän jälkeen Grapploct nähtiin kruunajaissarjan taso-ottelussa Ashia vastaan. Vastassa oli Ashin Riolu, mutta Grapploct ei näyttänyt armoa, ja päihittikin Riolun melko ongelmattomasti. Grapploctin erityistä osaamisaluetta ovat erityisesti lähitaistelutekniikat. Grapploct on tuon jälkeen nähty kaikissa muissakin otteluissa Ashia vastaan, joita lopulta käytiin jopa kolme kertaa. Grapploct on päätynyt tasapeliin Riolun kanssa, ja lopulta hävinnyt sittemmin kehittyneelle Lucariolle. Nämä yhteiset ottelukokemukset ovat tehneetkin Grapploctista ja Ashin Lucariosta paitsi kilpailijoita, niin myös hyviä ystäviä. Grapploct on eittämättä Bean Pokémon-joukon kirkkaimpia tähtiä, ja se harjoittelee ahkerasti kouluttajansa vierellä - onpa sen nähty harjoittelevan myös muiden salipäälliköiden, kuten Johto-alueen Chuckin, Pokémonien kanssa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1123: Yksinäinen uhka! (Matkat-sarja -kausi)


Hawlucha
Hawlucha on toinen Pokémon, joka Bean omistuksessa on nähty. Bea lähetti sen areenalle ensimmäisessä ottelussaan Ashia vastaan taistellakseen Farfetch'dia vastaan, ja Hawlucha päätyi lopulta voittajaksi vikkelien ja taktisten taisteluliikkeidensä avustuksella. Hawlucha nähtiin myös viimeisimmässä ottelussa Ashia vastaan, jossa se otteli jo eräänlaiseksi kilpailijaksi muodostunutta Ashin Sirfetch'diä vastaan. Taistelevat lintu-Pokémonit ottivat kunnolla yhteen, mutta Hawlucha säilyi jälleen voittajana, vaikka hävisikin melko pian tuon jälkeen Ashin Pikachulle. Hawluchalla on takataskussaan pitkältä ajalta ankaraa ottelukokemusta ja -harjoittelua, ja se on yksi Bean joukon tärkeimpiä jäseniä.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1123: Yksinäinen uhka! (Matkat-sarja -kausi)


Machamp
Bean Machamp nähtiin ensimmäistä kertaa pikaisesti flashbackissa, todentaen sen olevan yksi Bean pitkäikäisimpiä Pokémoneja. Varsinainen vaikutelma siitä saatiin, kun Bea käytti sitä viimeisimmässä kruunajaissarjan ottelussaan Ashia vastaan. Machamp oli Bean valttikortti otteluun, sillä se kykenee saavuttamaan huikean Gigantamax-muotonsa. Machamp otteli Ashin Lucariota vastaan ja oli pitkään niskan päällä, kunnes Lucario turvautui megaevoluutioon - ja Machamp puolestaan dynamaxiin. Vaikka Machamp pisti kaiken peliin, pysyi Lucario pystyssä siihen asti, että dynamax-efekti hiipui pois, jolloin Lucario pystyi päihittämään Machampin. Huikea ottelu kuitenkin paljasti Machampin olevan syntynyt ottelemaan, ja Gigantamax-kyky on vain kirsikka kakun päälle.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1123: Yksinäinen uhka! (Matkat-sarja -kausi)


Hitmontop
Hitmontop nähtiin Bean ensimmäisessa uusintaottelussa Ashia vastaan, ja oli tuolloin Ashillekin uusi tuttavuus. Ash lähetti Pikachun ottelemaan sitä vastaan, mutta tuntemattomana vastuksena Hitmontop löikin Pikachun ällikällä ja esitteli vaikuttavia taistelu-tyypin hyökkäyksiään. Ketteryydestään huolimatta Hitmontop joutui taipumaan Pikachun kokemukselle ja hävisi ottelussa. Sittemmin Hitmontopia ei ole otteluareenalla nähty, mutta se on usein taustalla harjoittelemassa Bean muiden Pokémonien kanssa. Hitmontop on Ashin ja Bean kilpailuasteleman myötä ystävystynyt Ashin Pokémonien kanssa, ja onpa se esimerkiksi jakanut ruokaansa niiden kanssa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1123: Yksinäinen uhka! (Matkat-sarja -kausi)


Pangoro
Pangoro on Pokémon, joka on lukuisia kertoja näyttäytynyt Bean seurassa, mutta sitä ei ole vielä kertaakaan nähty otteluareenalla. Ensimmäisen kerran Pangoro esiintyi Bean flashbackissa, ja sittemmin sen on nähty harjoittelevan ahkerasti Bean muiden taistelu-Pokémonien kanssa. Pangoro vaikuttaisi olevan enemmän tuttu Korrinalle ja tämän Pokémoneille, sillä Bean ja Korrinan kohtaamisessa sille aiheutui pientä riitaa Korrinan Lucarion kanssa. Kenties Korrinan Lucariosta löytyykin Pangorolle kilpailija, vaikka Ashin ja hänen Pokémoniensa kanssa sillä on ollut vuorovaikutusta melko vähän.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1123: Yksinäinen uhka! (Matkat-sarja -kausi)


Falinks
Falinks on vähiten tunnettu kaikista Bean Pokémoneista, ja se onkin nähty vain erittäin pikaisesti harjoittelemassa taisteluliikkeitään Bean muiden Pokémonien kanssa. Nopean esiintymisensä vuoksi Falinksista ei tiedetä juuri mitään. Voidaan kuitenkin Bean muihin Pokémoneihin peilaamalla, ja samojen koulutusmetodien alla harjoitelleena todeta Falinksin olevan varmasti taitava ja voimakastahtoinen Pokémon.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1174: Kolmas ottelu Bean kanssa! (Mestarimatkat-sarja -kausi)


POKÉMONIT HARJOITTELUSALILLA

Throh - Tyrogue - Scraggy - Machop - Machoke - Sawk
Bean tiedetään omistavan myös ylläolevien, eniten otteluissa käytettyjen Pokémonien lisäksi lukuisia muitakin taistelu-tyypin Pokémoneja, joiden kanssa harjoittelee aktiivisesti. Näihin lukeutuvat mm. Throh, Tyrogue, Scraggy, Machop, Machoke ja Sawk.
Ensiesiintymiset jaksossa: #1123: Yksinäinen uhka! (Matkat-sarja -kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.