Televisio


Ilima


ALKUPERÄINEN NIMI
イリマ | Ilima
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #1008: "Suosiota ja kovia treenejä!"
KOTIKAUPUNKI
Hau'oli City, Alola

Ilima on menestyksekäs ja suosittu Pokémon-kouluttaja Alola-alueelta. Hän oli aikoinaan opiskelijana samaisessa Pokémon-koulussa, missä Ashkin vietti aikaa Alolassa ollessaan. Ilima valmistui koulusta huippuarvosanoin, keräten stipendejä ja niittäen mainetta jo opiskeluaikanaan. Hänelle annettiinkin lempinimi "Pokémon-koulun prinssi", ja osa hänen palkinnoistaan on jäänyt esille rehtori Oakin toimistoon. Valmistumisensa jälkeen Ilima suuntasi seikkailemaan Kalos-alueelle, missä osallistui jopa paikalliseen liigaan.

Ilima piipahti tervehtimään Pokémon-koulun henkilöstöä seikkailujensa välissä, ja tapasi tuolloin myös Ashin ja tämän ystävät. Samalla hän otti yhteen kouluun tunkeutunutta Team Skullia vastaan, ja antoi jo tuolloin hieman esimakua uskomattomista ottelutaidoistaan. Tämän pikaisen kohtaamisen jälkeen Ilima siirtyi takaisin Kalosiin, mutta palasi Alolaan uudestaan ottamaan osaa Alolan Pokémon-liigaan. Iliman paljastettiin olevan voittajasuosikki, mutta ei silti aivan yltänyt pokaalille asti.

Ilima taitaa kaiken, mihin vain ryhtyy - oli kyse sitten Pokémoneista tai jostain aivan muusta. Ilima on myös osaava pingis-taituri, ja opettikin Ashille kyseisen urheilun saloja. Moni on kateellinen Iliman kyvyille ja taidoille, ja erityisesti hänen suosiolleen: Iliman perässä kulkee usein lauma fanityttöjä, ihaillen idoliaan. Ilima osaa pitää kuitenkin jalat maassa, ja on kohtelias herrasmies.

SAAVUTUKSET
KALOS
Kalos Liiga ~ ???
ALOLA
Alola Liiga ~ Top 16


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Eevee
Eevee on ensimmäisiä Iliman nähtyjä Pokémoneja, josta on vähitellen muodostunut eräänlainen Iliman tunnusmerkki. Eevee viihtyykin usein ulkona Poké-pallostaan kouluttajansa vierellä. Vaikka Eevee on pieni ja söpö, se on myös harvinaisen voimakas yksilö. Se on päihittänyt esimerkiksi Eevee-asiantuntija Kagetoran Pokémonit, ansaiten kouluttajallen Eevium Z-kristallin. Eeveen suorittama Extreme Evoboost-hyökkäys onkin näkemisen arvoinen. Eevee on pistänyt kampoihin myös Team Skullin jäsenille, ja ottanut voitokkaasti osaa Alolan Pokémon-liigaan, auttaen kouluttajansa alkukierroksilta aina Top 16-sijoitukseen asti. Eevee on kieltäytynyt kehittymistä mihinkään kehitysmuotoonsa, minkä Ilima on hyväksynyt - Eevee pärjääkin varsin loistavasti nykyisessäkin muodossaan, minkä se on osoittanut useaan otteeseen.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1008: Suosiota ja kovia treenejä! (Ultraseikkailuja-kausi)


Smeargle
Iliman Smeargle on nähty vain kerran ja varsin nopeasti. Se esiintyi kouluttajansa rinnalla, kun Ilima opetti ystävilleen pingiksen saloja. Smeargle otti itsekin osaa pingiksen peluuseen osallistumalla paikalliseen turnaukseen kouluttajansa kanssa. Sen Sketch-hyökkäys olikin omiaan kilpailussa, sillä kopioidessaan vastustajiensa hyökkäyksiä, Smeargle pääsi usein niskan päälle. Ilima ja Smeargle menivätkin voittamaan koko pingis-turnauksen. Smearglen pikaisen esiintymisen takia sen todelliset otteluvahvuudet ovat vielä suuri kysymysmerkki.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1009: Sketch iskulyöntinä! (Ultraseikkailuja-kausi)


Kangaskhan
Ilima käytti Kangaskhania ensimmäisen kerran Alolan Pokémon-liigassa. Se otti osaa ensimmäisen kierroksen ottelussa Guzmaa ja tämän Scizoria vastaan. Ottelu oli alkuun varsin tasaväkinen, mutta otti käänteen, kun Kangaskhan yhtäkkiä kehittyi megaevoluutiomuotoonsa. Kangaskhan oli tällöin etulyöntiasemassa, aiheuttaen Scizorille harmaita hiuksia. Scizor siirtyi kuitenkin ottamaan tähtäimekseen Kangaskhanin poikasen, jolloin Kangaskhanin pasmat menivät sekaisin tämän yrittäessä suojella poikastaan. Lopulta Kangaskhan, megaevoluutiostaan huolimatta, hävisi Scizorille, pudottaen Iliman liigasta. Häviöstään huolimatta Kangaskhan on valtava voimavara Iliman tiimissä, ja kyky megaevoluutioon on huomattava etu otteluareenalla.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1073: Ystävät vastakkain! (Ultralegendoja-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.